Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 611
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#12161 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 March 2012 - 10:57 PM

Ами на леглото ми се изпускаше ,но като се научи няма проблем .Аз го взех само на 28 дни та затова така ако го вземеш на 50/60 по бързо ще го научиш къде да пика.Аз нямам килим та ми е по -лесно.
User's Signature

Качена снимка

#12162 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2012 - 09:26 AM

Показване на мнениетоrosko1996, в 18 March 2012 - 08:51 AM, написа:

Само 1 да ти кажа всяко малко кученце ще ти ръфа ръката,но не боли ,ако не ти е приятно му казваш строго не.А да ти кажа няма злобно куче ,той/тя надали ще е злобен към теб,а към чуждите хора ,но с повече разходки сред хора докато е малко всичко става ОК.И докато е малко и яде ще гледаш да седиш до него и да му пипаш храната ,за да може като порасне да не ти ръмжи като му я пипаш.Това е.

Много неправилни съвети .......когато го дразниш когато яде ,,,ще го озлобиш.......
Разгледах клипчетата за злобно куче.....не видях """ЗЛОБНО КУЧЕ""", а притеснено и ръмжащо....ръмжи защото иска да покаже ,че му досаждаш ,,, нищо повече....................................
User's Signature

Качена снимка

#12163 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 March 2012 - 10:54 AM

Показване на мнениетоGalka43, в 19 March 2012 - 09:26 AM, написа:

Само 1 да ти кажа всяко малко кученце ще ти ръфа ръката,но не боли ,ако не ти е приятно му казваш строго не.А да ти кажа няма злобно куче ,той/тя надали ще е злобен към теб,а към чуждите хора ,но с повече разходки сред хора докато е малко всичко става ОК.И докато е малко и яде ще гледаш да седиш до него и да му пипаш храната ,за да може като порасне да не ти ръмжи като му я пипаш.Това е.

Много неправилни съвети .......когато го дразниш когато яде ,,,ще го озлобиш.......
Разгледах клипчетата за злобно куче.....не видях """ЗЛОБНО КУЧЕ""", а притеснено и ръмжащо....ръмжи защото иска да покаже ,че му досаждаш ,,, нищо повече....................................

И аз съм съгласна, че е неправилно. Не бих ти препоръчала този метод. Никога не съм дразнила моя мъник, нито той ме е хапал, когато съм му пипала храната. Тези кученца се привързват към един член от семейството и това ще си ти, ако ти се грижиш за него. Възможно е някой друг, ако ти досажда да му се озъби или да се опита да го ухапе, но не и теб. Поне при нас е така. Според мен, ако го дразниш ще се озлоби. Ако направи някоя пакост скарай се, шляпни го с вестник, но никога не го бий, особено с ръка.
User's Signature

Качена снимка

#12164 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 March 2012 - 04:16 PM

Показване на мнениетоivas, в 19 March 2012 - 10:54 AM, написа:

Показване на мнениетоGalka43, в 19 March 2012 - 09:26 AM, написа:

И аз съм съгласна, че е неправилно. Не бих ти препоръчала този метод. Никога не съм дразнила моя мъник, нито той ме е хапал, когато съм му пипала храната. Тези кученца се привързват към един член от семейството и това ще си ти, ако ти се грижиш за него. Възможно е някой друг, ако ти досажда да му се озъби или да се опита да го ухапе, но не и теб. Поне при нас е така. Според мен, ако го дразниш ще се озлоби. Ако направи някоя пакост скарай се, шляпни го с вестник, но никога не го бий, особено с ръка.

И аз си мислих че няма да му е приятно да мъ буркам в чиниийката и ще се дразни .. И на мен не би ми било приятно да ме закачат докато ям :D затова реших да питам

#12165 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 March 2012 - 04:22 PM

Искам също да попитам понякога но то е рядко , ми се налага да отсъствам по една седмица, кученцето нали ще може да стои при родителите ми и няма да има проблем.И точно за това се питах ако го науча да спи при мен и когато ме няма в нас няма ли вечер да ме търси да спи при мен ?

#12166 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 March 2012 - 05:17 PM

Със сигурност ще му е мъчно, но все пак няма да е самичко. Ще го оставяш и при тях, за да свиква. А за спането - все ще намири къде :ab_041: това да не те притеснява. Легло не е задължително да купуваш, може да спи и на някаква възглавничка.
User's Signature

Качена снимка

#12167 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2012 - 06:36 PM

Не сте ме разбрали правилно в никакъв случей не казвам да ги ръчкаш и притесняваш,а просто да отидеш до него и да стоиш да видиш реакцията каква е и 1 път да пробваш да му вземеш купата докато яде щом не израмжи ,а просто се отръпне значи няма проблем и повече не го закчаш,надали ще ви е приятно да отидете до купата и да искате да я вземете ,да му сложите още или просто защото е много яденето и да ви израмжи или ухапе.Не като на клипа да го джагъркаш и притесняваш.Моя като беше бебе му давах 1 по 1 парченце и сега като отида до него няма никакво чувство за притежание към купата.Това исках да кажа дано този път съм се изразила правилно.Купихме си нов нагръдник ,защото изгризахме стария :ab_041:

