Мини Пинчер
Публикувано: 07 July 2006 - 06:16 PM
Кети на 16 требва да го вода при вас в клиниката пак за изследвания-но ще го водя към 20 в Пловдив-та до тогава ще взима лекарството-Но от как е на диета няма проблем-дано яденето да е било причина.Вчера и днеска е празник на града-изсипала се е околията в Ракитово.
Публикувано: 07 July 2006 - 08:44 PM
Весел купон на БОР cheers да се веселите и заради нас w) w) w) w) w)
Публикувано: 08 July 2006 - 08:40 AM
Като ме видят на пътя всички кучета дето са в махалата тичат пред мойта врата-чак немога да изведа Чафи на разходка--вчера пак купих 5 кг гранула ма до кога NNN
Публикувано: 08 July 2006 - 07:01 PM
Публикувано: 08 July 2006 - 07:50 PM
Днеска ми дадоха играчки от едно вече пораснало дете--та има гумена кокошка по голяма от другите играчки-та Чафун се навря на скришно като му я подадох b)
Публикувано: 09 July 2006 - 12:56 AM
Публикувано: 09 July 2006 - 11:00 PM
Да знаете само колко са смешни мъниците мии .....много си харесвам русият мъжага. Той ще стане дългокрак и красив ;) . Другият Малък Арчи също ще е красив и с дълги крачета. Имам си един дундьо и една ????? и аз не знам още точно каква ще е l) .
Ще видя да ги фотна тия дни , че вече им пуснах обявата.
Сега отивам да готвя на тайфата ,че глад ги мъчи. dribble
Публикувано: 10 July 2006 - 10:36 AM
Публикувано: 10 July 2006 - 10:54 AM
Публикувано: 11 July 2006 - 07:05 AM
Събота и неделя ходихме пак на село че да може да посвикне с нашите като си тръгвахме аз влезнах в колата и затворих вратата а маика я гушкаше веднага започна да скимти и да трепери .Не знам как ще я оставя във сряда oleeee от сега ми се плаче .Иначе на Саринка много и харесва на село сутрин като стане веднага започва едно близане и побутване докато не стана и аз не ме оставя на мира тогава ме води до вратата и иска да излиза на вън .
Анче да пуснеш снимки на бебоците че да можем да ги видим колко са пораснали
Публикувано: 11 July 2006 - 01:31 PM
Ето и малко информация за него - Минипинчерът първоначално е развъждан за борба с гризачите. Днес този малък териер (пинчер е немска дума за териер, хапещо куче) се отглежда изключително само за куче-компаньор, но способностите му за лов си остават напълно развити. Въпреки че наподобява малък доберман, единственото между тях е страната, от която произхождат, като във времето го предшества с около 200 годи ни. Независимо от малките си размери, минипинчерът се осмелява да предизвиква десет пъти по-едри от него кучета и има навика първо да хапе, а после да задава въпроси.
История Произлязъл от немския пинчер преди стотици години ''миноин'', както гальовно е наричан, първоначално е внушителен и ефективен унищожител на плъхове. Съвременният му префинен външен вид е резултат от по-скорошното селективно развъждане.
Минипинчерът има ''котешки'' лапи, а ушите може да са прави или клепнали. Задните крайници са добре омускулени в бедрената част. Погледнати отзад задните крака са прави и успоредни. Висок е 25-30см и тежи 4-5 кг. b) d)
Публикувано: 11 July 2006 - 02:40 PM
Ти имаш ли пинчер?
- Минипинчерът първоначално е развъждан за борба с гризачите.
Ами да, това го знам и когато преди няколко месеца в коридора ни се намърда едно мишле n) разчитах много-о-о-о на Чочо да го подгони на вън... Да, ама Не oleeee като го видя хукна да се крие и да се блъска по вратите bl)
- Независимо от малките си размери, минипинчерът се осмелява да предизвиква десет пъти по-едри от него кучета и има навика първо да хапе, а после да задава въпроси.
С някои пинчета, може и да е така, но моя обожава и малките и големите кучета. В повечето случай е без поводи и когато види куче тича d) при него да го подуши (без да лае и без да хапе) след това се връща при мен 1super
От скоро имаме и коте, което Чочко може и да си мисли, че е плъх ouu Виждам го на няколко пъти да застава в стойка на три крака и да дебне котарака.
И все пак мисля, че характера на едно куче (без значение от породата) си е индивидуален и по-скоро се гради и сформира от стопаните му r)
Публикувано: 11 July 2006 - 02:50 PM
На прозореца в спалнята е паднало гълъбче дето неможе да хвърка още-и издава едни пронизителни звуци от които изпадам в състояние на бяс-а Чафун в екстаз.Само му е окото там и се чуди как да го докопа-
Галя бъди сигурна че Сарка ще жали многооооо като я зарежеш.Майкати да пусне на свобода цялата ферма и тя ще се забавлява.
Публикувано: 11 July 2006 - 03:04 PM
Цитат
Skipper w) е станал вече голяМ мъЖ 1super
Вие от къде бяхте? И кога скоро (за разходките де)? Ще можете ли да дойдите на пинчи срещата dribble dribble dribble
Гале, Саричка ще я вкарат в пътя b) ще забрави да се звери на другите животинки. Пробвахте ли я - яде ли когато някой друг и дава?
Щото аз се точих миналото лято да ходя без Чочко на море, ама не бях стигнала морето когато ми казаха: -Идвай си го взимай, че неще нищо да хапне oleeee
Публикувано: 11 July 2006 - 03:09 PM
Цитат
Ми прибери го бе Лина worthy Чафунчо нищо няма да му стори... Като те знам как ще се рошниш и ще съжаляваш ако падне това гълабче ouu
Кажи на Чафи, че това е мини пингвинка b)
Публикувано: 11 July 2006 - 06:57 PM
Публикувано: 11 July 2006 - 09:06 PM
Цитат
Аз първа се нареждам за гълпинчетата. Искам близначета l)
Гали, днес таман се засилих да снимам кученцата ,че станаха много готинки ,но съм си забравила фотоапарата на вилата. Тюх ,че ме фана яд. ouu
Утре ако го взема обезателно ще ги снимам .
Публикувано: 11 July 2006 - 09:42 PM
Кети ами ти сега ме хвърли в тревога като до сега аз съм си я хранила не знам дано да не прави проблем на маика ми .В краен случаи ще карат на кренвирши десет дена oleeee дано да слуша че малко и е на маика ми другата работа ами и
Сарка да и създава проблеми .
Лина прибери го гълъбчето че ще стане вечеря на някое коте .
Не знам какви ловци са пинчерите ама нашата Сарка се е специализирала в ловенето на мухи тича из стаите и не дава муха да бръмне .
Целувки на всички сладури

Вход

Горе
Цитиране +