Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#221 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 November 2005 - 09:22 PM

Днес направихме снимки на Сара с нагръдника ще видя кога ще ги кача за да я видите . Преди години сестра ми ходи на море и бях бавачка на котето и то също като Чоко обикаля паничката с храната и докато не и купих от неговата храна друго не яде.
Много се притесних днес Сара два пъти повърна нямаше ме в къщи и свекърва ми и дала извара въпреки че и забраних fow да я храни с друго освен гранула . n) oleeee Сега нищо и няма яде за вечеря гранулки и един морков но още съм на тръни и я наблюдавам сега oo .
n) Днес не ми е ден Сара повръща сина за малко да запали апартамента ouu голям кошмар fow така му се скарах че сега ми е съвестно то се уплашило детето а пък аз fow двесто да го успокоя че пак с малко се разминахме му сакарах oleeee
Чочо и Бека са големи сладури Азсъщо имам две момчета и за това Сара ми е като дъщеря .Чочо наистина има големи нокти аз на Сара и ги режа с нокторезачката защото така ме одра по ръката че още имам белег .Сара сега не трепери ляга до камината на топло или като легна на дивана ляга зад краката ми и заспива b) тя също стои като препарирана с дрешката си w) но нагръдника и хареса w)
Поздрави и целувки на вашите сладури и честит първи сняг w)

#222 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2005 - 03:14 AM

Здравейте и от мен след 2 ли 3 дена не писане.:))) вече не помня... Имах малко повече работа и не можех да влизам. Сега съм в един клуб и викам дай да видя какво сте понаписали пак. И разбира се не съм учидена че сте изписали едни голееееми фермани. bravo w)
Кети ама големи са ти сладури мъниците, и наистина как на снимката акцента е паднал в/у ноктите на Чоки просто е върхът. А килограмите не му личат опредеелно. Галя чакам с нетърпение нови снимки. Аз си проверявам профилактично дали не сте постнали нещо ново на сайта. b) Хубави е че Сара си е харесала нагрудника. Майлс е много зле в това отношение - не харесва нищо по себе си и дрехи не харесва...
Ние от няколко дена си имаме едно бебе-куче пред съседния блок и ходим да си играем с него и да го храним. Някакви хора явно са решили да го гледат и са го вързали в една нещо като къщичка. Ще го снимам и ще сложа снимки тези дни. Мислехме да го вземаме, но много голямо, а и женско...няма да се справим.
Хайде аз тръгвам, че бързаме, само да кажа ако някои ще му се разкарва утре да ходим на изложбата САС в Студетнски град ? Аз ще ходя със сигурност. Интересно ми е да видя какво ще е. Ако някой от вас идва ще е супер да се видим. w)
Хайде приятна вечер и до скоро.
User's Signature

Качена снимка

#223 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2005 - 02:05 PM

d) Току що мина първата баня на Сара и тя се държа много прилично .Когато я завих с хавлията ми се ядоса и започна да ръмжи и да се мъчи да скочи от ръцете ми .Сега си хапна доволно и е готова за следобедна дрямка . w) Направихме и снимки но се оказа че инфрачервения порт не е у нас и ще ги кача по късно иначе е голям образ b) w) w)

#224 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2005 - 09:42 AM

Здравейте на всички r)
Катрина се е появила bravo все ще намериш някакво решение за нагръдника, но по-добре тази крайност отколкото другата: - Едно йорки в нашата клиника му сложили нагръдник и след няколко часа като пробвали да му го свалят, започнало да ръмжи oleeee Така разбрали, че този нагръдник много му харесва и няма сваляне b) И когато нещо се оплете в него или земе да му стяга си го водят в клиниката само да му го наместят с триста зора oleeee
Е на това, аз му викам любов от пръв поглед w)
За студа - На Чочо по 5-6 месеца в годината са му студени не само краката,а и ушите b)
Браво на Саричка за чипкането, че е мирувала bravo Тя се очертава най-послушното бейбе -гранули, нагръдник, бани..... super best ПУ-ПУ да не я урочасам oleeee Лятото, ако се държи добре и на морето ;) ще е №1

#225 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2005 - 10:16 AM

нашият Чоки с нагръдника не е така, знае, че без него не се излиза и ако решим да го излъжем "хайде, излизаме на разходка", той скача и ни показва каде стой каишката и чак като я вземем от там, тогава идва към вратата, просто е научил и знае, без каишка никога не е излизал навън, защото си е диване, а и родителите ми се притесняват от по-големите кучета и колите bl)
а иначе с герданите или дрешките е същата работа, недава да му се свалят, само ръмжи и беснее
тази година мартеницата от врътлето му я свалих чак Май месец, когато се прибирах, преди това всякакви опити да му се отвърже бяха безуспешни l) l) l)

#226 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2005 - 11:48 AM

Здравейте b)
Ама никой от вас не беше на изложбата s) така се надявах да се запозная с някой от вас на живо.. s)
Аз отидох много късно да си принзая и видях един пинчер, но беше в клетка и стопанина мъ не се появи та да го разпитам ...Иначе г-н Хлебаров казва че имало страхотни руски и финландски пинчери - гадно че ги изпунах, но мисля да ходя декември пак и за целя ден та да им се нагледам на хубавците.:)
Беше много интересно м/у другото - смятам всеки път когато ми е удобно да ходя. b)
www.sofia-dog.dir.bg Тук ще качат снимки от изложбата на някой ако му е интересно.:)
Хайде като се постопли можем да направим една среша всички някъде около Пловдив че да е централно на всички ни.:)
Приятен ден ви пожелавами до скоро w)
User's Signature

Качена снимка

#227 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 November 2005 - 11:57 AM

Е тая послушна Сара b) ма на мен ми се пада моят да е наи -големия дзвер l) като имам две момчета и мъж та и мъжко куче си вэех a) много мъже много характери r) та последното ни се води ни се кара b) нали съм по цял ден с него залепил се е за мен та и в тоалетната ходим заедно b) Неще да иде вънка само подуши въздуха и бегом при печката b) Та мисълта ми беше от толкова послушни кучета в БГ на мен се падна разбоиник w) макар че имах право на избор бяха две и аз ги донесох в Ракитово. b ЩЕ взема да си гледам и едно момиченце та дано се укроти и тая пружина дет я имам l) d) чафи

#228 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2005 - 01:38 PM

b) b) b) Чафи, и аз бях така преди да вземем Бека.
А и компанията на друго куче му се отразява добре има повече апетит и движение.
Катрина, идеята за Пловдив е много хубава bravo , но наистина трябва да се постопли, че даже и направо да се стопли l) Иначе Чафи няма да дойде oleeee
МееLа, това с мартеницата ми хареса super Аз си мислех, це нашето йорки е единствено
Поздрави на всички w)
А и за въпросните две снимки.... реших да си ги публикувам в тема - Лхаса Апсо + Ши-тцу
Зщото на тях няма пинчери r) така, че някой, ако се е настроил - може да ги види

#229 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2005 - 01:57 PM

Абе, какво стана с другите бейбета не, бебоци (че МееЛа да не се смее)
Айра, Чери и едно друго дето щеше да се взима ???
И Клара исках да питам нещо s)

#230 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2005 - 01:59 PM

да, аз ги видях снимките, много са красиви
първата е красива де, защото на другата има малки мишлета d)

като се сетя пинчерите какви мишлета са като се родят само l) l) l)

на нашият му е отрязана опашката, а на вашите?

трябва обаче сериозно да помислим за ноктите, защото от рязането при ветеринаря се е психирал страшно, а с електрическа пила не ми се вярва да даде да ги пили майка..
както идва зима, ще направи маникюр като на Лили Иванова bl) bl)

#231 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 November 2005 - 04:05 PM

Лятото идвате всички на почивка на Цигов чарк(чувалили сте) и ще им правим умопомрачителни купони.Катрина ми подеиства развеселяващо b) като попита що не сме били на изложба l) ма нали немаме дървета бе момиче(родословни де)къде ще водим тия b) помияри b) И освен това наще пинчеровци са към групата на компаньоните r) не са баш кучета l) Попитаха ме в клиниката как сме рязали опашката и отговарям-Доктора я върза стегнато и на утрето я отряза s) леле като казах така сестрата всичко овика за отношението на доктора към животните. bl) От там пита за Чоко и Ани отбранително вдига двете ръце и отговаря b) Ааа ние така си го взехме b) момичета щех да падна от смях.Но наистина пинчер с опашка е смешен l) но кои как реши.Ние доста спорихме с мъжа ми.И сме без опашленце b) d) чафи

#232 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 November 2005 - 04:14 PM

Кети видях братята и сестрите на Бека b) Ма тая порода колко кг достига bl) по много бебета раждат аз преброих 8. b) И ;) верваи ми ;) много работа те чака. b) Изкараи фризьорски курс b) ще ти е от полза.С момичетата е така d) чафи

#233 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2005 - 04:52 PM

при Чоки родителите ми също имаха колебания дали да му режат опашката или не, предвид и всички гадости дето е изживял при предишните стопани bl) , обаче в крайна сметка я отрязаха, и това диване си махна сам конците на 2я ден, а доктора вика на майка "няма да го боли като ги махам, ще го сърби, ще зарасте, след 10 дена елате пак" ама то луда глава не чака 10 дена l) l) l)

4афи, представяш ли си само какъв купон ще е??? да не се налага да ни изселват извън Цигов чарк l) l)

#234 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2005 - 05:12 PM

За съм с двете ръце за Цигов чарк super best чували сме много и сме ходили. Аз много обичам да пътувам и го правим постоянно. Живея в София, но съм от Добринище (до Банско), моя приятел е от Добрич и дори само за да си ходим обикаляме цяла България. Така че както казвате като се стопли ще се съберем.:)
А чафи недей така не са помияри нашите съкровища w) те просто няма написани родословия. Аз също нямам...просто исках да отида да видя какво е. Искаше ми се да видя и други стопани и други породи и така. r) Иначе питах дали мога да му изкарам на Майлс родословие, че на Йорки може- отиваш във федерацията, преглеждат го и вадят, но на нашите не става... s)
Ние опашка и уши не сме рязали - така с далгата опашка и клепналите ушички много си се харесваме. w)
Целувки на всички w) w) w) и чао от мен засега.
User's Signature

Качена снимка

#235 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2005 - 06:21 PM

И ние нищо не сме рязали r)
За Цигов чарк bl) нищо не съм чувала, но също съм ЗА super best
Чафи 8кг. е майката и е родила 8 бр. - поливали drink са ги 8 дни oleeee
Катерина, аз бях на изложба на 1.10.05. в Ст. Загора и видях пинчери, които си бяха в стандарта и не се сърдете s) ама нямаха нищо общо с нашите сладури w)
И се ми се струва, че след 50 години, мини пинчерите ще са по 500-600гр. oleeee
MeeLa, за ноктите ouu нямам думи. Ама Чафи май е права, като го е страх толкоз режете по един.

#236 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 November 2005 - 10:35 AM

Няма да ни изселят даже ще пуснем и билети b) че при толкова много красота събрана на едно място ще има и зяпащи l) само требва заградено място че чафи не е за вера. a) Катрина маика е от Баня и харесвам македонския краи.А в клиниката в Стара Загора има плакати с много породи кучета и моито го няма там s) сниман е пинчер доста по-голям.Но доктор Тодорова и сестрата си подаваха моя за да му се радват l) Момичета при на е адска студ s) неможем да пикаме на вън и само седи клекнал пред каишката l) добре че всеки ден ги сабираме с чоко та имат малко забавления.И чоко беше възпалил аналните жлези вчера s) добре че доктора ни обръща внимание на секундата r) и веднага пристига.Щял да си коли прасето и аз му викам---А повече няма да ти доведа чафи ти си почнал да си ядеш пациентите b) b) b) поздрави от d) чафи

#237 Потребителят е офлайн   moonriver Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2005 - 10:41 AM

Хей,ако срещата е в Пловдив,приемате ли едно нещо дето прилича на голям пинчер да ви прави компания?
Качена снимка
d)

#238 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2005 - 10:57 AM

Чафи, направо ти завиждам r) че се виждате всеки ден с Чоко - изпрати му много поздрави и целувки. Дано да не е много стресиран от доктора bl)
Абе как ги разбирате, че са им възпалени жлезите? s) Боли ли ги когато им ги изцеждат?
И знаете ли какви са причините да се възпаляват?
И при нас е доста студено, аз си пиивам ром с чай, а Чочо струпва на едно място две възглавници е едно олекотено юрганче и по цял ден лежи под тях b) Само за ядене и разходка излиза c) Горкия, от студ даже телевизия спря да гледа b)

#239 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2005 - 11:07 AM

Здравей sarapeum r)
Лично аз, отговарям ДА. Моя Чочо харесва по-големите кучета, немога да си го обесня, но е така.
Незнам още къде се намира Цигов чарк s)
Ако това нещо дето прилича на пинчер е кротко и няма да реши да обядва с нашите сладури ще го приемем разбира се r) Колкото повече толкова по-дебре cheers
Как се казва и на колко години е?

#240 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2005 - 11:11 AM

Sarapeum, мисля, че товоята красавица angelpik най-много прилича на нашата Саричка (ако не греше) тя има беличко петно на главата и гърдите b)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни