Цитат
Изследванията на рошвата лудетинка са перфектни 1super
Сега ще водя Чочо да му вземат кръв, че пристигнали някви нови тестове и ветеринарите запазили един за Чочо - още ги е яд, че не разбраха от какво го излекуваха bl)
Браво ,това да се чува само super best .
Кети , ти научи ли малката пухена топка да пиша където трябва? Аз все не успявам да стигна до възпитанието на моите две щуротии. Иначе си пишат и акат на вън ,но още не се стискат ,а и като са две пикли се чудиш на коя трябва да се скараш за белята.
Искам къщааа s) ,но тук са много скъпи . Сега щеше да им е суперна бандата.
Моите кученца са от дООста едра женска и Арчо ,но не мога да гарантирам ,че някое няма да стане като мама - ниско дебеланче. Аз сега съм си харесала жълтичкият- цветът ми е голяма слабост. Надявам се да стане като предният жълтурко -строен и красив.
Надявам се моето Стефи да прилича на мен и тати в любовта и смелостта ни към животните . Раличка е малко страхливка и ако нямахме у дома все по някой дзвер щеше да е бъзличка. Днес мъниците на Питя се разплакаха ,че излезли от кашона и се чудеха как да се приберат, и Стефито веднага направи тъжна физиономия. Бебетата се разбират по бебешки без да има значение от вида им.
Да ви се похваля - вчера заведохме кавказката на "сватба". Е, стана най- после работата victoryVVV . От сумати и време не случвам на активен мъжкар, а тя се разгонва през 3-4 м(сега за 3м и 7 дни). Сега ще стискам палци да издържи лятото и да не направи аборт от топлото worthy worthy
Може да я видите на долният линк.