Публикувано: 13 October 2006 - 09:30 PM
Браво ,Лина за полуосиновяването на Дикси bravoS ако го гледат добре няма да му е студено много на палето особенно ако е пуснато и може да се скрие където е най топличко. Аз няма да ви разправям в какви условия съм виждала да гледат пинчери ,а те милите, намаха избор cry2
Днес бяхме в гората с диванетата .... w) направо ми пълнят душата като ги гледам как беснеят, чудя се кой да гледам по-напред...гонки ,засади, кълбета....пушилка голяма. Мая по едно време идва при мен и като я поглеждам bl) едни червени подутини по гушката и....веднага се улаших ,ама като се замислих ми коприва бООл и стана ясен произхода на мехурите l) .
Моята Мая(жълтата) започна да и се измята задният крак от коляното. s) После пак се намества и като тича пак става така. Куца сато бяга ,но изобщо не показва ,че я боли. Ще ходя на лекар ,но се чудя дали изобщо ще се оправи. Тъпото е ,че не мога да я обездвижа ,защото е най-дивата и като я водя на каишка тегли като куче за впряг. Крачето и се измята когато се борят с Лиляна на вън ,а като дърпа на повод нищо и няма.
Целувки на сладурчетата и мамите им.