Мини Пинчер
Публикувано: 03 July 2006 - 06:47 PM
Публикувано: 04 July 2006 - 11:38 AM
oleeee а за чадъра-може и аз да ти го носа-ти само излез така на центъра на селото-та да си погледам сеир l) l) l)
s) А сега малко сериозно:Преди две седмици сложих на Чоко Фронтлайн/нали ги рекламират че са хубави/и оттогава наблюдавам разни такива странни почесвания на кученце, навсякъде горкото се чеше ,или непрекъснато иска аз да го чеша,има и пърхут-кожичката му е много суха,а тази нощ горкото не можа да спи само скача през ноща и си хапе опашчицата все едно има бълха...чак ставах да го мажа с йод дано му прегори тва дето го дразни....ето сега пак продължава да си я ближе чак я е протрил ,онази вечер пък му се наду нослето,и отгоре му стана като гърбица-на сутринта му нямаше нищо....и такаs) Мислите ли че може да е от капките фронтлайн,да получава някаква алергия??Ще зема да го изкъпа ....

Публикувано: 04 July 2006 - 12:37 PM
Лошо е, че си нямате ветове при вас s)
Щом си го мазала и с йод - го изкъпи, може и той да му изсушава кожата и да го дразни. Да пие повечко вод, а ти BEER -ка и дано да му мине като на куче worthy
Публикувано: 04 July 2006 - 12:44 PM

Публикувано: 04 July 2006 - 12:44 PM
Публикувано: 04 July 2006 - 12:51 PM
И мина ли му на Морти ?? колко време се чеса след като го намаза???

Публикувано: 04 July 2006 - 12:54 PM
Айде сега аз да ви кажа сутринта Чочко какво го сполетя.
Ама аз съм си виновна ouu ouu ouu разхождах го до един блок и ни метнаха една кофа вода - всичката върхУ КАРЪЧЕТО МИ (love) не знам дали му изместиха акъла, ама сърчицето му 100% ouu ....
Не си ги разхождайте под балкони - кво ли не мятат от тях bash
Публикувано: 04 July 2006 - 12:56 PM
П.П. Горкия Чочко bl)
Публикувано: 04 July 2006 - 01:34 PM
За чесането може и от смяна на козината да е . Запушена анална жлеза също кара кучетата да се чешат зверски около опашката. Аз пръсках моите със старият фронтлаин от шишенце. Ми и те малко се почесват ,но не зверски ,поне за сега. Веднъж бях напръскала Питя и Арчи с ектомин ,но май беше по- концентриран и се наложи да им слагат инжекции за алергия . Веше ужасно. Арчо място не можеше да си намери. Горките вече не мога да ги пръскам с ектомин.
Имат ли някъкв обрив или зачервени участъци по кожата?
Публикувано: 04 July 2006 - 01:42 PM
Ами Анче това ще ми е за урок!Повече такива работи няма да слагам на Чоко-ще си караме по старата процедура-пудричка която лесно се измива,то досега си бях доволна от нея..ми кво ме накара да му слагам тези други гадории..ама нали искам уж се най-хубавото-на ми ся!!! ouu

Публикувано: 04 July 2006 - 01:57 PM
Публикувано: 04 July 2006 - 02:41 PM
много духа при нас-неможе да правим разходки b)
Публикувано: 04 July 2006 - 08:00 PM
Наистина е много неприятно хвърлят какво ли не от терасите си милото сигурно много се е уплашило .Сара в момента играе с татко си на гоненка хапна си един кокал даже ми го носи да ям и аз от него .Тези дни започна да яде не знам дали защото и купих нова храна (Педигри за дребни породи )и тя много си я хареса или защото е по хладно не знам но сега ми харесва че яде .Преди се чудих каква храна да и взема само и само да яде .
Публикувано: 04 July 2006 - 08:09 PM
Днес след банята като че ли е по-спокоен,не се чеше така -ама мисля да си зема болнични за всеки случай-да си го наблюдавам l) l) l) Ще питам шефа довечера в леглото колко дни ще ми отпусне worthy w) ,и ще се отдадем само на разходки.... d)

Публикувано: 04 July 2006 - 08:24 PM

Вход

Горе
Цитиране +