Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#161 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 November 2005 - 09:05 AM

Цитат

нека ваште да си го обичат и да крият бирата b) не сам виждала--напоркано d) Ша зема да дам на моя- r) Мазала сам го с ракия ама с много зор--не му е приятно ouu d) чафи

недей пробва да му даваш бира или какъвто и да е алкохол, стават много агресивни!!! а в комбинацията "пинчер+агресия" си е направо страшничко l)
Ами нашите не му дават, отнаяало той сам ходил в кухнята нощем да обръща празните бутилки от бира и да ги облизва, докато майка го набарала и почнала да затваря вратата на кухнята. А иначе с брат ми като сме били и той само ни дебне да се заговориме и да се загледаме и хоп - пуска един език в чашата... bl)

Няма да забравя, веднъж като ходихме с него на една караванка, хората на съседната маса си бяха поръчали бира и цаца, и тоя Чоки ви казвам, полудя, направо опищя целия район, наложи ни се да се приберем без време, толкова настояваше хората да му дадат и на него, че направо... супер много ни изложи, заканвах се да не го водиме никаде, ама после ни мина и сега му се смеем l)

Как са вашите мъници днес w)

#162 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2005 - 10:40 AM

Здравейте на всички r)
Тази сутрин Чочо се опитваше да запуши с лапичка устата на Бека, която ни събуди цялата къща в 5.00 ч. Той направи всичко възможно тя да млъкне, деже се опита да я нахрани - занесе и в къщичката едно сухарче. Ама тя не беше гладна искаше да ходи на разходка. Отворих им вратата и аз докато се облека те се завърнаха. d) Чочо беше много доволен и си изпроси хвалбите с навирена муцунка.
Айде лек ден, за сега това е от мен w)

#163 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2005 - 07:07 PM

Мали Кети как сладко го разказваш. Представих си твоите дечица и ми стана много мило. w)
Хубаво е че са си такива другарчета мили.:)
Аз нямам търпение да се прибера да нагушкам малкото ми сладурче. След 30-тина минутки потеглям за в къщи.:)
Приятна вечер на всички w)
User's Signature

Качена снимка

#164 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2005 - 03:17 PM

Оф-ф-ф-ф, стисках, стисках днес да не съм първата, ама Вие не се появявате през дня - много работите bravo Искам да Ви попитам, някой от нашите сладури има ли родословие и ходи ли на изложби???

#165 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2005 - 03:20 PM

не, при нас не, нямаме родословие
то оставаше нашите и родословие да искат от жената дето са взели Чоки, едвам са го измъкнали от изтезанията и bl)

#166 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2005 - 03:55 PM

Е да, за Чоки бях почти сигурна. Чафи и Чоко предполагам също си нямат. На изложбите на които съм ходила съм срещала само руски пинчерчета. Тайничко се надявам тук някой да има родословие super

#167 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2005 - 04:02 PM

ох, така както ми разправяте за вашите пинчета, и на мен много ми домъчнява за Чокето s) , той е далеч, във Видин при родителите ми и го виждам само по празниците, тогава няма отлепяне от мен l) l) , немога нито да пишкам, нито да се изкъпя без неговото присъствие l)

представям си ако го съберем всичките заедно каква игра ще падне, има да беснеят като луди r)
жалко само че сме от различни краища на БГ...

#168 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2005 - 05:36 PM

E, има вероятност да се съберем r) лятото на море ;) Хайде помечтайте и да цункате черните муцунки от мен w)

#169 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2005 - 06:32 PM

Дойде ред и аз да седна да напиша нещо от синовете не мога да се вредя да влеза в нета .Нашата Саричка милата само като чуе че се прибирам тича веднага при мен и започва един приветствен танц едни осморки около краката ми как да не е намачкам и нацелувам милата и на мен ми е мъчно по цял ден за нея .Вашите d) как ги научихте да ходят на определено място нашата калпазанка прави локвички из цялата къща b)Сара няма родословие подариха я на големия син пък и за какво ни е родословие няма да ходим на изложби .Кажете кога трябва за първи път да я окъпя дали след третата ваксина пак забравих да питам лекарката . ouu

#170 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 November 2005 - 09:17 PM

Като организират изложба в моя град b) ша го вода и ще вземе първо място щото е наи готиния l) па за родословно дърво нема никои да пита a) че то при нас всичките 5 000 кучета не са чували за дърво r) освен кога им се пишка.Не помня да сам внимавала че е ваксиниран за да не го къпя s) до 3 месеца вече го бях къпала няколко пъти.За пишкането доде е малка Сара квото искаш прави b) тя ще си пишка когато и където пожелае.Добре е да е в банятя че като е студено вън как ще я извеждаш.Моито диване пикаше всяка вечер върху завивките в спалнята и аз всеки ден ги сменях.Не съм го била w) тои си спря сам b) после захвана пердето като се научи да дига крак b) сложих кърпа долу а на пердето с игли друга bl) и така известно време.Сега в банята b) чака да му отворим s) ако не му отворим пак отива на пердето ouu и кво свалям и пера b) Момичета чафи не съм го водила на море s) много обича да лиже мокри крака l) маи ще му доидат в по-вече oo А нещо саита недопуска чоко и се чудим защо d) чафи

#171 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 08:54 AM

малее, у дома е същата работа, лиже краката след баня, няма отърване b)
а за море не смея и да помисля, незная как са вашите пинчери, обаче Чоки краде всичко, което може да носи, цигари, чорапи, блузи, телефони, абе всичко и го носи под дивана в кухнята, нещо като ни липсва, първо там поглеждаме, ако идеме на плаж с него, ще ни арестуват още първия ден l) l) l)

а що се отнася за пишкането, майка още с влизането му у дома го е научила в банята, щом усети че си върти дупето и хоп в банята, стане ли от сън, пак в банята, така докато не започне да стиска и сам да иска да влиза там super best

#172 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 09:42 AM

Здравейте!!! r) Ние също си нямаме родословие, не че съм хукнала по изложби d) , но щеше да е хубаво поне едно същество от нашете сладури да може да се явява на изложба r)
Чафи, за съжаление само куче с родословие може да се яви на ринга, ама като те гледам колко си надъхана и убедителна.... super best
За морето s) Чочо сме го водили два пъти и реших, че пинчерите се чувстват най-добре когато са на море, затова ви го предложих. МееLа, ако обича да плува няма да му остане време за крадене. Чочо еднинственото лошо нещо дето прави е че като излезе от морето минава през някоя чужда хавлия да се отръска и избърше краката и тогава идва и си ляга на неговата.
А за Чоко s) нямам никаква идея. Но можем да попитаме Dog.bg аз от него получих информация - за закритата ми тема Ши-тцу.
След малко ще ви разкажа за един пинчер с размерите на Чоко как заплодил 13 пинчерки oleeee

#173 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 09:56 AM

Цитат

Дойде ред и аз да седна да напиша нещо от синовете не мога да се вредя да влеза в нета .Нашата Саричка милата само като чуе че се прибирам тича веднага при мен и започва един приветствен танц едни осморки около краката ми как да не е намачкам и нацелувам милата и на мен ми е мъчно по цял ден за нея .Вашите d) как ги научихте да ходят на определено място нашата калпазанка прави локвички из цялата къща b)Сара няма родословие подариха я на големия син пък и за какво ни е родословие няма да ходим на изложби .Кажете кога трябва за първи път да я окъпя дали след третата ваксина пак забравих да питам лекарката . ouu

За къпането можеш да я изкъпеш когато поискаш стига да е вечер и да е на топличко. Така поне на мен са ми казали нашите доктори. Бека е на три месеца и три дена и съм я къпала четири пъти. И си свикна,а Чочо го изкъпах чак четвъртия месец и до днес си се страхува и са му неприятни тези процедури.
За пишкането още е раничко, но това дето го прави из цялата къща не е хубаво. Влез в темата за новаци.... super сепер е има много полезна информация и за храната, бянята, пишкане и т.н.

#174 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 12:40 PM

Здравейте :)
И ние нямаме родословие...за съжаление мини пинчер с родословие стига доста висока цена. Минимум 500 лева... Но имам идея да отида другата седмица на изложбата в София и да попитам добре де не може ли родословието да започне от нас w)
Значи според мен ако едно мини пинчерче отговаря на условията-в смисъл има всички белези на породата и е умно защо да не отиде на някоя киноложка изложба не спечели и положи началото на едно "дарво". Така че като разбера дали става ще кажа. b)
За пишкането - тъй като ние от бебе си оставяме Майлс сам в къщи той сам и се научи да пишка където трябва - в нашия случай е вестник. Нямаше как да го учим в банята, щото сме на два етажа, той седеше на първия през дена, банята е горе, а той не можеше да се качва и така ... Сега вече пишкаме и навън, но в повечето време на вестника w) В началото попиввах с вестник малко пикано и му го давах да души - само това съм правила за да му помогна да се научи. w)
Хайде чао от мен засега и целувки на всички w)
User's Signature

Качена снимка

#175 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 02:13 PM

Та за малкия Бенджи 1.500 кг.
Има един измислен развъдник тук в Ст. Загора за пинчери и родвайлери.
Пинчерките се 13 бр., а Бенджи е сам. И не ми е ясно, как така и 13 - те са се разгонили едновремено bl) но той се е понапънал и заплодил всичките за 4 дни.
Моя комшийка отива във въпросния развъдник да иска Бенджи, защото нейното Ники - 1.300 е разгонена. И те и казват: - Не става Бенджи е много болен, отслабнал и на лекарства s)
Сега се чуди дали да не вземе Чочо, ама и аз се чудя..... Харесвам я за снаха, ама ме е страх Чочо да не направи големи бебета.
Чоко май най-ще и пасне w)

#176 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 03:28 PM

хахаха,
на това пинчи му е дошъл много секса l)

болен ли е наистина или е преуморен?
представям си колко бебета ще им се родят l)
чувала съм, че когато в развъдника са много женските, а един мъжкия се получавали често такива масови разгонвания, подсъзнателно всяка иска да бъде перфектната заплодена bl)
да са им живи и здрави всичките, пък друг път ще си знаят bravo

#177 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:07 PM

ББолен е и то доста, слагали му сутрин и вечер инжекции, но незнам каква е диагнозата.
Ми дано за другия път да знаят.
Чочо ако го заведа в този развъдник oleeee сигурно ще получи удар oo горкия........ колкото лесно се влюбва w)

#178 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:43 PM

Стига сте очовечавали кучетата, бе хора!!! Те не са човеци като ВАС! Не изпитват сексуални желания, като хората, не се влюбват като хората!!! Защо не вземете да попрочетете малко книги пък да се образовате... И стига с вашият безразборен разплод и хилядите ви разкази - те доказват само едно, че вие не знаете как се обича животно!!! Не само болести, ами и живота им заплашвате... Това е безобразие!!!

#179 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:50 PM

Цитат

Стига сте очовечавали кучетата, бе хора!!! Те не са човеци като ВАС! Не изпитват сексуални желания, като хората, не се влюбват като хората!!! Защо не вземете да попрочетете малко книги пък да се образовате... И стига с вашият безразборен разплод и хилядите ви разкази - те доказват само едно, че вие не знаете как се обича животно!!! Не само болести, ами и живота им заплашвате... Това е безобразие!!!

мисля, че Mad_Max e малко изнервена

#180 Потребителят е офлайн   gogdelb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:56 PM

Когато е "изнервена" говори повече истини...

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

5 потребители четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни