Мини Пинчер
Публикувано: 26 June 2006 - 04:41 PM
Цитат
choko_an
Сама хотела такую бонбонче - три года ждала, так и не дождалась s)
Редкая порода. В России всего 5-7 аффенов bl)
Публикувано: 26 June 2006 - 05:45 PM
Лина твоя Чафи само ще се е изприщил от тревите и ние като ходим на язовира тревата е много висока и Сара като не може да ходи и само подскача след нас като ни загуби от поглед и започва да лае жално.
Прикачени файлове
-
c__060624_210732.jpg (54.12K)
Брой сваляния: 56
Публикувано: 26 June 2006 - 06:39 PM
Преди

Тук направо си прилича на бял и космат пинчер oleeee
След

Аз разлика виждам само в панделката и миризмата b)
Айде, отивам да гушкам Чочо, че се е скрил и си мисли, че и него ще къпя ouu
Да намачкате и вашите същества w)
Публикувано: 26 June 2006 - 07:30 PM
На това ми прилича тая бесотия Аби w) w) w) w)
Публикувано: 26 June 2006 - 09:13 PM
Лина какво стана как е Чафи s)
Публикувано: 26 June 2006 - 09:29 PM
Иначе е голям калпазанин все е в движение b)
Публикувано: 26 June 2006 - 10:33 PM
Кети , мислила ли си какво ще правиш след някой месец като се разгони Аби? Ние с мъжо ми чак спим разделени като дойде момента на разгонката.
Утре съм решила да подрежа ноктите на мъниците. Вече най голямото тежи 530г , а най- дребното 440 г. Тази Питя не спира да ги тъпче и започва да им мъкне храна. След около седмица и ще им повръща ,за да ги захранва. Все се чуди как да ги разбута да ядът.
Vanilla, от познат чух ,че той териера е много скъп. Вярно ли е ,че е по-скъп от мини пинчера? Дългокосместият вариянт на той териера прилича малко на папион.
Публикувано: 27 June 2006 - 12:56 PM
Току що намазах Чоко с фронтлайн,горкото ..полвин час се отърква в килима и иска да го махне...ама неможе!!Сега поне кърлежите ще са далеч..и бубите де NNN

Публикувано: 27 June 2006 - 01:37 PM
Цитат
Ами, как да ти кажа... още не, но със сигурност ще съм най-щастливата жена, ако Аби се разгони super best Защото това за мен ще означава, че сме преминали рисковете от парвовероза n) най-вероятно ще я кастрираме(не съм го обсъждала с ветеринарите ни)
Дай Боже да се разгони - ще го измислим. А съвсем на скоро мислих за разгонването на Беки, но... s)
Публикувано: 27 June 2006 - 01:44 PM
Публикувано: 27 June 2006 - 02:21 PM
Чоко-ан, ми така е 1super по-добре рошави и побъркани отколкото с болни кученца (уф-ф-ф, дано да не чете дявола)
Сега искам да ви попитам - мъжките майки де r)
Понеже, много често го взимам Чочко с мен, заради лудото Аби (да не го тормози в къщи) и ми се налага да влизам с него и по магазините. А той има един навик дето му падне да си вади мъжкия атрибут oleeee
Често срещаме такива dribble погледи и няма проблем. Ама на тези a) погледи ми се стричва дъвката ouu
Пробвам от няколко дни в къщи с команда - Чочо, прибирай п***та!
Той усеща, че нещо не ми харесва и прибира ушите и опашката.
Някой нещо???
Публикувано: 27 June 2006 - 02:35 PM
Цитат
Той усеща, че нещо не ми харесва и прибира ушите и опашката.
Някой нещо???
Moрти ги прави същите изпълнения.. особено сега в жегите. Дали няма нещо общо с тях?
Но все пак те са животни, не можеш да ги спреш. Морти го прави и когата много се радва на някой, показва па****а и даже пишка понякога l)
Но командата "Прибери па****а!" направо ме разби oleeee Не му се притеснявай, толкова l)
Малката Аби е направо бижу! r)
Публикувано: 27 June 2006 - 02:50 PM
r)
Определено в жегите го прави по-често.
Надали при твоя Морти бие толкоз много на очи. При нас е много очевидно ouu впредвид високите и слаби краченца.
Даже на Аязмото един дядо се изказа:
-Ей, машала -този фастък, само на п***ка ли расте? -никак не ми стана добре ouu
Ще настоявам аз със тази команда, че поне на вън да не ми ги прави тези номера.
Публикувано: 27 June 2006 - 03:08 PM
Публикувано: 27 June 2006 - 03:55 PM
Моя мъж ще излезе прав този път oleeee
Че това нещо си е физиологичен процес, който хората трудно контролират, та кучетата ли. Още повече ние го прекриваме с дрехите, а те???
И ми каза -да не мъча животинката, като искам да не му се вижда джажата, да съм му обуела гащички bl) ouu
Публикувано: 27 June 2006 - 04:41 PM
Представям си в някой магазин как викаш --Прибирай п------а --ма Кети всички мъже дет са там ще се хванат за ципа--чак немога да пиша от смех b)
Моя си показва връхчето ма само кат види Чоко-ан--ма тя е виновна че има такъв секси вид b)
моя днеска пак ми създава проблеми с коремчето--но док вика че е от инжекцията за паразити.И нищо не изкара---ани вика като толкоз имам зор да изкара да му да сложа един та да ми мине b)