Мини Пинчер
Публикувано: 10 June 2006 - 01:50 PM
Публикувано: 11 June 2006 - 05:51 AM
Цитат
Ще очакваме снимките на "бандита" w)
Помислете си за срещата в Ракитово... Аз лично, много ще се радвам да дойдите с лудетината Тайра angelpik
благодаря за поканата, би било чудесно, защото тя ще се размаже от кеф при толкова много кучета постоянно в игра, но заминаваме да живеем в Чехия следващият месец d) и няма как
пожелаваме ви весело изкарване и много приятни емоции
Аби да не ги строява там всичките, научи я от сега да понася стресови ситуации l) l)
Публикувано: 11 June 2006 - 01:14 PM
Да се похваля ,че и ние с щерките и Арчо с Роксана днес направихме първата баня. Другите не ги взех ,защото съм сама и ще ми са много и очите ми ще bl) bl) bl) bl)
Доволни ли сте от новият Фронтлаин? Казват, че убивал и яйцата на бъхлите ама бил и с 20% по-скъп. За пинчерите не ме притеснява толкова ,но кавказката и големият селски пес ще попият няколко флакона. Вие с какво пръскате гадинките?
А на всички плажуващи да напомня да не си забравяте плажното мляко и да направите завиден тен. Дано да случите супер време където и да отидете. Лека почивка и внимавайте да не изгорите по-някого b) dribble . Вземете си кофичките и лопатките и заедно с любимците се състезавайте за най-дълбока дупка.
Публикувано: 11 June 2006 - 01:17 PM
Публикувано: 11 June 2006 - 01:48 PM
Тая играчка дето я искаш кво ли гледа в момента на снимане та чак ша и извръкнат очите b) b) b) a)
Публикувано: 11 June 2006 - 07:25 PM
Една от моите кучки правеше много проблеми със стомаха и я оправяше само мазно агнешко/овнешко или ярешко/козешко.
Публикувано: 11 June 2006 - 07:33 PM
Може проблема да е в храненето--- a) s)
Публикувано: 11 June 2006 - 10:12 PM
А, сетих се , ами давай зелени сливи като Кети . Тя нали така храни Аби.
Стискам палци за утре ама ако може недаваите АБ. Обезателно да кажеш как е минало. worthy worthy worthy
Публикувано: 11 June 2006 - 10:13 PM
1.с какво го храниш? има ли режим? - за кучетата с чувствителни стомаси се препоръчва гранула, по едно и също време на деня, поне 2 пъти дневно.
2. пробвала ли си с най-обикновена SMEСTA? - имах булдог, който дрискаше от нерви точно така, както описваш ти - отвреме-навреме, уж е здрав, а... много помогна по една Смекта сутрин и вечер, ти най-добре дай по половин, че ти е дребен. ако не помогне, поне няма да навреди.
3.разстройство се получава и от настинка - особено при такъв дребосък - дали не спи на течение? на плочки?
Не ходи при непроверени доктори. Само ще ти изкарат акъла и ще те объркат.
4.Тия лактобатерии можеш да ги набавиш и чрез един страхотен ветеринарен препарат ЕНТЕРОФЕРМЕНТ, който можеш да поръчаш при някой ветеринар или в зоомагазин.
Публикувано: 12 June 2006 - 08:13 AM
2-купила съм Роял-канин.Юкануба.Про-план-----и за да лапне 2 гранулки ги облизвам и му давам.
3--не иска мляко--активия го пробвам.
4-не съм пробвала смекта--ще трябва като я разбия да я впръсквам иначе забравете да я докосне.
5-вечно е завит като кадъна-спи между нас на спалнята в негово си легло.И пак като стане трепери и пускаме климатик веднага.
6--яде кучешки екстри-има много видове--не е от тях щото много не им обръща внимание.
Инсулт- искам да му видят коремчето и да му изследват кръвта--и нашия ветеринар вече е дигнал ръце от него.А може аз да съм виновна с мойто престараване.Сега ще намеря тази храна дето ми пишеш да я имам и дано я хареса---ако му е на зъб това дето е в чинииката---е лакомия голема b) ако не е цел ден си стои гладен.
За режим той си го направи--към 11 сутрин става и яде.После към 16 ч. пак.В добрите си дни и вечер яде преди да си легне.Застава прав в кухнята и издава звуци--па ти се прави на щурава и недей му дай b)
Не ми пречи нито финансово нито да ми отнема време да му готвя специално за него--да варя или печа нещо а него-но явно бъркам a)
Сега е много гладен-вчера е ял две парчета колко нокът пилешко и остави гранулата--сега иде провери че нема чинийка и се махне worthy
Публикувано: 12 June 2006 - 08:57 AM
Лина, отдавна не беше се оплаквала за коремчето му и аз не смея да попитам.
Аз от тези неща не разбирам и не съм имала такива кушии worthy
Тъй като чета как го гледаш и как го храниш - не ми се вярва причината да е в ТЕБ. Кажи с какво мога да ти помогна 1super
Публикувано: 12 June 2006 - 09:07 AM
Публикувано: 12 June 2006 - 09:09 AM
Цитат
Това е съкратено за антибиотика. Извинявам се за това писане, ама ми е навик от бебешките форуми.
Публикувано: 12 June 2006 - 09:18 AM