pebbi, в 15 March 2012 - 10:06 PM, написа:
toy terier, в 15 March 2012 - 09:17 PM, написа:
pebbi, в 15 March 2012 - 08:50 PM, написа:
Ти не четеш ли че жената казва че това за очите,злобата,краката,припадаците и какво ли още не е мнение на глупаците които са си купили дипломите или имат вуйчо владика или играят на мач с някой хора и че дори когато им е показала снимки те .....О БОЖЕ ОПАЗИ ТАКЪВ ВЕТЕРИНАР ДА МИ ЛЕКУВА КУЧЕТАТА И ДА НЕ МИ ДАВА ГОСПОД ДА ИСКАМ СЪВЕТ ОТ ТАКЪВ НЕВЕЖА.....измислените доктори ветеринари са я попитали колко са големи тия добермани а други глупаци постоянно ии досаждат с въпроси като ма тиа добермани джуджета ли са или ти не ги храниш горките....а дамата им показва миниатюрен пинчер...оригиналдъъъъъъъъъ...родословен и чистокръвен ма на кой да му обясняваш то нерви нерви ма някой път пък не се издържа да спориш и обясняваш на глупаци и както е казано умния отстъпва
Ами като си умен отстъпи. Спри вече да ми казваш какво съм казала и какво съм пояснила. Не съм искала мнение за чистокръвно чухуахуа или кое куче ще победи в състезанието. Просто питах как се държат пинчерите и как са ги научили хората да ходят до тоалетната и дали им драскат мебелите. НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДА МИ ОТГОВАРЯТЕ АКО СЛУЧАЙНО СИ ВЗЕМА КУЧЕ И АКО ИМАМ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЩЕ ПИТАМ ......

Вход

Горе
Цитиране +