pinchera, в 23 July 2011 - 07:30 PM, написа:
blaze, в 19 July 2011 - 06:21 PM, написа:
pinchera, в 19 July 2011 - 07:00 AM, написа:
ако нямаш пари за м.п. а искаш подобно куче моя савет е руски той териер те са дребни и приличат на м.п. другите дето приличат са чешки прашник или нешто такова...чихуато са много болнави и едни трътлести нямат нищо общо с грацията и мусколестото тяло на м.п....ако те интерисува повече ми звънни-0878442529
А ти виждал ли си истинско чихуахуа на живо, за да твърдиш какви са..Това, че въдиш разни безпородни, болни и рахитични създания не ти дава право да говориш така за една уникална и рядка порода като чихуахуа. Четете бе хора..това куче е и дълголетно и грациозно само дето не остава джудже особено когато е с доказан произход..Направо съм възмутена от бития пазар за кучета, на който сте обърнали тази тема..голяма простотия и невежество и голямо въдене на безпородни така наречени "мини пинчери"

А сега да ошеам и тебе ми аз претижавам най вярното и любящо куче на света ЛОРА може и смок да я е раждал но е куче даже за твое свединие може и съм я чувал да лае значи си е куче....
тук повечето хора имат пинчероподобни както аз се изразявам и само както казах тренертг има право да ми оспорва мнението а що се отнася до чихита джуде или как там ги каза има такива да ти кажа че май само дето имаш постове пък май си назад с материяла ...най дребното куче в света е или беше чихуа но те също са с родословие не само едрите...да знаеш просто ти казвам че виждам че не си компетентна...и между другото не ме забърквай с иван че ми е приятел та тои има най добрите чихита на балканите.....но за чихитата има друг форум пиши си там ако обичаш....а за мойте помияри ме остави да си бера гайлето сам ...и другото по горе има номера на вета ми може да му звъннеш да видим на кой му са болнави кучетата и на кой не са ...и другото ако искаш да те просветя малко че тамън съм се наел ....нещо като мойсей ще съм към теб бедното непросветено шопче/ кой знаи от кои села са ваште ма нали заради вас строят магистрали да се прибирате по селата си през почивните си дни/имам кучета от тридесет години и знам че мелезите са най здравите кучета а родословните са по болнави защото им правят ибридинг ли как се казва точно не ме интерисува там смесват дъщеря и баща сестра и брат и т.н. за да се получи нещо но тия кравосношения някога правят изроди мога да дам пример с бултериера за да запазят белия цвят смесват роднини и повечето кученца излизат чисто бели но са глухи...и т.н....затова че не ми казвай че родословните са здравите кучета а драгливите мойте са болни...ха ха ха ...та да не мислиш че нямам и родословни..А?..имам но другите са ми по здрави.....
да ме извини гетова нямам предвид нейните красавци пък и заради някой непросветени взе да се осира форума та и аз като иван май ще ви оставя да се давите
Да ти кажа ти май си инавалид и в мисленето, от опит знам ,че с психично болни и много ограничени хора, не се спори..така че най-добре не давай мнения за чихуахуа, които все още съм убедена, че няма да разпознаеш ако ще и да ти ги нарисуваме как изглеждат..едно си знаеш, едно си баеш..понеже създаваш разни измислени от теб породи кучета те най ти и харесват, но трътлестите чихуахуа не ги закачай ако обичаш, защото те не са лъжица за твоята уста..Най-малкото куче в света ти пожелавам ти да го създадеш щом това ти е мечтата, аз лично не харесвам пинчери нито тойове и се ужасявам при мисълта, че куче може от елементарен скок от стол да си счупи крак примерно. А на такива като теб трябва да им забранят със закон да се доближават до животни, кой знае в какви условия ги гледаш и какви немислими неща ги караш да правят за пари и си тръгнал да се изказваш в киноложки форум без дори да си премахмеш ДИАЛЕКТА в писането, което е крайно неуважително към останалите

Не се мъчи да отговаряш, не мисля повече и да чета в тази тема, отвратена съм