Мини Пинчер
Публикувано: 19 November 2005 - 09:22 PM
Много се притесних днес Сара два пъти повърна нямаше ме в къщи и свекърва ми и дала извара въпреки че и забраних fow да я храни с друго освен гранула . n) oleeee Сега нищо и няма яде за вечеря гранулки и един морков но още съм на тръни и я наблюдавам сега oo .
n) Днес не ми е ден Сара повръща сина за малко да запали апартамента ouu голям кошмар fow така му се скарах че сега ми е съвестно то се уплашило детето а пък аз fow двесто да го успокоя че пак с малко се разминахме му сакарах oleeee
Чочо и Бека са големи сладури Азсъщо имам две момчета и за това Сара ми е като дъщеря .Чочо наистина има големи нокти аз на Сара и ги режа с нокторезачката защото така ме одра по ръката че още имам белег .Сара сега не трепери ляга до камината на топло или като легна на дивана ляга зад краката ми и заспива b) тя също стои като препарирана с дрешката си w) но нагръдника и хареса w)
Поздрави и целувки на вашите сладури и честит първи сняг w)
Публикувано: 20 November 2005 - 03:14 AM
Кети ама големи са ти сладури мъниците, и наистина как на снимката акцента е паднал в/у ноктите на Чоки просто е върхът. А килограмите не му личат опредеелно. Галя чакам с нетърпение нови снимки. Аз си проверявам профилактично дали не сте постнали нещо ново на сайта. b) Хубави е че Сара си е харесала нагрудника. Майлс е много зле в това отношение - не харесва нищо по себе си и дрехи не харесва...
Ние от няколко дена си имаме едно бебе-куче пред съседния блок и ходим да си играем с него и да го храним. Някакви хора явно са решили да го гледат и са го вързали в една нещо като къщичка. Ще го снимам и ще сложа снимки тези дни. Мислехме да го вземаме, но много голямо, а и женско...няма да се справим.
Хайде аз тръгвам, че бързаме, само да кажа ако някои ще му се разкарва утре да ходим на изложбата САС в Студетнски град ? Аз ще ходя със сигурност. Интересно ми е да видя какво ще е. Ако някой от вас идва ще е супер да се видим. w)
Хайде приятна вечер и до скоро.
Публикувано: 20 November 2005 - 02:05 PM
Публикувано: 21 November 2005 - 09:42 AM
Катрина се е появила bravo все ще намериш някакво решение за нагръдника, но по-добре тази крайност отколкото другата: - Едно йорки в нашата клиника му сложили нагръдник и след няколко часа като пробвали да му го свалят, започнало да ръмжи oleeee Така разбрали, че този нагръдник много му харесва и няма сваляне b) И когато нещо се оплете в него или земе да му стяга си го водят в клиниката само да му го наместят с триста зора oleeee
Е на това, аз му викам любов от пръв поглед w)
За студа - На Чочо по 5-6 месеца в годината са му студени не само краката,а и ушите b)
Браво на Саричка за чипкането, че е мирувала bravo Тя се очертава най-послушното бейбе -гранули, нагръдник, бани..... super best ПУ-ПУ да не я урочасам oleeee Лятото, ако се държи добре и на морето ;) ще е №1
Публикувано: 21 November 2005 - 10:16 AM
а иначе с герданите или дрешките е същата работа, недава да му се свалят, само ръмжи и беснее
тази година мартеницата от врътлето му я свалих чак Май месец, когато се прибирах, преди това всякакви опити да му се отвърже бяха безуспешни l) l) l)
Публикувано: 21 November 2005 - 11:48 AM
Ама никой от вас не беше на изложбата s) така се надявах да се запозная с някой от вас на живо.. s)
Аз отидох много късно да си принзая и видях един пинчер, но беше в клетка и стопанина мъ не се появи та да го разпитам ...Иначе г-н Хлебаров казва че имало страхотни руски и финландски пинчери - гадно че ги изпунах, но мисля да ходя декември пак и за целя ден та да им се нагледам на хубавците.:)
Беше много интересно м/у другото - смятам всеки път когато ми е удобно да ходя. b)
www.sofia-dog.dir.bg Тук ще качат снимки от изложбата на някой ако му е интересно.:)
Хайде като се постопли можем да направим една среша всички някъде около Пловдив че да е централно на всички ни.:)
Приятен ден ви пожелавами до скоро w)
Публикувано: 21 November 2005 - 11:57 AM
Публикувано: 21 November 2005 - 01:38 PM
А и компанията на друго куче му се отразява добре има повече апетит и движение.
Катрина, идеята за Пловдив е много хубава bravo , но наистина трябва да се постопли, че даже и направо да се стопли l) Иначе Чафи няма да дойде oleeee
МееLа, това с мартеницата ми хареса super Аз си мислех, це нашето йорки е единствено
Поздрави на всички w)
А и за въпросните две снимки.... реших да си ги публикувам в тема - Лхаса Апсо + Ши-тцу
Зщото на тях няма пинчери r) така, че някой, ако се е настроил - може да ги види
Публикувано: 21 November 2005 - 01:59 PM
първата е красива де, защото на другата има малки мишлета d)
като се сетя пинчерите какви мишлета са като се родят само l) l) l)
на нашият му е отрязана опашката, а на вашите?
трябва обаче сериозно да помислим за ноктите, защото от рязането при ветеринаря се е психирал страшно, а с електрическа пила не ми се вярва да даде да ги пили майка..
както идва зима, ще направи маникюр като на Лили Иванова bl) bl)
Публикувано: 21 November 2005 - 04:05 PM
Публикувано: 21 November 2005 - 04:14 PM
Публикувано: 21 November 2005 - 04:52 PM
4афи, представяш ли си само какъв купон ще е??? да не се налага да ни изселват извън Цигов чарк l) l)
Публикувано: 21 November 2005 - 05:12 PM
А чафи недей така не са помияри нашите съкровища w) те просто няма написани родословия. Аз също нямам...просто исках да отида да видя какво е. Искаше ми се да видя и други стопани и други породи и така. r) Иначе питах дали мога да му изкарам на Майлс родословие, че на Йорки може- отиваш във федерацията, преглеждат го и вадят, но на нашите не става... s)
Ние опашка и уши не сме рязали - така с далгата опашка и клепналите ушички много си се харесваме. w)
Целувки на всички w) w) w) и чао от мен засега.
Публикувано: 21 November 2005 - 06:21 PM
За Цигов чарк bl) нищо не съм чувала, но също съм ЗА super best
Чафи 8кг. е майката и е родила 8 бр. - поливали drink са ги 8 дни oleeee
Катерина, аз бях на изложба на 1.10.05. в Ст. Загора и видях пинчери, които си бяха в стандарта и не се сърдете s) ама нямаха нищо общо с нашите сладури w)
И се ми се струва, че след 50 години, мини пинчерите ще са по 500-600гр. oleeee
MeeLa, за ноктите ouu нямам думи. Ама Чафи май е права, като го е страх толкоз режете по един.
Публикувано: 22 November 2005 - 10:35 AM
Публикувано: 22 November 2005 - 10:41 AM

d)
Публикувано: 22 November 2005 - 10:57 AM
Абе как ги разбирате, че са им възпалени жлезите? s) Боли ли ги когато им ги изцеждат?
И знаете ли какви са причините да се възпаляват?
И при нас е доста студено, аз си пиивам ром с чай, а Чочо струпва на едно място две възглавници е едно олекотено юрганче и по цял ден лежи под тях b) Само за ядене и разходка излиза c) Горкия, от студ даже телевизия спря да гледа b)
Публикувано: 22 November 2005 - 11:07 AM
Лично аз, отговарям ДА. Моя Чочо харесва по-големите кучета, немога да си го обесня, но е така.
Незнам още къде се намира Цигов чарк s)
Ако това нещо дето прилича на пинчер е кротко и няма да реши да обядва с нашите сладури ще го приемем разбира се r) Колкото повече толкова по-дебре cheers
Как се казва и на колко години е?