Мини Пинчер
Публикувано: 02 August 2006 - 11:31 AM
Публикувано: 02 August 2006 - 03:58 PM
Стас е с нас - да - всички сме тук и всики слогуваме на малкото сукровище :) Разходките при нас стават само зад хотела и там няма жени, та Стас не е много отизивчив към разходките :) Но иначе си е истина де - мъжете много се кефят като разхождат кученцата и всички им обръщат внимание :) Преди време още като живеех в Студентски град и имах една немска овчарка - разбира се беше бебе и като много сладко бебе все идваха някакви момци да искат да ми я извеждат, щото лесно се сваляли мацки с кучета :)
А иначе влязох аз днес да се оплача че Майлс ни е болен :( Сутринта един такъв апатичен се събуди, не иска разходки и си казах има две причини - или е слънчасъл или има страх от морето и сега психически се натоварва :) Та отидохме на доктор във Варна все пак и се оказа че има 39.2 температура, което е 1.2 над горната, но все пак му биха една инжекция с витамини венозно, та тъй и тъй отидохме изтискахме си и жлезите че се бяха напълнили, после ни биха и една инжекциика мускулно заради жлезите ако има някакво възпаление от тях да мине та голям зор изкара малкия. Така пищя при стискането и при инжекциите-много ми беше мъчно...но пък сега е доста по-добре! Вече върти опашка, надявам се до довечера да реши и да хапне :) И ... забраниха ни морето....за съжаление вече няма да го водим на плаж. Казаха ни че какъвто е черничък по-добре да не рискуваме... Така че няма да правим плувец малкия сладур.
Кети Майлс си прави дупки в пясъка и като стане влажна земята ляга :))) Разбира се винаги под чадъра :) w) Целувки от нас и ситскайте палци Майльо да си възвърне апетита довечера r)
Публикувано: 02 August 2006 - 08:21 PM
Публикувано: 02 August 2006 - 09:36 PM
И моя го усетих последния ден на марето че май жлезите се обаждат.Щом си дойдохме веднага ги изцедихме.Но дофтора искаше да го боцне аз не дадох-та имаше 2 дни устройство.Ама се справих без боцкане--ориз-ентерофермент и синолох.-
Ми как Майлс ще стои самичък в стаята--що не го оставихте в Добринище.На мен косата ощи ми е щръкнала нагоре от това море worthy .
Публикувано: 02 August 2006 - 11:32 PM
Публикувано: 03 August 2006 - 11:32 AM
Целувки по коремчетооооооо w)
Публикувано: 03 August 2006 - 02:08 PM
Катрина такава температура Чочко я вдига за секунди, като кажа само -Хайде при ветовете... oleeee
Специално за Чочко носихме на плажа един голям чадър, но той се страхува от малък и се налагаше да му правя сянка с тялото си и с биричка BEER dribble
Мелла ми липсва много-о-о-о-о (love)
Публикувано: 03 August 2006 - 04:32 PM
Катрина и мен ме беше страх да я оставя Саричка на моите родители но се оказа че много ги е слушала и като отидохме да си я вземем татко ми казва ти сега като си я вземеш аз с кого ще си говоря по цял ден wink
Анчето съм я признала за майка героиня с малки деца и пълна къща с кученца как се оправя не знам а ние с по едно не можем да се оправим bravoS .
Целувки на всички и да пиете повечко BEER
Публикувано: 03 August 2006 - 06:20 PM

Публикувано: 03 August 2006 - 06:50 PM
Прикачени файлове
-
PICT0012.JPG (28.38K)
Брой сваляния: 56

Публикувано: 03 August 2006 - 09:53 PM
Ани ,ми той станал направо дебел dribble ......ауу завиждам да знаеш! Лина , a) момченцата не се целуват по тумбите ,че няма място ...ти къде намери да го цункаш, а? l) Ех, момиченцата са друго нещо....целуФки ,целуФки коолкото си искаш wink
Миналата вечер взеха и най-шишавото от кученцата . Да знаете по Питя познах още докато влязоха ,че ще го вземат.Хората още даже не го бяхя видяли и аз си помислих,че тя нещо предчуства и беше така. Не я бях виждала толкова зла. За другите не е правила така . Интересно ,че сама разбираше кои от хората ще вземат кученце и веднага лягаше да го нахрани за последно и не е била така зла. Сега сигурно е така ,защото вече не ги храни толкова често. Може да не е много красива ,но е голяма душа с прекрасни очи.
В къще е голям купон. Лиляна ,Мая, малкият рус щурчо и Пита понякога ,правят луди кълбета. Дребният се крие под портмантото и ги дразни, а другите направо не се побиратв кожите си от яд. Като сложа каишки на Мая и Лиля и фъстъка хвъща и ги дърпа и влачи по коридора и кухнята за поводите. Спят на пирамида b) или се нареждат на отвора на кашона и са блещят от там. Добре ,че е момче жълтурко ,че вече щях да се изкуша и да го оставя. МНОГО ми е красив w)
Пък да ги видите като къпя Стефито как се нареждат на коритото и гледат ,въртат опашки и се опитват да я стигнат с езичета. Днес жълтия ми помагаше най -усилено до последно. Той е вече почти колкото Лиляна на големина.
Публикувано: 04 August 2006 - 09:40 AM
Публикувано: 04 August 2006 - 10:10 AM
Цитат
l) ААА Анче,ние си ги целуваме и по тумбите и по толумбичките l) l) където сварим l) l)

Публикувано: 04 August 2006 - 10:25 AM
Анче ако ни видиш как се целуваме с Чафи--ша се ошашавиш.Чокоан е права --и по толумбичките и му задържам муцунката та да не мърда да му умера устата--абе щура работа b)
Представям си как къпеш малката и всички купонясват около теб.Завиждам ти за тая картинка(неща бебе де)
Галя и при нас е ад.не се диша.
Кети нека да се върне чоко от морето и вече може да правим срещата.Сега етървата си дойдоха от Испания-та съм заета покрай тях.Към 20.08 ще си ходят и ще съм свободна.Ще го уточним допълнително 1super
Публикувано: 04 August 2006 - 12:05 PM
Цитат
Katrinа, като влизаш във Варна от Зл. пясъци, Спортната зала е в дясно ,а Морската градина е в ляво. Аз съм свободна за срещи в събота след 18ч , неделя след 11.00ч (между другото има и кърмене ,но то влиза към свободното време). Че сега ходя и до болницата да гледам баба ,че е приета там от вчера. Понеделник след 12ч. Вторник след 11ч и т.н. Кажи кога имаш време и ще се видим да потичат дребусите. Даже може да се видим на паметника, който е срещу Спорнта зала в Морската градина.Сега цялата градина я чоплят с багери a) ,направо много ме е яд, и почти няма място за разходки. Моите идиотчета много се репчат в началото и дано да не му земат акъла на Маилс. Когато имаш възможност и ще дойдем. cheers