Мини Пинчер
Публикувано: 13 October 2006 - 09:30 PM
Днес бяхме в гората с диванетата .... w) направо ми пълнят душата като ги гледам как беснеят, чудя се кой да гледам по-напред...гонки ,засади, кълбета....пушилка голяма. Мая по едно време идва при мен и като я поглеждам bl) едни червени подутини по гушката и....веднага се улаших ,ама като се замислих ми коприва бООл и стана ясен произхода на мехурите l) .
Моята Мая(жълтата) започна да и се измята задният крак от коляното. s) После пак се намества и като тича пак става така. Куца сато бяга ,но изобщо не показва ,че я боли. Ще ходя на лекар ,но се чудя дали изобщо ще се оправи. Тъпото е ,че не мога да я обездвижа ,защото е най-дивата и като я водя на каишка тегли като куче за впряг. Крачето и се измята когато се борят с Лиляна на вън ,а като дърпа на повод нищо и няма.
Целувки на сладурчетата и мамите им.
Публикувано: 14 October 2006 - 05:48 PM
bl) bl) bl) bl)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Леле кви случки ви се случват oleeee
Дикси се казва пуделоподобното--а тоя мъник си няма име още s) все се каня да снимам майка му и братчето му и все излизам без апарат.Мисля че ще му е топло зимата r) вътре има кон той ще му диша b)
Чафката е добре-вече е студено и повечето време сме вътре.
Публикувано: 14 October 2006 - 06:22 PM
ми на Мая не може ли нещо да се направи!? s) ти знеш ли от какво и е това!? s)
много се надявам бързо да се оправи милата!!! w) r)
е той мъника скоро и той ще си има едно сладко именце!!! r) и друг път да не забравяш апарата ей!!!! fow ( b) )
Публикувано: 14 October 2006 - 09:55 PM
И днес не отидохме до доктора ,но подозирам ,че това с крачето ще си остане за постоянно s) . Утре ще я водя вече.
Чафуко изяде ли вече бута
b) сигурно и кокала е сдробил. Бобчо мина ли му вратлето ?
Публикувано: 15 October 2006 - 11:25 AM
Анче веднага да пишеш какво е казал доктора за крачето на Мая.Аз пратих майка утре да вземе на котето хапче за паразитите и гранулки много ме е яд че Сара не я харесва иначе щях да си го взема у нас много е послушно животинчето и си пишка симо на вън
Прикачени файлове
-
M_75_061014_132633.jpg (54.32K)
Брой сваляния: 61
Публикувано: 15 October 2006 - 02:35 PM
е тя Сарушка си пази достоинството-кви са тия ша- играе с котки-я да и се махаш от главта с тея котаци,че знаеш ли кво е намислила!? l) b) l)
анче води Мая на доктор и казвай какво е станало,че само за нея си мисля! s)
а верно бе аз забравих за бута на Чафунко,е та изяде ли го!? b) а оня дребен и вреден мъник-кво прави-той пък ще се пери с майка кобила/кон(не знам мъжки или женски е коня b) )!!!!! b)
ни еднес сме попаднали в ледниковата епоха b) цял ден трепери ли трепери! bl) иначе спи де ама не забравя да се "потресе" малко !!! b)
Публикувано: 15 October 2006 - 10:25 PM
Целувки на всички мъници и техните мами! 4afi, това е невероятен сладур и как винаги гледа втренчен в камерата като го снимат w) дано да не измръзне в обора през зимата душичката...че моят вътре трепери, на снимката се е размазал блажено пред климатика. Дайте идеи за дрешки, първата ни зима, време е да започнем да се подготвяме.
Прикачени файлове
-
DSC04544.JPG (165.58K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 16 October 2006 - 09:35 AM
Чафун не се справи с бута--баща му го изнесе по кръчмите b)
галя верно е много красиво коте w)
Кети къде се дянахте с Катрина--музика на макс и чинии в ръцете(а по земята има ли?)
Публикувано: 16 October 2006 - 10:01 AM
Сарка и нея я мори студа само гледа да се сгуши до някой на топличко ох от сега ни започна студа ами зимата какво ще ги правим тези треперливите d)
Публикувано: 16 October 2006 - 11:22 AM
Аз съм забой ,че още не водя Мая на лекар ,но пу ,пу от два дни не е имало проблем. worthy(
Гале ,котето е много готино и дали не го търси някой. Ако не го търси поне е на хубаво място. Сарка щеше да свикне с него ,но поне две седмици щяха малко да се поскарват. Но после щеше да има игра.
Ще снимам Арчо с ямурлука му скоро l) Туй мъжкото е трудна работа за обличане ouu ,а момичанцата ...ех, каквото и да сложиш все им става b)
Публикувано: 16 October 2006 - 12:40 PM
Цитат
nono nono nono
Въй, въй .... wink за това не се бях сещала - дано на никой да не се случва.
Лина усещам, как скоро ще станеш многодетна майка 1super
От два дена се обличаме на вечерните разходки с Чочо. За сега ще си караме със старата жилетка:
http://images02.snim...0365484-big.jpg
http://images02.snim...0365483-big.jpg
Поздрави и целувки w)
Публикувано: 16 October 2006 - 01:06 PM
Публикувано: 16 October 2006 - 01:09 PM
----------------------------------------------------------------------
леле като ви чета постингите и се пукам l) c) l) !!!
Анче леко с одеалата,че току виж някой ден-размазано петно по одеалото,а куче няма!!!! b) l) bl)
е дано имате късмет с крачето !! worthy ,но ти за всеки случеи-вземи си грабни Д-то и Мая -и на доктор,че.....!!! b) l) b)
Skipper за дрехи аз съм "малко" зле(ама ше бием Анчето за тая работа-предлага хора,който дори не знаят за кво говорим b) NNN b) )ама купи една дреха за новородено-поскърпи малко тук-там и.... b) (ми кво аз съм така)!!
ец(изложих се-забривих Чочкта b) )та много сте хубави ама Анчето е права(купирането на уши е забранено,а като гледам вашти ги няма)!!!
Публикувано: 16 October 2006 - 02:45 PM
Гале, плетенето на една кука само съм го гледала, ама и аз като циганчето с акордеона дето го питали дали може да свири, ще кажа: "Пък мога и да мога, де да знам, не съм пробвала" b) b) b) Най-много да си оплета пръстите l)
Ще грабвам иглата, имам един пуловер, който пералнята ми го изплю като за петгодишно, ще го преправям 1super
Публикувано: 16 October 2006 - 02:52 PM
Цитат
манекенска работа, класно!! 1super
А кажете такова нещо за рот кой може да оплете? wink

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 16 October 2006 - 02:57 PM
Цитат
Цитат
манекенска работа, класно!! 1super
А кажете такова нещо за рот кой може да оплете? wink
Ама на него студено ли му е зимата bl) на братчеда рота все мувисеше езикът и в студ даже. Може при по-възрастните малко де им захладнява. Иначе има дрехи(шлифери) в зоомагазините ,но аз не ги одобрявам много ,защото са с голи тумбаци и на женските им е студено. Има всякъкви размери и за вайлери има.
Публикувано: 16 October 2006 - 03:41 PM
Ма Чочко си е готин бе--как съм се смяла на тая снимка l) помниш ли че ти бях казала че моя малкия син като я видя и вика че Чочко има поглед на наркоман b) b) а на мен ми прилича все едно си го взела от детската градина.
Анче a) да спреш да тупаш през терасата губера--че тогава ша я втасаш.Ще има летящо-падащи бълхи.
А Скипер така е скръстил краката все едно е поркан b)
Публикувано: 16 October 2006 - 03:46 PM
Цитат
Чак да трепери-не, ама му е студено, вече не маха всичко от земята, ами все на дивана стои или до печката.
Ето го с грейка, беше моя,стана негова l) .
http://good-times.we...085063862vxViBr

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 16 October 2006 - 04:14 PM
Цитат
Анче гледай колко хора те предупреждаваме-взимай лупата и тогава ша тупаш l) b) l)
Притил, благодаря.Хората навън с пръст ни сочеха и се хилеха.... l)
Анче, аз как не съм свикнала с дребни животинки съм изтупала от раз малките сладури. l)