Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2261 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 13 October 2006 - 09:30 PM

Браво ,Лина за полуосиновяването на Дикси bravoS ако го гледат добре няма да му е студено много на палето особенно ако е пуснато и може да се скрие където е най топличко. Аз няма да ви разправям в какви условия съм виждала да гледат пинчери ,а те милите, намаха избор cry2

Днес бяхме в гората с диванетата .... w) направо ми пълнят душата като ги гледам как беснеят, чудя се кой да гледам по-напред...гонки ,засади, кълбета....пушилка голяма. Мая по едно време идва при мен и като я поглеждам bl) едни червени подутини по гушката и....веднага се улаших ,ама като се замислих ми коприва бООл и стана ясен произхода на мехурите l) .
Моята Мая(жълтата) започна да и се измята задният крак от коляното. s) После пак се намества и като тича пак става така. Куца сато бяга ,но изобщо не показва ,че я боли. Ще ходя на лекар ,но се чудя дали изобщо ще се оправи. Тъпото е ,че не мога да я обездвижа ,защото е най-дивата и като я водя на каишка тегли като куче за впряг. Крачето и се измята когато се борят с Лиляна на вън ,а като дърпа на повод нищо и няма.
Целувки на сладурчетата и мамите им.

#2262 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 October 2006 - 05:48 PM

Моята Мая(жълтата) започна да и се измята задният крак от коляното. sad.gif После пак се намества
bl) bl) bl) bl)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Леле кви случки ви се случват oleeee
Дикси се казва пуделоподобното--а тоя мъник си няма име още s) все се каня да снимам майка му и братчето му и все излизам без апарат.Мисля че ще му е топло зимата r) вътре има кон той ще му диша b)
Чафката е добре-вече е студено и повечето време сме вътре.

#2263 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2006 - 06:22 PM

ние днес бяхме малко в кварталната горичка до гребната ни база!!!!беше доста студено и тя почти през цялото време беше в мен ама като се стопли-като почнаха едни игри.... r)

ми на Мая не може ли нещо да се направи!? s) ти знеш ли от какво и е това!? s)

много се надявам бързо да се оправи милата!!! w) r)

е той мъника скоро и той ще си има едно сладко именце!!! r) и друг път да не забравяш апарата ей!!!! fow ( b) )
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2264 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 October 2006 - 09:55 PM

Мога да предложа име за кучето b) как ти звучи Ранко, Панчо,Дунав l) ако е мъжага r) за мома други ша казвам ;)
И днес не отидохме до доктора ,но подозирам ,че това с крачето ще си остане за постоянно s) . Утре ще я водя вече.
Чафуко изяде ли вече бута
b) сигурно и кокала е сдробил. Бобчо мина ли му вратлето ?

#2265 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 11:25 AM

Момичета вижте каква сладурана са намерили децата на село костенуркова персийка още е бебе днес я къпах ресах абе всички екстри за разкрасяване b) много ме ръмжа и ми се сърди плюс 10 нокъта в мойта ръка ама вече е чистичка .
Анче веднага да пишеш какво е казал доктора за крачето на Мая.Аз пратих майка утре да вземе на котето хапче за паразитите и гранулки много ме е яд че Сара не я харесва иначе щях да си го взема у нас много е послушно животинчето и си пишка симо на вън

Прикачени файлове

#2266 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 02:35 PM

ей!!!много е красива-честита да ви е-много да е здрава!!! w) и тя ли няма име!!? r)
е тя Сарушка си пази достоинството-кви са тия ша- играе с котки-я да и се махаш от главта с тея котаци,че знаеш ли кво е намислила!? l) b) l)

анче води Мая на доктор и казвай какво е станало,че само за нея си мисля! s)

а верно бе аз забравих за бута на Чафунко,е та изяде ли го!? b) а оня дребен и вреден мъник-кво прави-той пък ще се пери с майка кобила/кон(не знам мъжки или женски е коня b) )!!!!! b)

ни еднес сме попаднали в ледниковата епоха b) цял ден трепери ли трепери! bl) иначе спи де ама не забравя да се "потресе" малко !!! b)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2267 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 October 2006 - 10:25 PM

Ето ни и нас, показваме нагледно по-долу защо отсъстваме от форума oo
Целувки на всички мъници и техните мами! 4afi, това е невероятен сладур и как винаги гледа втренчен в камерата като го снимат w) дано да не измръзне в обора през зимата душичката...че моят вътре трепери, на снимката се е размазал блажено пред климатика. Дайте идеи за дрешки, първата ни зима, време е да започнем да се подготвяме.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2268 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 October 2006 - 09:35 AM

За дрешки питай Прити--опаковала я е кат кренвирш b)
Чафун не се справи с бута--баща му го изнесе по кръчмите b)
галя верно е много красиво коте w)
Кети къде се дянахте с Катрина--музика на макс и чинии в ръцете(а по земята има ли?)

#2269 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 10:01 AM

Kупувам си едно списание за гоблени и в последния брой има дрешка плетена на една кука много е симпатична не знам обаче дали ще мога да я оплета че с години не съм плела на една кука и съм позабравила oleeee
Сарка и нея я мори студа само гледа да се сгуши до някой на топличко ох от сега ни започна студа ами зимата какво ще ги правим тези треперливите d)

#2270 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 October 2006 - 11:22 AM

Ако знаете колко са ми послушни бандитите....припкат ,пишкат и бум във входа r) ама и аз все под балконите се крия от този дъжд l) Дойде времето на светкавичните разходки и постоянният сън. Моите са като мечки - спат ,заравят се под губера и хич не мърдат. Винаги проверявам старателно преди да тупам завивките ,че докато проверя от едната страна и от другата вече няма място. Дърпам ,бутам и едвам успявам да дръпна завивката l) , а от долу като ме погледнат..... bl) s) bl) s) bl) s) bl) s) и как да им устоиш w)
Аз съм забой ,че още не водя Мая на лекар ,но пу ,пу от два дни не е имало проблем. worthy(
Гале ,котето е много готино и дали не го търси някой. Ако не го търси поне е на хубаво място. Сарка щеше да свикне с него ,но поне две седмици щяха малко да се поскарват. Но после щеше да има игра.

