Публикувано: 14 September 2006 - 09:28 AM
Ама наистина стана тя една... а аз дори не съм тръгнала да ходя :))) Просто за всеки случай направих всичко дето трябваше за Майлс, че не ми се оставя мъника вече - иска ми се навсякъде да си го земам. А инак не оставяйте с впечатление че е много хубаво за нас извън България - само проблема с кученца е решен и затова ми се иска да го взема, че няма да ми е трудно да го гледам. Аз съм много привързана към България и си я защитавам много и не мисля че има по-хубаво място! Имала съм много възможности да уча и работя навън, но тук си е мойто място. Цяла Европа съм обиколила и по-прекрасни хора от тук няма! Е не говорим за политиците :))))
Там всичко е по-голямо, по-студено, по-сериозно...все неща които на мен ама хич не ми допадат, а и на повечето българи които отиват дам де. Сигурна съм и много се надявам че и в България скоро ще решат проблема с кученцата и чистотата, а а дано и със заплатите - тогава никаква разлика няма да има 1super
Обаче ако мога бих ви завела на една екскурзия в Египет :))) е там ми се ходи :) Мислехме даже тази година да направим една екскурзия до там с коли и палатки за да излезе на разумна цена, ама нещо не стана работата, че тя разумна разумна ама пак си е много :) Но другата година живот и здраве може и да стане, а може и да се организираме всички да ходим - до Гърция с коли, после на фериботчето и се прехвълряме оттатък :)
Хайде аз да работя че ...:)