Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2301 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 October 2006 - 06:24 PM

b) Здравейте Минита и Максита !Ето ме и мене.....одавна не съм писала ама няма да се оправдавам.... bl) Компанията се увеличава-което ме радва..Здр.Даниса и се чуствай добре тука!!Ние като се разговорим няма да скучаеш... oleeee и аз харесвам големите породи но нямам толкова свободно време,мисля си че колкото са по-големи-толкова повече отговорности,пък и аз като Анчето искам да си ги гледам в къщи...а тези гиганти...то сега мойта мишка ме избутва от леглото през ноща-пък кво остава за някой ротвайлер oleeee все ще съм си малко паднала . l) ..
Та като се разговорихте за тоалети....ето един!!

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2302 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2006 - 06:33 PM

Цитат

b) Здравейте Минита и Максита !Ето ме и мене.....одавна не съм писала ама няма да се оправдавам.... bl) Компанията се увеличава-което ме радва..Здр.Даниса и се чуствай добре тука!!Ние като се разговорим няма да скучаеш... oleeee и аз харесвам големите породи но нямам толкова свободно време,мисля си че колкото са по-големи-толкова повече отговорности,пък и аз като Анчето искам да си ги гледам в къщи...а тези гиганти...то сега мойта мишка ме избутва от леглото през ноща-пък кво остава за някой ротвайлер oleeee все ще съм си малко паднала . l) ..
Та като се разговорихте за тоалети....ето един!!

Благодаря Чоко Ан за приема. cheers
тоалета на манекена ти е много фешън. l) С ле-е-ек сибирски акцент върху яката, средно дълъг косъм, спиращ студа и ..какво е това червеното виснало?
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2303 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2006 - 06:53 PM

l) Този "лек сибирски акцент" направо го парализира l) oleeee стои като препариран-ама го обличам когато е по-студеничко и само се гушкаме...тогава няма нужда да ходи l) Но си има една всекидневна любима червена грейка-като я види знае че ще има разходка и умира от удоволствие!!

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2304 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 October 2006 - 09:49 AM

Човек ако погледне и ще си помесли ,че е превключил на фешън канал l)
Да попитам какви са тези яки bl) , кожички bl) bl) ама моля ви се ...само еко палта l) Ето и Чоко не ги искал , ама и той като рота е с червено b) и повече си харесва грейката и явно е заради цветът.
Мойто Мръвун му праснах едно фото гаднооо ,гаднооо и той седи като бит.

Представям ви модел от колекцията ВСЕКИ СЕЗОН Е ЗИМА БЕЗ ЛЯТОТО . Лесен за обличане с удобен цип. Моделът се чувства като със скафандър . Двойно подшита дреха с пришита халкичка на гърба , удобна за закачане на повод . Спестява времето за поставянето на нашийник или нагръдник. По желание може да се пришие дръжка на гърба на якето и става удобна транспортна чанта ;) може да се измислят и други приложения на якето.

Прикачени файлове

#2305 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 October 2006 - 09:56 AM

моляяяя зоополицаите да се намесят(то па отде такива) имаме документирани кадри за стресиране на кучета.Та то и бълхите по тях ще избягат от тия скафандри b)
Чоко е много смешен с червената грейка--дупето върви наляво греиката надясно b)
С тия цветове верно ги направихте п......и a)
Аз на моя ще му направя от естествени материали(ся като гътнем телето)и ще му закача зъб от бизон на якичката b)
Зъб още нямам ма ша пратим татьо на лов--сезона го откриха b)

#2306 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 October 2006 - 11:55 AM

Зоополицай ли? А са дошли ,а са останали само копчетата и циповете a) . Ще питат за заден изход ама да са си взели парашутите brows

Хей, мами на красавици и красавци w) ,я драснете някой ред в тая темичка ,че да ги смаем каква красота са ни слънчицата w)
http://dog.bg/f/inde...=41&t=5174&st=0

Аз се записах от тук angelpik r)
http://dog.bg/f/inde...41&t=5174&st=15

#2307 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 11:55 AM

Цитат

Чоко е много смешен с червената грейка--дупето върви наляво греиката надясно b)
С тия цветове верно ги направихте п......и a)
Аз на моя ще му направя от естествени материали(ся като гътнем телето)и ще му закача зъб от бизон на якичката b)

Не знам защо-ама аз още като си преглеждах старите грейки хвърлих око само на червената-иначе всички му станаха b).Имаше и една сива жилетка, на която се изпишка, незнайно защо, но подозирам, че е било бунт заради дантелата по яката. b)
Хората са свикнали да виждат пинчерчета облечени, в отсрещния блок има едно пинчерче, то е винаги в крак с модата-сега е модно райето и има няколко жилетки такива. 1super
Чафи, интересно ще е е телешкото манто, баровско малко, че и гердан от зъби-и-и-и.Да не вземе малкия пинчо да рекетира големите песове за кокали. l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2308 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 08:22 PM

Мале ама той ще е като Дънди крокодила dribble
Анче ама как можа да го премениш милия като манекен а момите ги няма ще ревнуват oleeee
А запалихте ме ще вадя преждите и иглите тези дни гоблена пак ще го зарежа s)

