Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • 605
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#12031 Потребителят е офлайн   valentina_pl Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 02 February 2012 - 11:35 PM

Здравейте! Не знам до колко моят мини пинчер е мини пинчер, но знам че е най-обичаното и гледано куче! На 15 години е, навърши ги миналата седмица :) От 2 години има проблеми със сърчицето. От 2 седмици се влоши - задъхва се и кашля при съвсем малко движение. Няколко дни и слагаха подкожно соффили, вит. C, а вкъщи ежедневно и даваме новфилин, дехидрин и вит.C. Диагнозата е кардиомегалия и клапанна недостатъчност. Ако някой тук се е срещал с подобен проблем и може да ми даде съвет по какъв начин можем да й помогнем да се чувства по-добре ще бъда изключително признателна! Все още си е толкова жизнена, закачлива, игрива, джавка както обикновено, вече по-слабо чува и вижда, и след игра трудно се успокоява кашлицата. Знам, че вече е старичка, но сме много силно привързани към нея и бихме направили всичко, за да си я гледаме по-дълго!

#12032 Guest_toy terier_*

• Група: Гости

Публикувано: 03 February 2012 - 11:45 AM

Показване на мнениетоvalentina_pl, в 02 February 2012 - 11:35 PM, написа:

Здравейте! Не знам до колко моят мини пинчер е мини пинчер, но знам че е най-обичаното и гледано куче! На 15 години е, навърши ги миналата седмица :) От 2 години има проблеми със сърчицето. От 2 седмици се влоши - задъхва се и кашля при съвсем малко движение. Няколко дни и слагаха подкожно соффили, вит. C, а вкъщи ежедневно и даваме новфилин, дехидрин и вит.C. Диагнозата е кардиомегалия и клапанна недостатъчност. Ако някой тук се е срещал с подобен проблем и може да ми даде съвет по какъв начин можем да й помогнем да се чувства по-добре ще бъда изключително признателна! Все още си е толкова жизнена, закачлива, игрива, джавка както обикновено, вече по-слабо чува и вижда, и след игра трудно се успокоява кашлицата. Знам, че вече е старичка, но сме много силно привързани към нея и бихме направили всичко, за да си я гледаме по-дълго!

Здравей
наистина си е старичка и трябва да се подготвите за неизбежното.....което сигурно ще е много трудно след като сте привикнали към нея толкова години аз го казвам но просто незнам как става такава подготовка да загубиш нещо любимо......има един доктор казва се Димитар от карнобат е той е извадил от критични ситоации много животинки дано да успее да ти помогне звънни му и му обясни по телефона положението и дано има идея за спасение....0888869644
пожелавам ти късмет дано се оправи животинчето... :ba_025:

#12033 Потребителят е офлайн   АХИ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 February 2012 - 12:06 PM

Показване на мнениетоtoy terier, в 02 February 2012 - 07:15 PM, написа:

http://ruskitoyterier.alle.bg/ тепърва разработвам развъдника който е регистриран в БРФК

Не искам да се заяждам, но с този начин на представяне на развъдника ви и по-конкретно с такива снимки (ще се въздържа от определение за тях), едва ли някой ще ви вземе насериозно.
Снимки с щайги, намачкани одеяла и всякакви битовизми, НЕ говорят за професионализъм. Да не говорим за първата снимка в "очаквани поколения" :dry:

Аз лично, харесвам тази порода и бих си взела по-нататък. Задължително от легитимен и реномиран развъдник !

П.П. А правописът ви....потресаващ е !Качена снимка

#12034 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 03 February 2012 - 12:25 PM

Колега :rc_036: ,
аз съм сто процентова българка и определено си ме виждал по изложбите,защото винаги съм присъствала там,още от преди да почна да си взимам отпуска,заради чихуатата на обичания и уважаван от мен много добър приятел Иван.Не се опитвай да ме изкараш завистлива просто защото съм оперирана от това чувство и лично можеш да попиташ Иван какъв човек съм.А също и другите, които ме познават.Неговите кучета са много добри,но ти си виждал явно само неговите,не и тези на колегите ми и нескромно казано и моите.Всеки от нас има с какво да се похвали.Аз също се занимавам с кучета и други животинки от раждането ми и имам някои представи от това ,а също и някоя и друга годинка работа във ветеринарен кабинет. Да не превръщаме пространството в досада на другите.Хубаво е че ти имаш поглед върху поколенията си на чистопордни и мелези и знаеш горе-долу какво да очакваш,но повечето собственици тук са с кученца, за които нищо не знаят за предците им,но искат да правят поколения.Не бива!Смятам да не се намесвам повече тук,тъй като явно само ще преча с недостатъчният си опит във вашите очи,пък и нали породата не е моята... :rc_036:
Приятен ден на всички!Радвайте се на снежко и сладурчета!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#12035 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 February 2012 - 12:48 PM

http://ruskitoyterier.alle.bg/ тепърва разработвам развъдника който е регистриран в БРФК

Може ли да си качите картончето с регистрацията на развъдника, защото имам съмнения в истиността на казаното от вас? Може и на лично съобщение.

#12036 Потребителят е офлайн   АХИ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 February 2012 - 01:03 PM

Показване на мнениетоWaikikii, в 03 February 2012 - 12:48 PM, написа:

Може ли да си качите картончето с регистрацията на развъдника, защото имам съмнения в истиността на казаното от вас? Може и на лично съобщение.

А такаааа ! Много интересно....мненията на "колегата" се изпариха :ud_009: Дали молбата ви има пръст в тая работа ? :ab_041:

#12037 Guest_toy terier_*

Публикувано: 03 February 2012 - 03:19 PM

Показване на мнениетоАХИ, в 03 February 2012 - 01:03 PM, написа:

А такаааа ! Много интересно....мненията на "колегата" се изпариха :ud_009: Дали молбата ви има пръст в тая работа ? :ab_041:

ами мненията ми изчезнаха заради вас ...та за талончето качено е в сайта ми а за той териер си има друга страница .....

#12038 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 February 2012 - 06:09 PM

Показване на мнениетоАХИ, в 03 February 2012 - 01:03 PM, написа:

Реших наистина да проверя дали това е развъдник, регистриран в БРФК, след вашия сигнал. Видях картончето, успех на toy terier в развъждането!

#12039 Guest_toy terier_*

Публикувано: 03 February 2012 - 06:46 PM

Показване на мнениетоАХИ, в 03 February 2012 - 12:06 PM, написа:

Не искам да се заяждам, но с този начин на представяне на развъдника ви и по-конкретно с такива снимки (ще се въздържа от определение за тях), едва ли някой ще ви вземе насериозно.
Снимки с щайги, намачкани одеяла и всякакви битовизми, НЕ говорят за професионализъм. Да не говорим за първата снимка в "очаквани поколения" :dry:

Аз лично, харесвам тази порода и бих си взела по-нататък. Задължително от легитимен и реномиран развъдник !

П.П. А правописът ви....потресаващ е !Качена снимка

Аз не си рекламирам нищо просто дадох пример как изглеждат породите кучета а за правописа ми ....ми такъв си е не мога да го променя а и вие си вижте темите в доберман и първо вие се научете на правопис а и подобре да си останете само в нея тема не виждам причина да сте тик а аз съм тик защото имам такива кученца и имам опит в гледането и мога да помогна на някой хора които се нуждаят от съвет или от приятел с когото да спделят съдбата си....не се заяждам и мисля че хората не са длъжни да четат глупости....

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#12040 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 February 2012 - 12:44 PM

Galka43 ,мисля че с ушите нямаме много шанс тъй като започна да спи под завивката ми и може би няма да ги вдигне,но аз мисля че няма значение ,даже е по сладък с клепнали.Макси сега е на 2 месеца и 25 дни .Днес ще ходя да го притегля ,но е към 2кг. На 15 му е 3 ваксина и Galka43 ,бях го изкарала на вън само за снимка иначе не го изкарвам.
User's Signature

Качена снимка

#12041 Потребителят е офлайн   Qsmina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 February 2012 - 03:03 PM

rosko1996, наистина ли има някакво значение това че спи под завивките? Защото моята Тайра която е на 6м и 4д. също спи при мен и ушите й не са се изправили... :( Всъщност на моменти си изправя едното, но ... много рядко. Ето една снимка от 15 ноември с едно изправено ушенце.
Прикачена снимка

А тези е от вчера.
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#12042 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 February 2012 - 04:08 PM

Ми може и да е от завивката,но май е по вероятно на нашите кученца учите да не са с голям грущял и затова да не ги изправят,но това няма много голямо значение каквито са такива.Иначе твоето е голямо сладурче и мисля че с клепнали и отива повече.
User's Signature

Качена снимка

#12043 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 February 2012 - 04:11 PM

Има ли хора от Пловдив. :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#12044 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 February 2012 - 04:16 PM

Ето 2 нови снимки на Макси .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#12045 Потребителят е офлайн   Пинчер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 February 2012 - 04:28 PM

Ако държите на кученце ушите да е исправени, трябва да им помогнете.
Е това едина страница на руския сайт където много подробно описсано как да залепиш ушички.
Ако не разбирате руски, има и много снимки. мисля че ще разберете принципа.
http://pinscher-foru...hp?f=133&t=6612

#12046 Потребителят е офлайн   Qsmina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 February 2012 - 06:24 PM

Пинчер, направих си регистрация но ми изписва че не нямам право да чета този форум... :wink:
User's Signature

Качена снимка

#12047 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 February 2012 - 06:54 PM

И аз ги направих и ми изписа сащото и без това не разбирам нищо от руски.
User's Signature

Качена снимка

#12048 Потребителят е офлайн   Пинчер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 February 2012 - 09:41 PM

Не очаквах че тези руснаци толково параноични...:)
В форума трябва да напишеш 4 съобщтения, само след това можеш да читеш... яд ми е че е така, понеже не мисля че има секретна информация:)
Ще кача снимки тук.

#12049 Потребителят е офлайн   Пинчер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 February 2012 - 09:49 PM

Ето ги снимки, може и без пръчица, просто с двойна лепенка ако ущички лекички.
Ако не а- голями и тежки по-добре като на снимки да деуствате.
Така кучето трябва да ходи пет дни, после един ден почивка, ако пак посват да клекват повтаряме процедурата.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12050 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 February 2012 - 10:06 PM

Аха ясно ,но мисля че няма да му е комфортно ще снимки ще ги бута с лапички ,абе клепнали да са важното да му е удобно .Какъвто такъв да е .Да питам рибено масло на седмица по 1 топче може ли да му давам като калций.
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • 605
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема