Публикувано: 23 September 2006 - 09:49 PM
Ето ме и мен с мадамите. Тук е женската консултация b) . Мога да ви кажа първо честито за момата и да започнем със съветите.
Мдаа , хапчета-НЕ, НЕ,НЕ(ако ще е хапчета, то по-добре е кастрацията)
Целият период на кървене може да продължи и 18-20 дни. Ако Сарка има нагръдник можеш да и обуеш едни гащи ,слагаш дамска превръзка от ежедневтите, и и ги връзваш за нагръдника. Това е само ако много цапа. Дано да не се научи да си ги къса. Връзването на гащите е най -добре ако е с ластични въженца и да е на четири места-на гърба, от двете страни и под тумбака. Ако гащите имат крачоли е добре. Друг вариянт е със много голям чорап ,но правиш три дупки (за опашката ,и крачитата) на мястото на пръстите, слагаш превръзката и закачаш по лесно чорапа за нагръдника. Така няма да се налагат много въженца и трудно се събува. Ще ходи като наказана ,но само един ден и после ще свикне. Дори и да купонясва и да се качва по краката ви (забранявайте и го и може и да не се научи) няма опастност от заплождане. Ако започне да си извърта силно опашока я пазете от ухажори. Препоръчвам ти да не я разхождате пусната ,за да не избяга ако и хрумне нещо.
Обичам си женските и даже не ми прави така впечатление разгонката им. За мен те са по-лесни за гледане.