Публикувано: 04 July 2006 - 11:38 AM
oleeee ААА Лино ,неща беля!!Той Чафи като му сложа грейката на Чоко му се измества акъла и замръзва,а ако го метнеш в чанта...не ми се мисли..ще му спре дишането направо.Неща после аз да съм виновна!!
oleeee а за чадъра-може и аз да ти го носа-ти само излез така на центъра на селото-та да си погледам сеир l) l) l)
s) А сега малко сериозно:Преди две седмици сложих на Чоко Фронтлайн/нали ги рекламират че са хубави/и оттогава наблюдавам разни такива странни почесвания на кученце, навсякъде горкото се чеше ,или непрекъснато иска аз да го чеша,има и пърхут-кожичката му е много суха,а тази нощ горкото не можа да спи само скача през ноща и си хапе опашчицата все едно има бълха...чак ставах да го мажа с йод дано му прегори тва дето го дразни....ето сега пак продължава да си я ближе чак я е протрил ,онази вечер пък му се наду нослето,и отгоре му стана като гърбица-на сутринта му нямаше нищо....и такаs) Мислите ли че може да е от капките фронтлайн,да получава някаква алергия??Ще зема да го изкъпа ....