#2309 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2006 - 07:06 PM

Най-ми легна на сърцето синият пуловер на Кети, страхотно изпълнение 1super кройчица да ти се намира?
Ще взема да хвана куките ;)
Момичета, този кирилизатор е голяма мъка, но го понаучих bravoS

Всички дрешки са ви страхотни, мили мами, целувки на кутретата, аз моето ще си го гушна чак след 2 седмици w)
User's Signature

Качена снимка

#2310 Потребителят е офлайн   Zorry Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 02:02 PM

хайде малки сладурчета...ако има някой на линия сега започва един чудесен филм по ТВ7..." Приключенията на Пинг" :))

#2311 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2006 - 04:13 PM

ей тва сладурче го беше треснал хормоно ама моя ич не вдева за кво става въпрос b) та си поиграха пикаха пак пикаха и пак и не остана време за друго l)

Прикачени файлове

#2312 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 05:25 PM

Чафи, този пуделчо на гости ли ви беше? w)
User's Signature

#2313 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2006 - 05:34 PM

Да---цели 2 часа.сега пера пердетата у спалнята--направиха ги на жълти кръгчета b)

Прикачени файлове

#2314 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 05:49 PM

ооооооооооо, това пикане мислех, че се е извършила на открито, а то на хубавите ти пердета. b)
User's Signature

#2315 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 09:49 PM

danissa Честито за хубавата новина .Желая ти лека и спокойна бременност а пък Анчето като се появи ще ти даде най пълна информация за съвместното съжителство на бебе и куче 1super по точно банда бълхички в нейния случай .
Лина съчуствам ти но поне пердето ти е здраво на моята преятелка дакела от яд че не го е взела с нея на разходка взел че и скъсал чисто новото перде bash

#2316 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 October 2006 - 10:16 PM

Цитат

danissa Честито за хубавата новина .Желая ти лека и спокойна бременност а пък Анчето като се появи ще ти даде най пълна информация за съвместното съжителство на бебе и куче  1super по точно банда бълхички в нейния случай .

Тъй ли? bl) bravoS Честито !! Да сте живи и здрави и леко бременеене !!!
Аз де съм бляла и не съм разбрала ouu ouu Тогава за danissa пускам една снимка дето не и е тук мястото ,а при котаците ама ще си понеса всичкото bash

Няма икона със зачервени от срам бузи ,но си я представете ,че съм я сложила l) У нас все някой ще се намери да дооправя леглата. Това е Стефи и Симона (в летен костюм - подстригване) ,а там някъде е и Арчо l)

Прикачени файлове

#2317 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 09:34 AM

Анче ама то момичето цяла тема пуснало а пък ти да не видиш bash
Ама на мен ми е достатъчно само да видя Стефито и се размеквам от къде го извади това голямо око все едно казва сега си ми паднала ще ти оправя прическата l) Особено онези снимки където беше кучешко бебенце са ми любими и от време на време се връщам назад по страниците че да и се порадвам.

#2318 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 10:14 AM

Галя,Анче w) , благодаря ви!!
Снимките на бебето с животинката са w) w) w) ...
Анче, ти колко пинчовци имаше като беше бременна? b)
Като гледам снимките на Чафи, нейното зверче не е от най-отмъстителните, защото мебелите са им наред. 1super Е, малко пране и почистване си е в реда на нещата май...
User's Signature

#2319 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 October 2006 - 11:06 AM

Цитат

Анче ама то момичето цяла тема пуснало а пък ти да не видиш bash
Ама на мен ми е достатъчно само да видя Стефито и се размеквам от къде го извади това голямо око все едно казва сега си ми паднала ще ти оправя прическата l) Особено онези снимки където беше кучешко бебенце са ми любими и от време на време се връщам назад по страниците че да и се порадвам.

Гали , ама наистина не съм видяла oleeee ооо , нямаше да пропусна да се запиша b) .

Цитат

Анче, ти колко пинчовци имаше като беше бременна? biggrin.gif
Като гледам снимките на Чафи, нейното зверче не е от най-отмъстителните, защото мебелите са им наред. ns22.gif Е, малко пране и почистване си е в реда на нещата май...

С Раличка като бях бременна имахме морски свинчета , две котки , една пинчерка, от време на време декоративна коза ,която захранвах с биберони l) (големи са като дребни мини пинчери w) ), риби ...може и още нещо да е преминало ама не помня. oleeee

Със Стефито имах една котка , и три кучета ,а Мая и Лиляна си ги взех като родих точно след седмица, разни кълвачи ...и други служебни животинки l) .
Когато бяха по-малко кучетата ги водих всички заедно с мен с количката като си имаха за студено време един сак да се гушкат.

#2320 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 06:49 PM

Дани хич не се притеснявай според мен всичко ще мине без проблем само ще трябва да се пазиш да не те удари d) Анчето се справя с пълна къща с d) d) d) и бебе че ти няма да се оправиш 1super пък и си мисля че животните усещат инстинктивно че си имат работа с бебе и са много внимателни с него

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

9 потребители четат тази тема
0 потребители, 9 гости, 0 анонимни