Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1591 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 07 July 2006 - 06:16 PM

Чакаме ви на Бор w)
Кети на 16 требва да го вода при вас в клиниката пак за изследвания-но ще го водя към 20 в Пловдив-та до тогава ще взима лекарството-Но от как е на диета няма проблем-дано яденето да е било причина.Вчера и днеска е празник на града-изсипала се е околията в Ракитово.

#1592 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 07 July 2006 - 08:44 PM

Хаааа, мълчиш си Лина за сбора ,а ? Страх те е ,че може да дойдем ? Ами поне по едно петле и свирка щяхме да купим на дребусите и хлапетата b) . Даа ,сигурно вече изядохте и агнето и се престраши да кажеш за сбора. NNN . Ние ще се пооближем , но няма дасе сърдим l) w)
Весел купон на БОР cheers да се веселите и заради нас w) w) w) w) w)

#1593 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 July 2006 - 08:40 AM

Анче не съм се доближавала до центъра--хич не обичам такива навалици-Та как ли пък не заколя агне че града има празник bl) Бех писала в без дом за многооооо палета--малиии ще ми изядат главата oleeee никой неще кученце.Взеха да излизат на пътя-едвам смогвам да ги върна зад вратата a) Една мини болонка са я изхвърлили на пътя и нея-незнам кой да нахрана по напред--чак немога да спя спокойно само за тех мисля oleeee
Като ме видят на пътя всички кучета дето са в махалата тичат пред мойта врата-чак немога да изведа Чафи на разходка--вчера пак купих 5 кг гранула ма до кога NNN

#1594 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 07:01 PM

Лина много си добра-възхищавам ти се, но наистина е много трудно сигурно s) аз все си рева като видя няккаво улично кученце и все гледам да му купя нещо та да помогна с мъничко, но за съжаление не можем да помогнеш и да спасиш всички. Иска ми се да живея в къща да приютявам повече мъници, но ....то никога няма край. Дано поне се намерят къщи до края на лятото на малките.
User's Signature

Качена снимка

#1595 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 July 2006 - 07:50 PM

Не знам дали съм добра-ма взе вече да ми писва.Събират кучета у тях -за хляб няма-само ракия се купува..А и аз немога да храна 23 кучета-моя ако ме усети направо ме е метнал при тех b) в интерес на истината като му разказвам и той се ядосва.
Днеска ми дадоха играчки от едно вече пораснало дете--та има гумена кокошка по голяма от другите играчки-та Чафун се навря на скришно като му я подадох b)

#1596 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 09 July 2006 - 12:56 AM

Лина ,моля се да не съм на твое място ,защото ми става много гадно ,но нямам възможност да храня и други кучета .Сеста ми е много жалостива и като ходи на работа все си носи по някоя торбичка с храна и отпадъци. Ние имаме в квартала една жена дето събира котки ,но всичките са обезпаразитени и ДЕБЕЛИ. Даже си ги и кастрирва. Ама и на нея и е дотегнало да и мятат котенца в двора . При нас има много клошари с компания от мелези и повечето изглеждат много добре. Обикновенно кастрираните са по -пълни или даже дебели ,но има и много кльощави палета. Тука поне се изхвърля много храна и кучетата намират по нещичко, а тези, които са в промишлените зони са слаби.

#1597 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 09 July 2006 - 11:00 PM

Лелее , цял ден никой не се обади. Как я карате днес?
Да знаете само колко са смешни мъниците мии .....много си харесвам русият мъжага. Той ще стане дългокрак и красив ;) . Другият Малък Арчи също ще е красив и с дълги крачета. Имам си един дундьо и една ????? и аз не знам още точно каква ще е l) .
Ще видя да ги фотна тия дни , че вече им пуснах обявата.
Сега отивам да готвя на тайфата ,че глад ги мъчи. dribble

#1598 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 10 July 2006 - 10:36 AM

Лина, какво стана с прегледа при доктора? Здрав ли е вече Чафи?

#1599 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 July 2006 - 10:54 AM

Още не съм го водила--ми той е кат изтребител по къщи-мисълта за секс го хваща два пъти на ден-яде 3 пъти на ден.Да си изпие хапчетата-тамън 1 месец и тогава.

#1600 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2006 - 08:32 PM

Ето ни и нас d) след дълго отсъствие. Вече сме ваксинирани и скоро ще излизаме на разходка. bravoS
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1601 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 07:05 AM

Мале голям сладур и как стои за снимка като манекенка b) Моята Сара само като види че ще я снимам и изчезва на някъде .
Събота и неделя ходихме пак на село че да може да посвикне с нашите като си тръгвахме аз влезнах в колата и затворих вратата а маика я гушкаше веднага започна да скимти и да трепери .Не знам как ще я оставя във сряда oleeee от сега ми се плаче .Иначе на Саринка много и харесва на село сутрин като стане веднага започва едно близане и побутване докато не стана и аз не ме оставя на мира тогава ме води до вратата и иска да излиза на вън .
Анче да пуснеш снимки на бебоците че да можем да ги видим колко са пораснали

#1602 Потребителят е офлайн   Djesika Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 01:31 PM

Съжелявам че започвам първо с забележка но Минипинчер се пише слято. Минипинчера е много пъргав и енергичен. Той е безтрашно куче-пазач за малък и голям дом. Може да бъде ревнив към тези, които обича.
Ето и малко информация за него - Минипинчерът първоначално е развъждан за борба с гризачите. Днес този малък териер (пинчер е немска дума за териер, хапещо куче) се отглежда изключително само за куче-компаньор, но способностите му за лов си остават напълно развити. Въпреки че наподобява малък доберман, единственото между тях е страната, от която произхождат, като във времето го предшества с около 200 годи ни. Независимо от малките си размери, минипинчерът се осмелява да предизвиква десет пъти по-едри от него кучета и има навика първо да хапе, а после да задава въпроси.

