Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2181 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 October 2006 - 09:54 AM

ох,днес е толкова гаден ден............. s) w)
бащами работи в чужбина и си беше дошъл за 1 месец и днес към 4 през ноща го зокараха на летищтето в София и нали бише през ноща и не ни събуди и чао да ни каже ............. bl) s)
много ми е гадно cry2 cry2 cry2
айде да пуснете някоя снимчица,нищо смешно малко да се развеселя,че имам и да уча за утре..лелее.... s)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2182 Потребителят е офлайн   Слънчице Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2006 - 10:06 AM

Ох миличка,напълно те разбирам s) ето ти подарък от нас една снимчица b)

Прикачени файлове

User's Signature

Виолета

#2183 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2006 - 11:05 AM

много благодаря наистина сладурче е това мъниче по разведриме мерси b) w)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2184 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 October 2006 - 10:54 PM

Днес на плажа Роксана влезе сама в морето , за да гони чайките bl) После много се ядоса на вълничките, който едвам се повдигаха , и ги хапеше като луда l) Вчера имаха среща с малките кавказчета....хи,хи много са смешни заедно. Едните тумбьовци и с кожуси ,а другите неврозни плешивци.

Катрина, как е Майльо и Найдена? Няма да им пускаш филмчето за "Стас и Нели" l)
Специално ти пускам още една снимка от обещаните.

Прикачени файлове

#2185 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2006 - 08:02 AM

Анче благодаря за снимките! На последната голяма идилия цари м/у вас :) Как блажено се облизва лъвицата... w) Страхотни сте!
Майльо и Найдена са добре :) През почивните дни ходихме с Майлс на Добринище, нещо ми писна и си взех мъника, качих се на колата и отпердаших към нашите. Вчера като се видяха след един ден раздяла и много се радваха един на друг-пак настана лудница в къщи :)
Сега чакаме да пристигне още едно кученце за една седмица при нас, на Стас родителите ще ходят на почивка и ще оставят техния пудел в къщи. Направо не ми се мисли какво ще е - с Майлс всичко е ОК-познават се и се разбират, но с Найди ... е надявам се на мине безпроблемно :)
Слънчице страхотен ти пухения звяр w) и е много хубаво че си имаш малки комшийчета та да играят заедно :)
на мен ми е голям проблем това, че не само няма къде, а няма и с кой :) е вярно че си имаме Найди, но е друго да е кученце :))) ние ходим в парка, а там само големи приятели си намираме
Хайде аз сядам да работя :))) Да нацелувате всички мъници и лека седмица ви желая r)
User's Signature

Качена снимка

#2186 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 October 2006 - 06:14 PM

Една снимка на бълхи l) едната ми избега докато щракне апарата ouu

Прикачени файлове

#2187 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2006 - 08:13 PM

здравейте,Anche във форум http://dog.bg/f/inde...=ST&f=32&t=5502
виж тук за санбернарката w) бълхите ти са много сладки а ти колоко кученца имаш!?въпроса е малко.... b) ама аз съм малко назад с нещата и.... b)
аз бях обещала снимки днес ама не ми ги пратиха надявам се утре да стане !?че и аз искам вече да видя кво е излязло...... b) /щото аз ного ного не съм за фотограф ама карай... b) l) b) /
айде надявам се да е станало нещо !?! b)
w) чао и целувки на всички бълхички w)
User's Signature

#2188 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 October 2006 - 09:44 PM

oleeee ouu oleeee ouu ouu ouu резил...срааам...и всичко каквото ви дойде на ум ouu oleeee
Преди малко из цяла Варна имаше авария и нямаше ток. Е, и по тежки моменти сме имали по байТошово време . Ама сега каква я свърших...по-точно мъжо ми ама и аз съм виновна. Като нямаше ток и решихме да си лягаме ,че и фенера не бачкаше, и мъжо ми отиде да разходи бандата. Аз пък го чаках уж да му помогна. Прибрахме се ,аз гледам щъкат дребните и какво да правим решихме да си лягаме. Легнахм и от коридора Мая се скъсва от лай. Ясно ,че народа се прибира по стълбите ама друг път такава врява не е имало. Вече не се сдържах и мислейки как ще им се накарам отидох в коридора(Мая и Лиля спят там в къщичка ,защото Лили иска да пишка вечер в банята, а Арчо и Рокса е ясно къде спят b) )Отворих вратата и Лиля се шмугна в къщичката и млъкна, а на мен ми се счу лай. И като се заслушах.......а oleeee гласът на Арчо се чува отвън ouu ,отворих вратата и гледам две пощуряли от радост черни точки се гърчат въртейки дупета и се мушнаха в коридора.....
Малиии станахме за смях във входа, да си забравим кучетата. За това ще си взема немски дог ,че да не го губа така.

Вале , имам сега у нас само четири дребуса ,че Питя е на вилата на почивка докато се застуди .Имам и котка и може и две да станат скоро. Благодаря за линка и дано да стане нещо по въпроса .

#2189 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 October 2006 - 09:17 AM

Когато влезем в евр съюз ще има закон за защита на животните--и мила Анче ще ти ги вземат и ще ги дадат на мен b) и Чафунчо ще е най -щастливото пале на вселената w)
И на моя му са се случвали случки-но по малко опасни b) затваряла съм го в гардероб или шкаф и съм го търсила та чак ми е изскачало сърцето l) ама той си е виновен--де Завиждам на мъжо ти--Анче не ревнуват ли едно от друго?Моя щом погаля друго куче и го втриса b) ядосва се-избутва го-направо ревност w)

#2190 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2006 - 10:04 AM

Анче, не можах да отида на изложбата s) -разболях се и от високата температура един ден ми се изгуби ouu На 2.10 сутринта се стягам за изложбата и пак от температурата изпуснах фотоапарата и го направих на сол и мняяяя.... И нет нямах няколко дни (love)
Сега влизам и ми стана много гадно за бебето йорки s)
Катрина имали във форума снимка на Найденка?
Аби ще остане при фризьорката - има чувството, че двете са се сраснали.

#2191 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2006 - 10:40 AM

w) Анче,"бълхите" са страхотни... w) как да не ги обичаш....и са свикнали заедно-Лина е права-нашите са егоисти a) и Чоко и Чафи са едни ревнивци....недават никой друг да препари при нас..Чоко даже ревнува и от моя мъж... oleeee ..само да ме докосне или да помислим за разни други работи w) ,/направо ни чете мислите/...започва един вой и лай... oleeee нямам думи-абе и комшиите разбират.. oleeee !!!
User's Signature

Качена снимка

#2192 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2006 - 02:54 PM

и с Прити сме имали доста такива случки!!! b) ето една:викаме ги да обядват...Малушито идва,а Прита - не!!! bl) Викаме па двора...търсим по гардероби -няма я!!?! bl) s) излизаме на вън пак търсим викаме...Прита не се появява!!!Прибирами се в къщи тъжни омърлушени и леля отива да си оправи леглото!!!и кой мислите се подава от зазвивките..-наша Прита излиза щастлива и доволна... b) l) b) имаше въднъж същата случка но в гордероба!!! b) l) b)

а между другото на прити братята и сестрите/родените на кучилото след нея/са родени в гардероба през нощта Малуши влязла в гардероба и на сутринта ставаме..нещо пищи в гардеробо--тя наща родила!! l) b) l) bl)
и такива ми ти случки!! bl)

вече почвам да се дразня снимките още не са ми ги пратили еее..ми то пък бива бива ама чак пък толкоз не бива... s) NNN ouu
User's Signature

#2193 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 03 October 2006 - 03:19 PM

Ей, Кети , много гадно. Дано да си се оправила вече .Тюх , язък за апарата ouu .Кой ма караше да те карам да ходиш ouu ouu , сори worthy
Чудесна новина за Аби ама да ни пускаш и по някоя снимчица.

Лина , аз няма да се издавам като влезем в ЕС като сгафя n) иначе моята банда ще се чувства супер у вас -климатик, ДВОООР и други екстри b)

Ани ,при нас каката ми играеше ролата на контрацепция и се чудя как се пръкна Стефито изобщо bl) .Моите са ревниви за галене и като почнеш да се радваш на някой -цялата тумба пристига и Ралица се бута между всички l) Принуждава се човек да става като Шива ,дааа.

Вале , споко ,ще ти ги пратят снимките ,може и работа да имат.

Относно гафовете ще ви кажа още един:
Веднъж бях с колата и бях слизала за малко.Като тръгвам и нещо ми се мярка на прозореца с периферното си зрение го виждам. Обръщам се и нищо няма.Таман продължавам с колата и пак нещо ми се видя,но като погледнах-нищо.И на поредният път ми светва батерията ,че съм с Роксана(тази с лъвицата ) и нея я няма в колата. ouu Тя ,милата , подскача до стъклото ама като стъпи на земята и не я виждам. Още ми се гънат краката като се сетя как можеш да я ударя ,че и ремарке имаше на колата ouu ouu ouu ouu

#2194 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2006 - 04:59 PM

Ани ами как няма да са ревниви нали са самички и цялото ни внимание е за тях b) Сара е същата само моя мъж да ме прегърне и веднага се муши между нас и започва да ръмжи като изяде два три шамара и изчезва .
Анче да направиш викам един списък и вечер по него ги слагаш да спят dribble иначе са много сладки как само са се сгушили в твоя мъж .Нашата Сара обикновенно я затварям на терасата или в децката стая ама тя търпи ли веднага започва да лае .
Кети не се ядосвай и аз като бях болна направих беля ударих с крак вратичката на DWD -то на компютъра и трябваше да го носим чак в Ст. Загора защото е в гаранция .

#2195 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 October 2006 - 05:58 PM

ЕЕЕ много модерни болести ви хващат--мног чупите b) Аз кога съм болна даже и не мигам b) Та признавайте си--болни или пийнали b) b)
Анче представям си у вас картинката--бутане--избутване кой да се докопа до галеща ръка w) обичам такива ситуации.
При нас нищо интересно--цял ден ме нямаше ,моя даже и вода не е пил.

#2196 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2006 - 09:39 AM

Цитат

Ей, Кети , много гадно. Дано да си се оправила вече .Тюх , язък за апарата ouu .Кой ма караше да те карам да ходиш ouu ouu , сори worthy

Аа-а-а, без такива! Ти не си виновна, като съм си с две леви копита... oleeee
Лина чукай на дърво бе момиче wink не се чуди, че с 39­­° се чувствах като дръпнала на екс 5 големи водки и 2-ве по 25 гр. текила drink
А и Лъки все на главата ми качен, Чочко в краката - не ме оставят на мира, че да оздравея.
Чочо два пъти духва на вън сам d) разхожда се, сяда пред входа и не пуска никой да влезе ouu та го чувам от 4 етаж как се дере. Слизам и чувам: - Какво бе Чочко, чакай бе Чочко, недей бе Чочко... Иначе пък всички комший му знаят името, но това не хваща декиш.
Снощи го изхващах, как си отваря вратата. Понеже езика на бравата е по-къс и той се мята на нея с двете предни лапи и d) Сега като започна да заключвам ще прави лицеви опори на вртата b)
Поздрви и много целувки на вашите сладури w)

#2197 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2006 - 11:18 AM

А пък ние хич не сме ревниви s)
Може би защото вижда двама ни еднакво, но никога не проявява ревност към някой от нас - обича ни по-равно май. Сега и двамата с Найди спя при мен, но като ме няма хоп при Стас. Но и като цяло досега не съм усетила Майлс да проявява ревност като цяло, никога не е имал против да гушкам някое друго куче или коте - той си седи милия и се радва и той и така w)
Кети мисля че бях сложила тук едни снимчици на Найди- но са някъде назад по страниците-намерих ги на 130-та :). Като си донеса лаптопа на работа ще кача и нови :) Вчера ходих с нея на втората и ваксина и вече сме отвсякъде излекувани, ваксинирани, обезпаразитени...:)
Да ви се похваля аз вчера станах картинг шампион на Мтел :) имахме турнир и се представих като истински шофьор l) Майльо и Найдена бяха с мен и съм сигурна че те са ми стискали палци и затова успях w)
User's Signature

Качена снимка

#2198 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 October 2006 - 11:56 AM

Цитат

Да ви се похваля аз вчера станах картинг шампион на Мтел :) имахме турнир и се представих като истински шофьор l) Майльо и Найдена бяха с мен и съм сигурна че те са ми стискали палци и затова успях w)

bravoS bravoS bravoS cheers cheers super best браво и на c) d)

#2199 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2006 - 01:53 PM

е разгеле дойдоха снимките!! bravoS cheers
Браво Katrina еее то май наистина заради тях си спечелила!!! bravoS 1super
ние малко ревнуваме примерно има туко едно йоркширско териерче дето много обича да го галят и като разхождам Прити в порка зад блока и той идва при мин и аз се навеждам да го галя и Прити от далече идва и почво да го бута и кото го избута се закача да я галя!!!..ама не ръмжи и не джавконти!! b) w) bravoS
ето малко нейни снимки и на братовчет ми(но са с много лошо качестово съжелявам ама телефона е такъв и..) s)

"хайде де погали меее.."

Прикачени файлове

User's Signature

#2200 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2006 - 01:54 PM

"е най-после те разкрих..и сега съм спокойна"

Прикачени файлове

User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни