Мини Пинчер
Публикувано: 02 February 2012 - 11:35 PM
#12032 Guest_toy terier_*
Публикувано: 03 February 2012 - 11:45 AM
valentina_pl, в 02 February 2012 - 11:35 PM, написа:
Здравей
наистина си е старичка и трябва да се подготвите за неизбежното.....което сигурно ще е много трудно след като сте привикнали към нея толкова години аз го казвам но просто незнам как става такава подготовка да загубиш нещо любимо......има един доктор казва се Димитар от карнобат е той е извадил от критични ситоации много животинки дано да успее да ти помогне звънни му и му обясни по телефона положението и дано има идея за спасение....0888869644
пожелавам ти късмет дано се оправи животинчето...
Публикувано: 03 February 2012 - 12:06 PM
toy terier, в 02 February 2012 - 07:15 PM, написа:
Не искам да се заяждам, но с този начин на представяне на развъдника ви и по-конкретно с такива снимки (ще се въздържа от определение за тях), едва ли някой ще ви вземе насериозно.
Снимки с щайги, намачкани одеяла и всякакви битовизми, НЕ говорят за професионализъм. Да не говорим за първата снимка в "очаквани поколения"
Аз лично, харесвам тази порода и бих си взела по-нататък. Задължително от легитимен и реномиран развъдник !
П.П. А правописът ви....потресаващ е !
Публикувано: 03 February 2012 - 12:25 PM
аз съм сто процентова българка и определено си ме виждал по изложбите,защото винаги съм присъствала там,още от преди да почна да си взимам отпуска,заради чихуатата на обичания и уважаван от мен много добър приятел Иван.Не се опитвай да ме изкараш завистлива просто защото съм оперирана от това чувство и лично можеш да попиташ Иван какъв човек съм.А също и другите, които ме познават.Неговите кучета са много добри,но ти си виждал явно само неговите,не и тези на колегите ми и нескромно казано и моите.Всеки от нас има с какво да се похвали.Аз също се занимавам с кучета и други животинки от раждането ми и имам някои представи от това ,а също и някоя и друга годинка работа във ветеринарен кабинет. Да не превръщаме пространството в досада на другите.Хубаво е че ти имаш поглед върху поколенията си на чистопордни и мелези и знаеш горе-долу какво да очакваш,но повечето собственици тук са с кученца, за които нищо не знаят за предците им,но искат да правят поколения.Не бива!Смятам да не се намесвам повече тук,тъй като явно само ще преча с недостатъчният си опит във вашите очи,пък и нали породата не е моята...
Приятен ден на всички!Радвайте се на снежко и сладурчета!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 03 February 2012 - 12:48 PM
Може ли да си качите картончето с регистрацията на развъдника, защото имам съмнения в истиността на казаното от вас? Може и на лично съобщение.
Публикувано: 03 February 2012 - 01:03 PM
#12037 Guest_toy terier_*
#12039 Guest_toy terier_*
Публикувано: 03 February 2012 - 06:46 PM
АХИ, в 03 February 2012 - 12:06 PM, написа:
Не искам да се заяждам, но с този начин на представяне на развъдника ви и по-конкретно с такива снимки (ще се въздържа от определение за тях), едва ли някой ще ви вземе насериозно.
Снимки с щайги, намачкани одеяла и всякакви битовизми, НЕ говорят за професионализъм. Да не говорим за първата снимка в "очаквани поколения"
Аз лично, харесвам тази порода и бих си взела по-нататък. Задължително от легитимен и реномиран развъдник !
П.П. А правописът ви....потресаващ е !

Аз не си рекламирам нищо просто дадох пример как изглеждат породите кучета а за правописа ми ....ми такъв си е не мога да го променя а и вие си вижте темите в доберман и първо вие се научете на правопис а и подобре да си останете само в нея тема не виждам причина да сте тик а аз съм тик защото имам такива кученца и имам опит в гледането и мога да помогна на някой хора които се нуждаят от съвет или от приятел с когото да спделят съдбата си....не се заяждам и мисля че хората не са длъжни да четат глупости....
Публикувано: 04 February 2012 - 12:44 PM
Публикувано: 04 February 2012 - 03:03 PM
А тези е от вчера.
Публикувано: 04 February 2012 - 04:08 PM
Публикувано: 04 February 2012 - 04:28 PM
Е това едина страница на руския сайт където много подробно описсано как да залепиш ушички.
Ако не разбирате руски, има и много снимки. мисля че ще разберете принципа.
http://pinscher-foru...hp?f=133&t=6612
Публикувано: 04 February 2012 - 09:49 PM

Вход

Горе
Цитиране +