История Произлязъл от немския пинчер преди стотици години ''миноин'', както гальовно е наричан, първоначално е внушителен и ефективен унищожител на плъхове. Съвременният му префинен външен вид е резултат от по-скорошното селективно развъждане.
Минипинчерът има ''котешки'' лапи, а ушите може да са прави или клепнали. Задните крайници са добре омускулени в бедрената част. Погледнати отзад задните крака са прави и успоредни. Висок е 25-30см и тежи 4-5 кг. b) d)

#1603 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 02:40 PM

Благодаря за инфото Djesika 1super
Ти имаш ли пинчер?
- Минипинчерът първоначално е развъждан за борба с гризачите.
Ами да, това го знам и когато преди няколко месеца в коридора ни се намърда едно мишле n) разчитах много-о-о-о на Чочо да го подгони на вън... Да, ама Не oleeee като го видя хукна да се крие и да се блъска по вратите bl)

- Независимо от малките си размери, минипинчерът се осмелява да предизвиква десет пъти по-едри от него кучета и има навика първо да хапе, а после да задава въпроси.
С някои пинчета, може и да е така, но моя обожава и малките и големите кучета. В повечето случай е без поводи и когато види куче тича d) при него да го подуши (без да лае и без да хапе) след това се връща при мен 1super

От скоро имаме и коте, което Чочко може и да си мисли, че е плъх ouu Виждам го на няколко пъти да застава в стойка на три крака и да дебне котарака.

И все пак мисля, че характера на едно куче (без значение от породата) си е индивидуален и по-скоро се гради и сформира от стопаните му r)

#1604 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 July 2006 - 02:50 PM

Нема -нема па току се появи някой дет знае нещо-което ние отдаааавна го знаем и ни го навира в очите.Джеси -та ние сме на 110 стр вече-мислиш ли че не знаем всичко дет си писала.Имаш ли слят пинчер-или не.
На прозореца в спалнята е паднало гълъбче дето неможе да хвърка още-и издава едни пронизителни звуци от които изпадам в състояние на бяс-а Чафун в екстаз.Само му е окото там и се чуди как да го докопа-
Галя бъди сигурна че Сарка ще жали многооооо като я зарежеш.Майкати да пусне на свобода цялата ферма и тя ще се забавлява.

#1605 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 03:04 PM

Цитат

Ето ни и нас d) след дълго отсъствие. Вече сме ваксинирани и скоро ще излизаме на разходка. bravoS

Skipper w) е станал вече голяМ мъЖ 1super
Вие от къде бяхте? И кога скоро (за разходките де)? Ще можете ли да дойдите на пинчи срещата dribble dribble dribble

Гале, Саричка ще я вкарат в пътя b) ще забрави да се звери на другите животинки. Пробвахте ли я - яде ли когато някой друг и дава?
Щото аз се точих миналото лято да ходя без Чочко на море, ама не бях стигнала морето когато ми казаха: -Идвай си го взимай, че неще нищо да хапне oleeee

#1606 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 03:09 PM

Цитат

На прозореца в спалнята е паднало гълъбче дето неможе да хвърка още-и издава едни пронизителни звуци от които изпадам в състояние на бяс-а Чафун в екстаз.Само му е окото там и се чуди как да го докопа-

Ми прибери го бе Лина worthy Чафунчо нищо няма да му стори... Като те знам как ще се рошниш и ще съжаляваш ако падне това гълабче ouu
Кажи на Чафи, че това е мини пингвинка b)

#1607 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 06:29 PM

Цитат

Кажи на Чафи, че това е мини пингвинка b)

nono nono nono nono
Само това липсваше....направо е напъхал пиленцето в леглото..ще се обада на социалните -горкото пиленце...(love)
User's Signature

Качена снимка

#1608 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 July 2006 - 06:57 PM

Кети е виновна щото я послушах-стана тя кват стана.Ся ще чакаме порода гълпин--давайте капаро да ви запазвам b)

#1609 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 11 July 2006 - 09:06 PM

Цитат

Кети е виновна щото я послушах-стана тя кват стана.Ся ще чакаме порода гълпин--давайте капаро да ви запазвам b)

Аз първа се нареждам за гълпинчетата. Искам близначета l)
Гали, днес таман се засилих да снимам кученцата ,че станаха много готинки ,но съм си забравила фотоапарата на вилата. Тюх ,че ме фана яд. ouu
Утре ако го взема обезателно ще ги снимам .

#1610 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 09:42 PM

Анче снимаи и пускаи да ги видим че аз в четвъртък сутринта тръгвам за Несебър .
Кети ами ти сега ме хвърли в тревога като до сега аз съм си я хранила не знам дано да не прави проблем на маика ми .В краен случаи ще карат на кренвирши десет дена oleeee дано да слуша че малко и е на маика ми другата работа ами и
Сарка да и създава проблеми .
Лина прибери го гълъбчето че ще стане вечеря на някое коте .
Не знам какви ловци са пинчерите ама нашата Сарка се е специализирала в ловенето на мухи тича из стаите и не дава муха да бръмне .
Целувки на всички сладури

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема