Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1819 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 August 2006 - 02:26 PM

Цитат

Кетииииии да не те издирват властите бе момиче та си се покрила worthy

Ох-х-х-х от жегите се бях поскрила r)
Добре дошла на Ира drink стискам палци за Тито d)
Анче - ми съдба са ти изгубените кученца l) Иначе за малки пинчета и с гаранция за дребна майка+дребен татко не мога да дам s)

#1820 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 August 2006 - 03:12 PM

Моят тъпАрчо(това е едно от партизанските му имена) вчера нещо яде на вън и му свиреше корема цяла нощ и му беше кофти. s) Той и неще да яде , пуу ма голям дрисьо е a) .
Вчера вече има избили зъбчета най -дребното пинчи у нас. Представяте ли си на 33 дни- първи зъби bl) .
Снощи до 4 ч сабалян съм се разправяла по шпицки. Стана много готин ,но не го разресах ,че не съм обурудвана за вълна l) .На сутринта цялата тераса беше в трупове........на бълхиии super best . Разказах им игръта ,ха , ха .Шпица наистина ,че сам ме намери ,защото мина точно до входа и моите .....сигурно сте ги чули чак при вас.
Кети ,направо шапка ти свалям за Аби.Как смогваш да я потдържаш..аз не бих могла да реша толкова често oleeee
Ира , кажи как е Титко .Оф, дано да се е оправил вече. worthy

#1821 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2006 - 04:07 PM

Анче Анче :))) добре че мъжа те търпи w)
Ира моя Майлс също беше така 2-3 дена на морето и му биха само една венозна инжекция с витамини и му изтискаха жлезите, щото от тях също може да се получи коремно разтройство и се оправи. Казаха че е слънчасал, дано всичко е наред и с Тито скоро!
Целуваме ви w)
User's Signature

Качена снимка

#1822 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2006 - 05:04 PM

Цитат

Моят тъпАрчо(това е едно от партизанските му имена) вчера нещо яде на вън и му свиреше корема цяла нощ и му беше кофти. s) Той и неще да яде , пуу ма голям дрисьо е a) .

l) l)Ми Арчо ако е комбинирал мезе с ледена биричка BEER може и да го е пресякло oleeee l) l) l)
User's Signature

Качена снимка

#1823 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2006 - 06:02 AM

Казвам - b) все по-добре. Спря да повръща, свалихме абокатчето, защото не ни е необходимо и сега след малко ще видя какво ще изака. Дано да няма разтройство! А иначе приема таблетки - против повръщане и антибиотик. Започвам да се успокоявам. Благодаря за подкрепата!
User's Signature

Качена снимка

#1824 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 August 2006 - 11:35 AM

Цитат

Казвам - b) все по-добре. Спря да повръща, свалихме абокатчето, защото не ни е необходимо и сега след малко ще видя какво ще изака. Дано да няма разтройство! А иначе приема таблетки - против повръщане и антибиотик. Започвам да се успокоявам. Благодаря за подкрепата!

Супер !!! Дано утре да щурее у вас.

#1825 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 August 2006 - 04:10 PM

Ира от какво е предизвикано повръщането?
Като ми бяха малки децата--разболеят се-оздравеят и им купувах подаръци.Та бегай сега да купиш на Титко колело b)
Анче кво стана с Арчи--прояде ли?
На моя снощи му теглихме един бой с всички екстри.Скарах му се че беше пикал в спалнята(нас ни нямаше)ми той като се ядоса и като ми заръмжа -аз чак избегах в салона.Мъжа ми дойде и той да му се скара --ми направо му се метна да го хапе.Хич не обича да му повишаваме тон bl)
Половината нощ прекара във всекидневната(той така си реши)опитах се да го взема при нас пак ми се спуска.През ноща дойде да ми се умилква NNN Нещо взе да ни надвива тоя смърф b)

#1826 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2006 - 04:26 PM

Цитат

Половината нощ прекара във всекидневната(той така си реши)опитах се да го взема при нас пак ми се спуска...

