Публикувано: 16 November 2005 - 05:11 PM
s) Не знам по какъв друг начин да обясня на keti, че начина по който разсъждава не е правилен... Че така страда тя! Страда животното! Страда цялата кинология!!! Само за кучешки секс говори тази жена!!! Как имала мъжки и женски помияри с различни размери и как всяка година въпреки размерите, женската раждала кутрета и ги раздавала наляво надясно... А кутретата, които те създават... А тяхните кутрета??? И така пълни хиляди улици с кучета, с болести, а понякога заплашва и техният и човешките животи... Само защото не ВИЖДА, не РАЗБИРА и НЕ МИСЛИ какво прави... И само защото ветеринарният й лекар харесва повече непородистите й кучета от породистото... После заявява, че не би разрешила на децата си да докарат куче от улицата, а тя самата праща на улицата десетки поколения, защото не може да носи отговорност за хорските действия... После влиза в тази тема и започва да обяснява как подготвя собственото си куче за разплод в кучкарник в който има 13 женски и един мъжки който оправял сам всичките и това за мен трябва да е голяма шега! Много смешно, няма що! А накрая горкичкият, даже се разболял.. Какъв ужас... Човеците работят хиляди години за да съхранят и развиват едни породи, а хора като keti им се изплюват в лицата и се обръщат да разказват животински сексуални преживявания... До кога? До колкото разбрах е зряла жена, човек родител... Човек който трябва да възпитава, а няма необходимата култура... Не искам никого да обидя - културата се изгражда, стига човек да има желание, но такова у дамата не откривам и до днес... За това моля да ми отговори на един въпрос: Какво е за нея кучето? Сексуален комплекс който избива? Незадоволена родителска обич? Какво е? Не мога да разбера подобно отношение към животното! И не искам! Съжалявам, че така нападам и реагирам, но подобно отношение ми носи само болка... И за да разбере дамата, че искам да си променя мнението за нея, ще се поразровя в сайта и ще публикувам линкове, които ако има желание може да прочете и да изгради своята култура към кучето. А от там и нужното отношение и уважение... Развъждането на животни е нещо много специфично, нещо, което не е за всеки... То е само за определен кръг от хора, които години наред са се отдавали и доказвали в дадена област, за определена порода. А всяка порода има своето предназначение... Иначе всичко се меши и се пълнят улиците... Сега събират данъци - 200 лева, за да могат да строят приюти... Тя ли ще ми плати данъка за това че е пратила толкова кучета на улицата, а аз нито едно? Каква вина имам? А тя на какво се прави - на Господ? Създава живот и после го раздава без да й пука за следващия... Или може би има това право - развъжда... Нека ми отговори!
Кристина Матева