Публикувано: 22 August 2006 - 06:40 PM
Аааааааааааааааа, да му се не види a) квот прочета тука и Арчо го лепва. Онзи ден- корема, после не яде ... днес се изтропал в стаята. a) ррррррррррррр а аз мога ,ли или не да му на -нааа.
Абе аз си се усъмних в нещо ,че преди да духна от къщи на разходката не му се прибираше и си душеше дупето ,ама немах повече време да го чакам. Е, за туй с парцала сега ouu
В момента се грижа за килцата си с кутия бамбони angelpik от шпица. Взеха си го хората ама нещо не ги одобрих. Представяте ли си ,че отишъл в зоомагазин и искал да си купи куче,защото загубил шпица. Собственичката вчера и казах ,че съм го намерила и тя му казала , а той :"Тя ,сега и пари ще ми иска ,нали?" момичето му казала да се обади и да се разбере с мен ,а той нещял. Накрая го придумала и той се обади и първо пита колко ще му искам oleeee . Че да не е мой да го продавам. Както и да е ,поне и аз се оттървах. Кучето се казваше Елвис и беше много добро за породата си.
Лина ,не слушай Кети ,а сваляй Чафун от простира bash . Да видиш и Арчо като откачи и си мисли ,че може да хапе. А като му духнеш под опашока и се свива l) .