Мини Пинчер
Публикувано: 26 June 2006 - 12:57 PM
Публикувано: 26 June 2006 - 01:08 PM
Мини пинчеры очень здоровая порода, имеют хорошее здоровье. Но может быть аллергия на еду (сухие корма разных фирм-производителей). Некоторые мини пинчеры плохо едят (у меня есть такая собака s) ). Конечно встречаются некоторые заболевания внутренних органов и ног (конечностей) - это скорее редко, чем часто.
В России врачи могут купировать опашки и уши официально. Но обрезанные собаки уже на выставки не поедут за границу (те собаки, которые родились после 1 июня 2006 года).
keti,
Точно. Аффены косматы b)
Nina_Petrova,
Мы вяжем мини пинчеров после 13 месяцев, обычно на 3 разгонката (я правильно пишу? bl) ) .
Я вяжу своих сук на 12-16 ден (такие мои девки) от началото на разгонката.
У мини пинчеров рождаются от 1 до 9 bl) кученца. Обычно 4-6.
Публикувано: 26 June 2006 - 01:36 PM
Цитат
Какво мислите за покупка на кученце от такива обяви?
На мен ми звучи доста не истински n) как така ще ги развъжда толкоз много породи bl) Мисля, че преди 2 месеца звънях на този номер (може и да греша - помня само последните цифри 259)
1. цените бяха доста ниски за развъдник
2. допълнително заплащане за родословие -> пълни глупости... oleeee
Ако сте решили да взимате, по-добре да си харесате майката и таткото и да го вземете от дом, а не от зоомагазин.
От зоомагазина рядко излиза здраво кученце. Наскоро моя приятелка ми сподели, че си дала кучилото да и го продават в магазина. Отидох да ги видя
1. ме излъгаха, че кучетата са на 45 дни - бяха на 58 дни ouu
2. натъпкани с други кученца в една малка клетка без вода и върху мокри вестници bash
Публикувано: 26 June 2006 - 01:44 PM
2. натъпкани с други кученца в една малка клетка без вода и върху мокри вестници bash.gif
Това е стандартна ,да не казвам задължителна процедура за повечето зоомагазини. Те не взимат най малките от кутилата ,защото умирали. oleeee .Ами като не могат да ги гледат така е. За това предпочитат тези ,които ще са едри и ги продават за по мънинки.
Публикувано: 26 June 2006 - 02:06 PM
Цитат
Сигурно нищо няма да и стане ,но може да не е в настроение за сватби. Ако може вземи мъжагата у вас. Може да ти попрепикае някой и друг ъгъл. Така няма да ходиш всеки ден. Или нея да я оставиш там за седмица
Публикувано: 26 June 2006 - 02:23 PM
Цитат
И ако отговора е ДА, колко пари ще струва?
keti,
ДА! Какие тебе мини пинчеры влюбих - кафявите или чёрные с подпалинами?
Я сама есть развъдник. У меня все собаки чистопородные и с родословие.
В Болгарии пора открывать Пинчер-клуб b)
Ани w) спасибо за помощь worthy !
Публикувано: 26 June 2006 - 02:46 PM
r) Ванила, кученцата ти са прекрасни victoryVVV ама тук в България рядко можем да видим истински такива,особено в малките градчета....на мен обаче ми хареса"циганчето" l) l) l) аз искам още едно но моя мъж нещо се дърпа....страх го е че за Чоко ще останат по-малко целувки!!
bl) Нинче,ние също сме имали кучета-ловджийски на които им е ставало лошо-но слава богу мойто пинчи се чуства много удобно в кола ,направо е като куфар и се чуства супер като се вози,иска да е все на предното стъкло и е много любопитен,всичко иска да види....ами пробвай по-често да я возиш в колата-може пък и да свикне и да вземе да и хареса... dribble

Публикувано: 26 June 2006 - 02:55 PM
Не знам защо, ама напоследък си падам по косматите същества bl) може би защото Чочко ми е направо плешвичък - дано да е от паразита и след лечението да се поокосми малко.
И двете ми кучета са луди по колите, особено Чочо, като му кажа - Хайде бързо в колата... d) dribble пази си Я по-добре от къщата oleeee
Публикувано: 26 June 2006 - 02:58 PM
Извини, что так тебя обеспокоила с переводом.
Но без тебя, без твоей помощи нам не обойтись, если меня спрашивают о щенках.
worthy
Публикувано: 26 June 2006 - 03:10 PM
Публикувано: 26 June 2006 - 03:25 PM
На моя му купих мишка-играчка много шарена l) не я изпуска от устата чуди се къде да я завре l)
Публикувано: 26 June 2006 - 03:46 PM
Аби е много готино бонбонче dribble! Кeti межу какво е кръстоска?
Публикувано: 26 June 2006 - 03:50 PM
Ещё несколько дней потерпите мою необразованность worthy
Публикувано: 26 June 2006 - 04:02 PM