Мини Пинчер
Публикувано: 19 October 2006 - 09:56 AM
Чоко е много смешен с червената грейка--дупето върви наляво греиката надясно b)
С тия цветове верно ги направихте п......и a)
Аз на моя ще му направя от естествени материали(ся като гътнем телето)и ще му закача зъб от бизон на якичката b)
Зъб още нямам ма ша пратим татьо на лов--сезона го откриха b)
Публикувано: 19 October 2006 - 11:55 AM
Хей, мами на красавици и красавци w) ,я драснете някой ред в тая темичка ,че да ги смаем каква красота са ни слънчицата w)
http://dog.bg/f/inde...=41&t=5174&st=0
Аз се записах от тук angelpik r)
http://dog.bg/f/inde...41&t=5174&st=15
Публикувано: 19 October 2006 - 11:55 AM
Цитат
С тия цветове верно ги направихте п......и a)
Аз на моя ще му направя от естествени материали(ся като гътнем телето)и ще му закача зъб от бизон на якичката b)
Не знам защо-ама аз още като си преглеждах старите грейки хвърлих око само на червената-иначе всички му станаха b).Имаше и една сива жилетка, на която се изпишка, незнайно защо, но подозирам, че е било бунт заради дантелата по яката. b)
Хората са свикнали да виждат пинчерчета облечени, в отсрещния блок има едно пинчерче, то е винаги в крак с модата-сега е модно райето и има няколко жилетки такива. 1super
Чафи, интересно ще е е телешкото манто, баровско малко, че и гердан от зъби-и-и-и.Да не вземе малкия пинчо да рекетира големите песове за кокали. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 19 October 2006 - 08:22 PM
Анче ама как можа да го премениш милия като манекен а момите ги няма ще ревнуват oleeee
А запалихте ме ще вадя преждите и иглите тези дни гоблена пак ще го зарежа s)
Публикувано: 20 October 2006 - 07:06 PM
Ще взема да хвана куките ;)
Момичета, този кирилизатор е голяма мъка, но го понаучих bravoS
Всички дрешки са ви страхотни, мили мами, целувки на кутретата, аз моето ще си го гушна чак след 2 седмици w)
Публикувано: 21 October 2006 - 04:13 PM
Прикачени файлове
-
SSA41578.JPG (138.16K)
Брой сваляния: 65
Публикувано: 21 October 2006 - 05:25 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 21 October 2006 - 05:34 PM
Прикачени файлове
-
SSA41581.JPG (139.75K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 21 October 2006 - 05:49 PM

Публикувано: 21 October 2006 - 09:49 PM
Лина съчуствам ти но поне пердето ти е здраво на моята преятелка дакела от яд че не го е взела с нея на разходка взел че и скъсал чисто новото перде bash
Публикувано: 21 October 2006 - 10:16 PM
Цитат
Тъй ли? bl) bravoS Честито !! Да сте живи и здрави и леко бременеене !!!
Аз де съм бляла и не съм разбрала ouu ouu Тогава за danissa пускам една снимка дето не и е тук мястото ,а при котаците ама ще си понеса всичкото bash
Няма икона със зачервени от срам бузи ,но си я представете ,че съм я сложила l) У нас все някой ще се намери да дооправя леглата. Това е Стефи и Симона (в летен костюм - подстригване) ,а там някъде е и Арчо l)
Прикачени файлове
-
Picture_638.jpg (49.42K)
Брой сваляния: 62
Публикувано: 22 October 2006 - 09:34 AM
Ама на мен ми е достатъчно само да видя Стефито и се размеквам от къде го извади това голямо око все едно казва сега си ми паднала ще ти оправя прическата l) Особено онези снимки където беше кучешко бебенце са ми любими и от време на време се връщам назад по страниците че да и се порадвам.
Публикувано: 22 October 2006 - 10:14 AM
Снимките на бебето с животинката са w) w) w) ...
Анче, ти колко пинчовци имаше като беше бременна? b)
Като гледам снимките на Чафи, нейното зверче не е от най-отмъстителните, защото мебелите са им наред. 1super Е, малко пране и почистване си е в реда на нещата май...

Публикувано: 22 October 2006 - 11:06 AM
Цитат
Ама на мен ми е достатъчно само да видя Стефито и се размеквам от къде го извади това голямо око все едно казва сега си ми паднала ще ти оправя прическата l) Особено онези снимки където беше кучешко бебенце са ми любими и от време на време се връщам назад по страниците че да и се порадвам.
Гали , ама наистина не съм видяла oleeee ооо , нямаше да пропусна да се запиша b) .
Цитат
Като гледам снимките на Чафи, нейното зверче не е от най-отмъстителните, защото мебелите са им наред. ns22.gif Е, малко пране и почистване си е в реда на нещата май...
С Раличка като бях бременна имахме морски свинчета , две котки , една пинчерка, от време на време декоративна коза ,която захранвах с биберони l) (големи са като дребни мини пинчери w) ), риби ...може и още нещо да е преминало ама не помня. oleeee
Със Стефито имах една котка , и три кучета ,а Мая и Лиляна си ги взех като родих точно след седмица, разни кълвачи ...и други служебни животинки l) .
Когато бяха по-малко кучетата ги водих всички заедно с мен с количката като си имаха за студено време един сак да се гушкат.
Публикувано: 22 October 2006 - 06:49 PM
Публикувано: 22 October 2006 - 07:02 PM
малко дрогиран ама ;) ;) ;)
Прикачени файлове
-
8219_orig.jpg (9.3K)
Брой сваляния: 70
Публикувано: 22 October 2006 - 07:14 PM
Цитат
Галя, Анчето е майка героиня 1super , сигурно спи за 10мин. и то с отворени очи. b) Аз докато разходя куч, докато го измия, оправя и деня минал b) .

Публикувано: 23 October 2006 - 06:06 PM