pinchera, в 19 April 2011 - 04:32 PM, написа:
Lidka87, в 13 April 2011 - 12:58 PM, написа:
ми ти хем питаш хем не четеш както трябва нашите мнения...аз не съм ветеринар и мненията са си мои лични и както каза ония от форома съм бил борсаджиа..ама от прекупуване на кучета до отглеждане има разлика...да произвеждам и продавам кучета но на това се вика ПРОИЗВОДИТЕЛ и ако нямаше такива като мен откаде щеше той да си купи това прекрасно животинче което е при него....та по въпроса знам че само чихуато имат незараснала кост на главата което значи че твоето маниче има преобладаваща кръв на чихи...тиа епилепсии и т.н. също ги имат но това твоето е / според мен и неща разни умници да спорят / еклапсия....ако не го видиш навреме .....да не ти дава господ това и да е глух дявола йивотинчето може да умре.....като е в криза му се бие калциев бороглюконат околко 2-3 кубика максимум е 4 но то е малко...ти трябва да си купиш и да имаш в къщи то е шише 20 кубика ако не се лъжа...аааа забравих ти си му дала обезпаразитяващо и си го оставила гладно което е ужас ...аз ти казах да дадеш обезпаразитяващото сутринта на гладно но не съм казал дръш го гладно ...там е твойта грешка след препарата трябвало е да му дадеш храна...аз маи вече се огелпих....аха ..да не стане нещо лошо е добре да направиш изследване на кръвта...за да е добре животинчето му даваи по една четвърт или най много половин шоколадова бонбона обикновенна всеки ден...има едни витамини които са супер за него ветстар осиум....една таблетка е за 10кг ще я разделяш...ако даваш витамини ще спреш бонбоната и обратно...тази болес я има и руския тои териер...и за калция не съм съгласен....ако щупи крак ще съжаляваш много....сестра ми си изгуби кученцито по този начин защото не чуваше какво ии казвам но дано ти да нямаш този проблем.....и пак радвай се че имаш дребно кученце и си го гледаи като член от семейството....успех
Много благодаря за изчерпателните обяснения,относно хапчето не е моя вината,Вета ми каза че трябва да му дам храна 4 часа след като е приело хапчето.

Вход

Горе
Цитиране +