Ще снимам Арчо с ямурлука му скоро l) Туй мъжкото е трудна работа за обличане ouu ,а момичанцата ...ех, каквото и да сложиш все им става b)

#2271 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 12:40 PM

Цитат

Моите са като мечки - спат ,заравят се под губера и хич не мърдат. Винаги проверявам старателно преди да тупам завивките ,че докато проверя от едната страна и от другата вече няма място.

nono nono nono
Въй, въй .... wink за това не се бях сещала - дано на никой да не се случва.
Лина усещам, как скоро ще станеш многодетна майка 1super
От два дена се обличаме на вечерните разходки с Чочо. За сега ще си караме със старата жилетка:
http://images02.snim...0365484-big.jpg
http://images02.snim...0365483-big.jpg
Поздрави и целувки w)

#2272 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 October 2006 - 01:06 PM

Ау, много красив ,мнОгО красив този Чочо dribble ама къде са му ушите bl) ,купирането на уши е ЗАБРАНЕНО l)

#2273 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 01:09 PM

ей като кренвирш била bl) ами като му е студуно на кучото кво да се прави l) b) l) b)
----------------------------------------------------------------------
леле като ви чета постингите и се пукам l) c) l) !!!
Анче леко с одеалата,че току виж някой ден-размазано петно по одеалото,а куче няма!!!! b) l) bl)
е дано имате късмет с крачето !! worthy ,но ти за всеки случеи-вземи си грабни Д-то и Мая -и на доктор,че.....!!! b) l) b)

Skipper за дрехи аз съм "малко" зле(ама ше бием Анчето за тая работа-предлага хора,който дори не знаят за кво говорим b) NNN b) )ама купи една дреха за новородено-поскърпи малко тук-там и.... b) (ми кво аз съм така)!!

ец(изложих се-забривих Чочкта b) )та много сте хубави ама Анчето е права(купирането на уши е забранено,а като гледам вашти ги няма)!!!
User's Signature

#2274 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2006 - 02:45 PM

Хаха Кети, връхта сте, невероятна жилетка, тоя Чочо голям късметливец victoryVVV

Гале, плетенето на една кука само съм го гледала, ама и аз като циганчето с акордеона дето го питали дали може да свири, ще кажа: "Пък мога и да мога, де да знам, не съм пробвала" b) b) b) Най-много да си оплета пръстите l)

Ще грабвам иглата, имам един пуловер, който пералнята ми го изплю като за петгодишно, ще го преправям 1super
User's Signature

Качена снимка

#2275 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 02:52 PM

Цитат

манекенска работа, класно!! 1super
А кажете такова нещо за рот кой може да оплете? wink
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2276 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 October 2006 - 02:57 PM

Цитат

Цитат

манекенска работа, класно!! 1super
А кажете такова нещо за рот кой може да оплете? wink

Ама на него студено ли му е зимата bl) на братчеда рота все мувисеше езикът и в студ даже. Може при по-възрастните малко де им захладнява. Иначе има дрехи(шлифери) в зоомагазините ,но аз не ги одобрявам много ,защото са с голи тумбаци и на женските им е студено. Има всякъкви размери и за вайлери има.

#2277 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 October 2006 - 03:41 PM

Моя вчера ме завари как съм гушнала котето-чак се спря b) той изобщо не знаеше за него b)
Ма Чочко си е готин бе--как съм се смяла на тая снимка l) помниш ли че ти бях казала че моя малкия син като я видя и вика че Чочко има поглед на наркоман b) b) а на мен ми прилича все едно си го взела от детската градина.
Анче a) да спреш да тупаш през терасата губера--че тогава ша я втасаш.Ще има летящо-падащи бълхи.
А Скипер така е скръстил краката все едно е поркан b)

#2278 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 03:46 PM

Цитат

Ама на него студено ли му е зимата bl) на братчеда рота все мувисеше езикът и в студ даже. Може при по-възрастните малко де им захладнява. Иначе има дрехи(шлифери) в зоомагазините ,но аз не ги одобрявам много ,защото са с голи тумбаци и на женските им е студено. Има всякъкви размери и за вайлери има.

Чак да трепери-не, ама му е студено, вече не маха всичко от земята, ами все на дивана стои или до печката.
Ето го с грейка, беше моя,стана негова l) .
http://good-times.we...085063862vxViBr
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2279 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 04:04 PM

danissa много гот рот имаш бе-с тая грейка е за модел l)
Анче гледай колко хора те предупреждаваме-взимай лупата и тогава ша тупаш l) b) l)
User's Signature

#2280 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 04:14 PM

Цитат

danissa много гот рот имаш бе-с тая грейка е за модел l)
Анче гледай колко хора те предупреждаваме-взимай лупата и тогава ша тупаш l) b) l)

Притил, благодаря.Хората навън с пръст ни сочеха и се хилеха.... l)
Анче, аз как не съм свикнала с дребни животинки съм изтупала от раз малките сладури. l)
User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни