Мини Пинчер
Публикувано: 27 October 2006 - 07:48 PM
Лина не се притеснявай аз от сега тренирам за свекърва b) ти вземи хубаво да укрепиш на етървата вратата и оградата че както е тръгнало всичките d) ще са твои b)
Публикувано: 27 October 2006 - 09:24 PM
Цитат
Ей това е фантастика l) Не ,че не седят ,ама все им шарят очичките.
Ама се посмях с вас...за малко да се задавя със салатата l)
Вале за такива сънища не ти трябва съновник b) за гаджетата има много време после ама за детски истории....още малко само. После хормони , мераци , сълзички , целуфки .......
Дани , Рик променя ли си поведението към теб? Много ми бяха интересни моите (тогава беше първата Лиляна , а после само Питя и Арчо) когато се набутат до шкембето ми и им бият някой шут l) , личи си ,че усещат ,но не се дразнят както ако ги бутнеш с раъка през дрехата- тогава веднага скачат да играят.
джуджанка, твоята Лола купонясва ли много с хапето? С млечните зъбки са ужасни .
А тези дето си махат кучето или котето като забременеят винаги съм им се чудила....сякаш преди са си мислили ,че ще са ергени или моми за винаги. Или пък ще разрешиш на някой да ти махне досегашният спътник в живота...абе я да си убира крушите и да не ми се мярка повече. Разбирам само тези ,но които им е агресивно и абсолютно непредсказуемо животното.
Публикувано: 28 October 2006 - 06:43 AM
Публикувано: 28 October 2006 - 08:44 AM
Цитат
Анче, много ми е рано за каквото и да било физическа промяна, но Рик е изненадващо кротък на разходките.Върви до мене , дори без команда `редом` и само ме гледа,свил уши. b)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 28 October 2006 - 09:31 AM
Гостенчето го заварих при Бобчо oleeee а беше в багажника и не виждаше пътя.И сега вече не знам какво да правя.Направили са двора на дупки--навсякъде наакано и ми иде да пусна всичкото кучета да хващат гората s)
Публикувано: 28 October 2006 - 09:47 AM
Цитат
Гостенчето го заварих при Бобчо oleeee а беше в багажника и не виждаше пътя.И сега вече не знам какво да правя.Направили са двора на дупки--навсякъде наакано и ми иде да пусна всичкото кучета да хващат гората s)
По миризмата се е върнало... l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 28 October 2006 - 10:43 AM
Цитат
Ами Лола е малко груба все още с Дара /така се казва моето джудженце/. Дара тича по голо дупе ,а Лола след нея я ближе. Голям смях. Дара като лази Лола и се хвърля да я язди. Най-интересното беше, че първите 2 седмици Лола не искаше да яде. Когато джуджето отиваше при паничката и и подаваше гранулка по гранулка яде. Смея да твърдя, че джуджето я поддържаше жива през това време. ЩЕ кача малко снимки и ще ви пусна линк да видите как се борят! Сутрин Лола я събужда с весел лай, а аз ако се опитам да я събудя удрям на камък l) Сега са сладки, но Лола я хапе по ръцете и краката. когато сменяме наакан памперс кучката се бута да намаже от пълния памперс, но единствено стига до стъпалата на Дара и я хапе по малките пръстчета. Тогава вече е истинско изпитание да се избърше детето и подложките под дупето и се намазват с деликатеса. Много са сладки заедно. Вчера са били около 3 часа с детето на вън и мъжът ми едвам се е справил с тях. Само тичал ту след едната ту след другата. А когато Дара хванала повода Лола хукнала и тя след нея като знаме l) Подгонили някакво коте да го мачкат и Дара в стремежа си да го хване се метнала на тревата с плонж. На края всички се сборичкали и детето се прибра с кални дрехи, Лола с буца кал на брадата, а мъжът ми като след мъчения от инквизицията /изморен до безобразие/. Това е от нас. Скоро чакайте снимки w)
Публикувано: 28 October 2006 - 06:41 PM
Ако е по дажбите за пинчер до 2 кг излиза 1350г на месец. Чувал от 9,5 кг може да стигне за 7 м , но ако е злояд ще отиде поне още един месец плюс.
Но пък не е добре да изветрява храната и на такова куче е по добре да се взима малък пакет ,но става по- скъпичко.
Ако се интересуваш подробно си вземи брошури на някой от най-реномираните марки и сравни. Всички имат разработки за различни породи кучета , козина .....за каквото не се сетиш - имат го l)
Написаното по-горе се надявам да не се приеме като реклама. Нека МОД да прецени и да трие ако съм прекалила. bash
Вале , пинчерчета няма да видиш по изложби , защото не ни признават b) мязаме на други породи ама сме по-хубави super best
джуджанка , браво на Дара , че се справя , но се опитай да въведеш някъква граница на позволените неща. Това е ,за да свикне още от малка ,че не всичко каквото си помисли и е разрешено и и се прощава.
Много се кефя като чета премеждията ви. Не ти и трябва да ходиш на разходка , виж татито се е справил отлично. super best
Лина , много ми е интересно какво ще направиш с "наемателите" големи купони явно си правят d) d)
danissa , чудя се ние ли си променяме поведението или кучетата са много по -умни от колкото предполагаме w) Рик скача ли още върху теб? Опита ли с настъпването по задните лапи?
Уф, да кажа ли .... да не кажа ли.....ами ша кажа. Прибрахме се от вилата и Рали остана там ,а аз и Стефито заспахме по пътя. Стигнахме в къщи и натоварили торби и чанти , столче , бебе, кучета и т. н . се прибрахме. След 10 мин се звъни на вратата и какво си мислите - комшията от седмият етаж ни носи Мая bl) забравили сме я на вън и тя се качила на горвите етажи. А почнах да прекалявам вече ouu ouu ouu ouu ouu
Публикувано: 28 October 2006 - 08:02 PM
Цитат
Анче, не е скачал върху мене, направо е подозрително кротък, бесовете са го оставили ...само идва да си легне в скута ми като седя на пода и ме гледа дълго.
А иначе относно губенето на домашните животинки-ти като се прибереш почваш да броиш-1...2...3...4...,едно бебе, второ бебе...пък може и двама мъже да преброиш някой ден. wink

Публикувано: 28 October 2006 - 08:05 PM
е да,знам,че не ни признават ама пролетта имаше бая пинчита така!! s)
ее анче може ли такова нещо a) -да си забравиш багажа пред входа-като си прибираш така-инструкций:
1 оставяш багажите.
2 проверяваш кое нещо липсва
3 ако нещо липсва(най веротно в твоя случей ще е куче b) )взимаш лупата(или направо микроскоп-с тия твоите 1,5кг кучета b) )и търсиш! l) аз като гледам имаш и съпричастни съседи-давай и на тях по един микроскап и...на лов за пинчерите на Анчето!! b) l) b)
и повече да не си забравяш семейството отвън!! a) (моля,следвайте инструкцийте,за да откриете своя...пинчер l) )
Публикувано: 28 October 2006 - 08:21 PM
Та сега за наемателите--утре предстои Дронтала.Мръщи се на гранула,ама ще свикне.Купих синджир за връзване и сега са един срещу друг.Ще търся на кой да го подаря--със синджира и с един чувал храна b)
Анче-- Мая кога я забравихте?Като се върнахте или още кога тръгнахте за вилата?
Кети кой сложи на плика---я някой сан бернар.Бех поръчала чувал храна и ми го донесоха--на него имаше картинка на пит b) храната била много калорична и само за питове b) само дет немам пит ,та я изеде немската овчарка.Ми не ми се вижда да е станала по жизнена.Тя си е и стара де--15 год и е съвсем глуха.
Ей ти снимка b) b) b)Чафун прилича на ВАМПИР dribble
Прикачени файлове
-
SSA40837.JPG (186.78K)
Брой сваляния: 141
Публикувано: 28 October 2006 - 08:26 PM
Връщаме се от село не мога да ви опиша колко е пораснало котето майка ми го е охранила а вечер спи при баща ми .Сара като отидохме го лаеше но като видя че то не и обръща внимание спря легна на леглото и запоична любопитно да го наблюдава .
Джуджанка да знаеш със сълзи се смях на приключенията на Лола и Дара направо са били за скрита камера b)
Дани да знаеш че Рик знае че чакаш бебе когато бях бременна с малкия си син на село имахме една котка още като легнех и тя се настаняваше на корема ми мъркайки кой да ти мисли и знае че може да носи някаква болест bash Когато корема ми порасна и бебо я риташе тя се стряскаше и след това пак лягаше oleeee
Лина същата озъбена муцунка ми я направи и Сара сутринта докато се опитвахме с баща и да и орежем ноктите ама като гледам и Чафи си е пуснал маникюр l)
Публикувано: 28 October 2006 - 08:31 PM
Чафи, така ли се зъби на снимки?Определено зъбките му не са за подценяване.

Публикувано: 28 October 2006 - 08:33 PM
Цитат
А иначе относно губенето на домашните животинки-ти като се прибереш почваш да броиш-1...2...3...4...,едно бебе, второ бебе...пък може и двама мъже да преброиш някой ден. wink
danissa , подозирам ,че това животинче ще бъде отлична бавачка. Дано да не реши да пази храна или друго ,но той явно в момента се самобучава 1super .
Мъжа ми се качи да ги остави всички горе и после като сме влизали е излязала Мая от Комитета по посрещането , за това този път не ги търсих ,а бях спокойна ,че са в къщи. ouu
За двама мъже няма да се откажа l) вече се размечтах... r) единият ще ме води на почивка , а другият ще прави ремонта в кухнята .После с другият на почивка и ремонт в банята.....Две заплати аз ще ги харча естественно , ще им купя даже и две прахусмукачки ,за да не се карат.
Микроскоп не знам ама се замислих за GPS за всяка от гадинките ми. УУУУУ , ша сложа и на мъжо ми ама тайно l)
Публикувано: 28 October 2006 - 08:42 PM
А за Рик -мисля, че временно се е укротил, а и може да страда за мъжа ми, нали е в чужбина от седмица.

Публикувано: 28 October 2006 - 08:55 PM
Уф , като се прибрахме и Стефи заспа ама сега я чувам и се подготвям за среднощен купон. , а шарата дето си пийнах ..... нещо не е на това мнение.
Публикувано: 28 October 2006 - 08:59 PM
Цитат
Уф , като се прибрахме и Стефи заспа ама сега я чувам и се подготвям за среднощен купон. , а шарата дето си пийнах ..... нещо не е на това мнение.
Пинчовците накуп ли спят или си имат любими местенца?

Публикувано: 28 October 2006 - 09:15 PM

Вход

Горе
Цитиране +