А ето нови снимки на малкия Макси

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#12168 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 March 2012 - 09:53 PM

Показване на мнениетоrosko1996, в 19 March 2012 - 06:36 PM, написа:

Не сте ме разбрали правилно в никакъв случей не казвам да ги ръчкаш и притесняваш,а просто да отидеш до него и да стоиш да видиш реакцията каква е и 1 път да пробваш да му вземеш купата докато яде щом не израмжи ,а просто се отръпне значи няма проблем и повече не го закчаш,надали ще ви е приятно да отидете до купата и да искате да я вземете ,да му сложите още или просто защото е много яденето и да ви израмжи или ухапе.Не като на клипа да го джагъркаш и притесняваш.Моя като беше бебе му давах 1 по 1 парченце и сега като отида до него няма никакво чувство за притежание към купата.Това исках да кажа дано този път съм се изразила правилно.Купихме си нов нагръдник ,защото изгризахме стария :ab_041:

А ето нови снимки на малкия Макси

Ауу много е сладичъъккк .. И аз много искам такова малко и кафевичко или пясъчно

#12169 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2012 - 12:45 PM

:re_037: Прикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#12170 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 March 2012 - 05:02 PM

Показване на мнениетоGalka43, в 20 March 2012 - 12:45 PM, написа:

лелеее колко зладко анцучееее <3 душичкааа малкаа

#12171 Guest_toy terier_*

• Група: Гости

Публикувано: 21 March 2012 - 02:18 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 20 March 2012 - 05:02 PM, написа:

то бива умния да отстъпва да отстъпва ,но има някой хора които не престават да задават глупави въпроси и то защото ги мързи да четат а и когато някой им обиснява нещо те си мислят че са професори и даже не четат какво им се казва ми си мислят как да се направят на модерни и умни пред другите а че са........нищо ....то господ и такива е създал,но и най-тъпия мангал ако беше прочел или да му бяха прочели форума щеше да рзбере всичко....ай ако обичаш спри да пишеш ....то се е видяло че кое да е куче като го вземеш ще е поредното бездомно животинче , но поне не ни превръщай темата в тоалетна....
:flagbg:

#12172 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 March 2012 - 03:49 PM

Показване на мнениетоtoy terier, в 21 March 2012 - 02:18 PM, написа:

то бива умния да отстъпва да отстъпва ,но има някой хора които не престават да задават глупави въпроси и то защото ги мързи да четат а и когато някой им обиснява нещо те си мислят че са професори и даже не четат какво им се казва ми си мислят как да се направят на модерни и умни пред другите а че са........нищо ....то господ и такива е създал,но и най-тъпия мангал ако беше прочел или да му бяха прочели форума щеше да рзбере всичко....ай ако обичаш спри да пишеш ....то се е видяло че кое да е куче като го вземеш ще е поредното бездомно животинче , но поне не ни превръщай темата в тоалетна....

Ти пък какъв си че да ми казваш аз дали ше пиша тук... случайно да е твой сайта... нали за това е направен ако има въпроси относно куче да се пита .. И ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ЧЕ ДА КАЗВАШ ЧЕ КУЧЕТО МИ ЩЕ Е ПОРЕДНОТО БЕЗДОМНО ЖИВОТИНЧЕ.. КАКВО ДА ТИ ЧЕТА *** КОМЕНТАРИ ЛИ ... И ПРЕСТАНИ ДА СЕ МЕСИШ НА ХОРАТА КАТО ПИШАТ В САЙТА КАКТО ВИЖДАМ ТОВА Е РАЗДЕЛ ЗА ПИНЧЕРИ А НЕ ЗА ТОЙ ТЕРИЕРИ И ТЕМ ПОДОБНИ ......................... И ТЕБЕ НЕ ТЕ БЪРКА АЗ КВО ПИША, НЕ ГО ПИША ЗА *** ТИ ОТГОВОРИ А ПИТА НЯКОЙ КОЙТО ИМА ПИНЧЕР ....................

Мод: Редакции. Моля, НЕ пишете с главни букви, тъй като според нететикета това се смята за викане!

#12173 Guest_toy terier_*

• Група: Гости

Публикувано: 21 March 2012 - 08:19 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 21 March 2012 - 03:49 PM, написа:

Показване на мнениетоtoy terier, в 21 March 2012 - 02:18 PM, написа:

Ти пък какъв си че да ми казваш аз дали ше пиша тук... случайно да е твой сайта... нали за това е направен ако има въпроси относно куче да се пита .. И ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ЧЕ ДА КАЗВАШ ЧЕ КУЧЕТО МИ ЩЕ Е ПОРЕДНОТО БЕЗДОМНО ЖИВОТИНЧЕ.. КАКВО ДА ТИ ЧЕТА ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ ЛИ ... И ПРЕСТАНИ ДА СЕ МЕСИШ НА ХОРАТА КАТО ПИШАТ В САЙТА КАКТО ВИЖДАМ ТОВА Е РАЗДЕЛ ЗА ПИНЧЕРИ А НЕ ЗА ТОЙ ТЕРИЕРИ И ТЕМ ПОДОБНИ ......................... И ТЕБЕ НЕ ТЕ БЪРКА АЗ КВО ПИША, НЕ ГО ПИША ЗА МАЛУМНИТЕ ТИ ОТГОВОРИ А ПИТА НЯКОЙ КОЙТО ИМА ПИНЧЕР ....................

Мод: Получавате второ предупреждение, отново заради обидите към друг потребител!

#12174 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2012 - 08:58 AM

Мили хора, потресена съм .....прочетох постовете на този какъв е и аз не мога да разбера.....развъдчик ли, чевекоядец ли,но спирам да влизам във форума ...........ако мога дори ще си изтрия профила............потресена съм
Младото момиче ,което задава въпроси не е виновно ,че не знае и пита!!!!Не е това начина да се отоговаря и то от 40годишен мъж....
ПОТРЕСЕНА СЪМ И ПОВЕЧЕ ТУК НЯМА ДА ЧЕТА.........СЪЖАЛЯВАМ...........
User's Signature

Качена снимка

#12175 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 March 2012 - 09:33 AM

Показване на мнениетоGalka43, в 22 March 2012 - 08:58 AM, написа:

Мили хора, потресена съм .....прочетох постовете на този какъв е и аз не мога да разбера.....развъдчик ли, чевекоядец ли,но спирам да влизам във форума ...........ако мога дори ще си изтрия профила............потресена съм
Младото момиче ,което задава въпроси не е виновно ,че не знае и пита!!!!Не е това начина да се отоговаря и то от 40годишен мъж....
ПОТРЕСЕНА СЪМ И ПОВЕЧЕ ТУК НЯМА ДА ЧЕТА.........СЪЖАЛЯВАМ...........

Аз също!!! Нямам думи!
Или той трябва да изчезне. За такива няма място тук.

Мод: Темата беше прочистена от споровете и излишните коментари. Моля, съобразявайте се с правилата на форума, нарушилите ги получиха предупреждения!
User's Signature

Качена снимка

#12176 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 March 2012 - 02:22 PM

Показване на мнениетоrosko1996, в 22 March 2012 - 01:09 PM, написа:

Айде стига сме се разправяли с този откачалник ясно че е психично болен...
Дай да си говорим за кучетата и да се радваме на нашите животинки,тоя да го забравим.

Аха. Да ви кажа моят мъник миналата седмица ме спаси от цяла глутница кучета :ab_041: . Сутрин го извеждам много рано преди да тръгна за работа. Тъй като видях кучетата и го гушнах в мен. Онези се втурнаха срещу нас, а Майки започна да лае и те спряха и се отдръпнаха. И незнам защо, но си мисля, че от далече го мислят за котка :ab_041:, но като се разлае ....
User's Signature

Качена снимка

#12177 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2012 - 04:55 PM

Да ви споделя днес бях с един приятел който има пинчерче на 4-5 месеца , но е ацки малко и има една мека козинка. Не съм предполагала колко енергия има това кученце, то не се спира и за минутка :d постоянно бяга и иска да си играе и за пореден път се уверих колко сладки кученца са пинчерите , само дето то има лошия навих да хапе постоянно а това на неговите месеци вече боли :D въпреки че го прави на игра

#12178 Потребителят е офлайн   Niq_Arti Икона

Публикувано: 22 March 2012 - 09:12 PM

Казвам се Арти и съм на 8 месеца. Тежък съм колкото кофичка кисело мляко и 1-2 хляба - общо 2,7 кг. Сърнист пинчер съм, мини пинчер съм, но ако тежа повече, значи не съм за тук. Ще се преместя в тема нормален пинчер или доберман. :smile: По документи обаче се водя чихуа-хуа. Всъщност съм пинчоа. :md_064:

#12179 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2012 - 09:19 PM

Дай снимки на малкия Арти. :smile:

pebbi това за хапането е нормално и моя е на 4 месеца и абсолютен дивак и ръфа ,но като пораснат спират .

ivas и аз един път пресичаме и съм го гушнала и ме пита 1 от таксито каква порода е тази котка :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#12180 Потребителят е офлайн   Niq_Arti Икона

Публикувано: 22 March 2012 - 09:32 PM

Показване на мнениетоrosko1996, в 22 March 2012 - 09:19 PM, написа:

Дай снимки на малкия Арти. :smile:

pebbi това за хапането е нормално и моя е на 4 месеца и абсолютен дивак и ръфа ,но като пораснат спират .

ivas и аз един път пресичаме и съм го гушнала и ме пита 1 от таксито каква порода е тази котка :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 611
  • Последна »