Всекидневна ли a) .... На простира за големите уши ще го защипя с щипки и ще виси докато каже: - Нема да пишкам вече в спалнята wink

Абе Лина, не знаех, че ти е толкова слаб angelpik когато започне да те похапва - подавай му краката, че да има с какво да ни пишеш l) b) wink

#1827 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 August 2006 - 05:06 PM

Кетииии Чафун виси на простора--чакам да кажеш кога да го махна b)
Ще му залепа с тиксо мънинкоооо шишенце на патьо па да ръси навсякъде b)
Разправяй кво правят твойте разбойници--видяхте ли темата --лошите навици--в къщата на кучето?
Като гледам снимките oleeee ми то моя е направо да го сложа в рамка и всяка сутрин да го целувам за добро утро b)
На мама най-кроткото-най-красивото -най-послушното .....а бе най...най...

#1828 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 August 2006 - 06:40 PM

Аааааааааааааааа, да му се не види a) квот прочета тука и Арчо го лепва. Онзи ден- корема, после не яде ... днес се изтропал в стаята. a) ррррррррррррр а аз мога ,ли или не да му на -нааа.
Абе аз си се усъмних в нещо ,че преди да духна от къщи на разходката не му се прибираше и си душеше дупето ,ама немах повече време да го чакам. Е, за туй с парцала сега ouu
В момента се грижа за килцата си с кутия бамбони angelpik от шпица. Взеха си го хората ама нещо не ги одобрих. Представяте ли си ,че отишъл в зоомагазин и искал да си купи куче,защото загубил шпица. Собственичката вчера и казах ,че съм го намерила и тя му казала , а той :"Тя ,сега и пари ще ми иска ,нали?" момичето му казала да се обади и да се разбере с мен ,а той нещял. Накрая го придумала и той се обади и първо пита колко ще му искам oleeee . Че да не е мой да го продавам. Както и да е ,поне и аз се оттървах. Кучето се казваше Елвис и беше много добро за породата си.
Лина ,не слушай Кети ,а сваляй Чафун от простира bash . Да видиш и Арчо като откачи и си мисли ,че може да хапе. А като му духнеш под опашока и се свива l) .

#1829 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2006 - 09:41 PM

Aнче ти на този собственик ли му казваш bash ще си загуби d) тръгнал друго да си купува че и парите му свидят oleeee хич да не беше му го давала животинчето толкова и го обича и гледа сигурно .
Да ви се оплача момичета нашата Сара ще става вегетарианка яде домати краставица сирене картофи че одеве я пробвах и патладжан яде но ми отказва месо направо на маймуна ме направи тая калпазанка .Вчера и дадох пиле с ориз хапна малко от мръвката и ориза и това и беше яденето oleeee Купичката с гранулите от четири дни стои пълна гранулка не хапва .Русенско варено и дадох и него отказа (love)

#1830 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 August 2006 - 10:34 PM

Гали, и аз не знам какво да кажа . Кучето било при тях от три години. Подарила му го една жена ,защото вторият и съпруг не го искал. Елвис бягал няколко пъти и се е връщал понякога ,а друг път са им го носили. Хвана ме яд като взе да ми обяснява ,че за три дни(от толкова липсвал) се напълнил с бълхи. Да ,бе тая кървава вода в банята хич не беше от тридневен бъхленски купон a) . На краставичар краставици тръгнал да продава ;) . Като му върнах противопаразитната каишка и той искаше да я слага му казах ,чее бесмислено и той се сети ,че била от миналата година bl) bl) bl) , след което я захвърли в тревата до блока. Изобщо не ми се разправяше с него ,че ми е много напечено днес , а и Стефито спеше самичка горе.
Тоз Арчо вече прекалява. Нестига ,че дрищи ами и кръв сери bl) .Направил едни локви и то в късен час. Иначе е много щур и хапна мъничко пиле. Тъпун сигурно е ял на вън нещо ама какво ли bl) .
Край с лошите новини вече. От утре да няма лоши неща и само да се хвалим с весели новини worthy worthy worthy

#1831 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 August 2006 - 08:33 AM

Анче ми айде Арчи на доктор де--да не се задалбочи съвсем проблема?
Ентерофермент-ориз-сулфагванидин--действай s)
Галя ако е много топло при вас-от това е-Пък и зеленчуците са полезни b)
От как Чафи е на диета съвсем се е ошишкавил.

