Мини Пинчер
Публикувано: 03 September 2006 - 07:32 PM
За научаването -може ,но трябва да си постоянна.
Публикувано: 04 September 2006 - 08:56 AM
Цитат
Този път -не позна l)
И на кетито й е мъчно за лятото и отпрашихме на планина за няколко дни - изкарахме си добре super best Реших, че нито къщата ще ми избяга, нито квартирата...
Аби в петък вечер я дадохме на една наша позната (фризьорка) и в събота сутринта заминаха двете на море. Много ми липсва тази лудетинка (love)
Катрина, какво стана с Найденка? Беше ни обещала снимки r)
Чочко много си хареса квартирата, ама ще видим зор докато му обясним, че в нея ще живеем -пробвахме да го оставим сам в нея - ми той не спря да скимти на външната врата oleeee и като му отворихме d) драсна към къщата ouu
Анче, Чочко е моето същестово, а на choko_an е ЧоКо 1super Ни с по едно, че неможеш да ни оправиш, а питшли ни нас с твойте амнайсе злата worthy
Много целувки на всички мъници w)
Публикувано: 04 September 2006 - 11:31 AM
Аби за малко ли я оставихте? Тя определено ще си остане щурачка. Моята Питя е направо полудяла .Все иска да се бори и тича като някакъв танк из къщи.Ръмжи, хапе, лае.... СКУБЕ СЕ (ама аз я триминговах и вече е по-малко).....а е вече на две години. Има още много докато се уравновеси характера и ouu
Публикувано: 04 September 2006 - 06:19 PM
Публикувано: 04 September 2006 - 09:36 PM
Цитат
Какво имаш в предвид за най -малко по размер кученце? Бебе ли да бъде или по-големичко?
Katrina, Майльо е страхотна душичка. Като го гледам и ми се връщат спомени за предишните ми пинчери. Единият (Нерон -разкошен пясъчен пинчер) постоянно си играеше с котака и го влачеше за ухото
l) , правиха страхотен кеч без някой да пострада или да се сърдеше.
До къде стигнахте с танците? Аз ще подготвя агитката- клакьорският състав ако се явявате happydence .Даже и костюми ша им спретна ,дааа l)
Публикувано: 05 September 2006 - 07:59 AM
Публикувано: 05 September 2006 - 12:11 PM
Публикувано: 05 September 2006 - 05:39 PM
Много се радвам че сте започнали уроци дано да се научи да танцува.
Тук прави неуспешни опити да си извади бебешките зъби b) w)
Прикачени файлове
-
M_75_060828_230700.jpg (60.57K)
Брой сваляния: 58
Публикувано: 05 September 2006 - 09:12 PM
Тука има и други ергени и може и те да си имат поколение. Айде момичета казвайте станахте ли вече баби като мен,а?
Ето още една снимка на дойката и бебето и .
Прикачени файлове
-
Picture_661.jpg (22.54K)
Брой сваляния: 54
Публикувано: 05 September 2006 - 09:29 PM
Прикачени файлове
-
Picture_709.jpg (58.39K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 05 September 2006 - 09:47 PM
Анче дано наистина има такива дни, че направо като се замисля какво ще е гадно зимата на малките :(
Публикувано: 06 September 2006 - 12:30 AM
Публикувано: 06 September 2006 - 07:20 AM
Цитат
Анче дано наистина има такива дни, че направо като се замисля какво ще е гадно зимата на малките :(
Катрина аз исках да си вземем коте ама не ми дават достатъчно животни сме имали oleeee ама моя не е видял бандата на Анчето че да размисли dribble
Днес отиваме да и махнем зъбките на Саринка дано да стане работата и всичко да мине леко че много ме е страх от упойката .Как да я заведа като всяка събота съм на работа неделя пак съм заета .
Дано да се задържи по дълго хубавото време че както треперят нашите мъници oleeee не ми се мисли как ще ходим на разходка
Публикувано: 06 September 2006 - 09:59 AM
Анче на ЛС.....
Днес е празник, а аз имам толкова много работа oleeee
Аби била много послушна на морето bl) не мога да повярвам на ушите си. Или моята позната толкова разбира от послушни кучета b) в неделя ще се връщат - нямам търпение да я нагушкам (love) (love) (love)
Публикувано: 06 September 2006 - 10:43 AM
Голям зор беше докато ги извади докторката оказа се че много здраво закрепени за челюста сигурно половин час се мъчи жената докато ги извади ouu Сарка скимтя също като човек когато много го боли по едно време започна да хърка направо не можеше да диша нормално .С две думи направо бях пред нервна криза .Кирчо излезе отвънка не можа да гледа измиля му душичката ама аз стоях и стисках зъби как да я оставя сама .Сега Саринка е добре лае като се звънне на вратата малко върви като дрогирана super best надявам се да заспи и да и мине по леко упойката .Щях да и купувам подарък за рожденния ден и витамини ама като се притесних и забравих ouu
Кети много съм доволна от витамините които ми препоръча сега много по малко козинка и пада то не може без някой друг косъм де b) Събота и неделя може да идваме до Ст. Загора ако стане работата ще ти звънна да се видим за едно кафе ако имаш време wink
Целувки на всички сладури и техните майки отиваме да oo ще пиша довечера как сме