#1832 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 August 2006 - 11:02 AM

Само да напиша ,че Арчо е добре ,защото е лудница у нас и нямам време за повече писане.
Пак ще пиша като мога

#1833 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2006 - 01:25 PM

Защо го е взел, като няма желание да го гледа??? Горкото куче, то затова бяга, не се чувства добре в този дом. Аз като се сетя s) s) s) , имах един Рошко преди време и трябваше да пътувам, та го дадох на едни роднини да го гледат за две седмици ouu ouu ouu , а те го загубили още на втория ден и никакви не се обадили NNN . Отивам да си го взема, а те ми викат: Ами той се загуби още веднага като го донесе. Що рев беше, ходихме да го търсим от къща на къща, обяви разлепяхме, по телевизията пускахме, не можахме да го намерим. После колко време ходех по улиците и все се заглеждах по чуждите кучета и още се надявам някой да си го е прибрал да си го гледа, толкова си го обичах. И още се чувствам виновна, че им го дадох.
User's Signature

Качена снимка

#1834 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2006 - 03:54 PM

s) Анче ,как е дребусъка???Арчи е моя любимец..да знаеш..много прилича но Чоко!!Надявам се че всичко ще му мине като на кученце r)
А моя мъник в жегите се спука да яде-каквото му подадеш всичко омита чак се налагаше да му дърпам чинийката,друг път хапне малко и си остави полвината ,и е надебелял-като бременна мравка е l) l) l) като се наяде!!
User's Signature

Качена снимка

#1835 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2006 - 04:07 PM

Добре сте вие в Ракитово, колкото и жега все си е прохладно :) Определението бременна мравка направо ме уби w) измисляш велики определения 1super
User's Signature

Качена снимка

#1836 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 August 2006 - 04:48 PM

oleeee worthy dribble
След 28 дена Чоко ще родява мравчета bl) Тогава ще бъде направена тема в БЕЗ ДОМ с главен герой родилката Чоко.Моля осиновителите да се записват предварително че ша им изгубим бройката b) Почвам да права списък с имената на мравчетата(колко ли требе да е дълъг)
Направо съм в стрес --- Чафи от кой да забременее oleeee b)

#1837 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2006 - 07:16 PM

Цитат

Моля осиновителите да се записват предварително че ша им изгубим бройката b) Почвам да права списък с имената на мравчетата(колко ли требе да е дълъг)
Направо съм в стрес --- Чафи от кой да забременее oleeee b)

l) Твойта работа да не стане като... едно време.... през зимата ..един ракитовец беше парцелирал замръзналия язовир"Батак" и го продаваше.... l) l) l) хорицата щастливи си купуваха земя. oleeee ...ouu

Лин ,чакам оферти за мравчиците... wink
User's Signature

Качена снимка

#1838 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 August 2006 - 08:45 PM

Ох ,каталясъх днес. От вчера направо е ужас у нас. Кавказката раждаше ,шпица го взимаха, Роксито получаваше контракции...Тази сутрин след нощно бодърстване , Роксито роди ,но кученцето се задуши докато го извадим s) . Миличката сега си е осиновила Стефито и ако я изпусна от поглед и я намирам при Стефито да се опитва да я кърми и чисти w) . Не разрешава изобщо да заплаче и хуква. Търпи всякъкви шутове и шамари от Стефито ,но не мръдва. Такова нещо не бях чувала ,камо ли виждала bl) . Днес едни познати я снимаха като се измъкна от ръцете ми и се скри до главата на Стефито в количката и как се намества да и дава да суче. Може ако искате да ви пусна после снимките.
Съжалявам ако съм ви развалила настроението ,но нали е форум за пинчита и реших да пиша s)
На Арчо нищо му няма вече за щастие. Поне него да не мисля.
След малко си разхождам зверчетата и се гушваме с Рокси да спим(ако не ми избяга нощес при Стефито).
Нацелувайте си мъниците от мен ,че са много сладки,нали?
w)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема