Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2360 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 27 October 2006 - 09:24 PM

Цитат

.А в краката ти/като аристократична снимка от кралски двор/ седнали с горда осанка 4 броя мъници... l)

Ей това е фантастика l) Не ,че не седят ,ама все им шарят очичките.

Ама се посмях с вас...за малко да се задавя със салатата l)
Вале за такива сънища не ти трябва съновник b) за гаджетата има много време после ама за детски истории....още малко само. После хормони , мераци , сълзички , целуфки .......
Дани , Рик променя ли си поведението към теб? Много ми бяха интересни моите (тогава беше първата Лиляна , а после само Питя и Арчо) когато се набутат до шкембето ми и им бият някой шут l) , личи си ,че усещат ,но не се дразнят както ако ги бутнеш с раъка през дрехата- тогава веднага скачат да играят.

джуджанка, твоята Лола купонясва ли много с хапето? С млечните зъбки са ужасни .

А тези дето си махат кучето или котето като забременеят винаги съм им се чудила....сякаш преди са си мислили ,че ще са ергени или моми за винаги. Или пък ще разрешиш на някой да ти махне досегашният спътник в живота...абе я да си убира крушите и да не ми се мярка повече. Разбирам само тези ,но които им е агресивно и абсолютно непредсказуемо животното.

#2361 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 09:27 PM

а е хора колко пари излиза храната за един месец на един пинчер? става въпрос за гранули р.канин или еукухануба или някоя друга добра марка ?
User's Signature

Качена снимка

#2362 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 06:43 AM

AxeL-Amstaff по злоядо куче от пичера надали има bash Моята Сара един килограм на месец не може да изяде с триста зора хапва по една шепичка гранули .Вземала съм роял канин за особено капризни кучета и с нея беше същата мъка ако знаеш на майка ми кучето колко гранули е изяло дето Сара не ги е яла .Така че по евтино куче за хранене от пинчера няма b)

#2363 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:44 AM

Цитат

Дани , Рик променя ли си поведението към теб? Много ми бяха интересни моите (тогава беше първата Лиляна , а после само Питя и Арчо) когато се набутат до шкембето ми и им бият някой шут l) , личи си ,че усещат ,но не се дразнят както ако ги бутнеш с раъка през дрехата- тогава веднага скачат да играят.

Анче, много ми е рано за каквото и да било физическа промяна, но Рик е изненадващо кротък на разходките.Върви до мене , дори без команда `редом` и само ме гледа,свил уши. b)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2364 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 October 2006 - 09:31 AM

Изненадаааааа bl)
Гостенчето го заварих при Бобчо oleeee а беше в багажника и не виждаше пътя.И сега вече не знам какво да правя.Направили са двора на дупки--навсякъде наакано и ми иде да пусна всичкото кучета да хващат гората s)

#2365 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 09:47 AM

Цитат

Изненадаааааа bl)
Гостенчето го заварих при Бобчо oleeee а беше в багажника и не виждаше пътя.И сега вече не знам какво да правя.Направили са двора на дупки--навсякъде наакано и ми иде да пусна всичкото кучета да хващат гората s)

По миризмата се е върнало... l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2366 Потребителят е офлайн   джуджанка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 10:43 AM

Цитат

джуджанка, твоята Лола купонясва ли много с хапето? С млечните зъбки са ужасни .

Ами Лола е малко груба все още с Дара /така се казва моето джудженце/. Дара тича по голо дупе ,а Лола след нея я ближе. Голям смях. Дара като лази Лола и се хвърля да я язди. Най-интересното беше, че първите 2 седмици Лола не искаше да яде. Когато джуджето отиваше при паничката и и подаваше гранулка по гранулка яде. Смея да твърдя, че джуджето я поддържаше жива през това време. ЩЕ кача малко снимки и ще ви пусна линк да видите как се борят! Сутрин Лола я събужда с весел лай, а аз ако се опитам да я събудя удрям на камък l) Сега са сладки, но Лола я хапе по ръцете и краката. когато сменяме наакан памперс кучката се бута да намаже от пълния памперс, но единствено стига до стъпалата на Дара и я хапе по малките пръстчета. Тогава вече е истинско изпитание да се избърше детето и подложките под дупето и се намазват с деликатеса. Много са сладки заедно. Вчера са били около 3 часа с детето на вън и мъжът ми едвам се е справил с тях. Само тичал ту след едната ту след другата. А когато Дара хванала повода Лола хукнала и тя след нея като знаме l) Подгонили някакво коте да го мачкат и Дара в стремежа си да го хване се метнала на тревата с плонж. На края всички се сборичкали и детето се прибра с кални дрехи, Лола с буца кал на брадата, а мъжът ми като след мъчения от инквизицията /изморен до безобразие/. Това е от нас. Скоро чакайте снимки w)
User's Signature

Качена снимка

#2367 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 05:26 PM

еее едно пинчи не видях a) !иначе аз не стоях да края,че наште само ме врънкаха и общо взето нищо-само разгледах кучовците-ама бяха малко!! s)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2368 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 28 October 2006 - 06:41 PM

AxeL-Amstaff , ако те интересува изхранването на пинчер до 2кг мога да ти кажа ,че тази , която е за злояди и капризни гадинки като моите е по 45г на ден. Дажбата за такива като моите 1,5кг е 30гр на ден. Да ама моите ядоха само първият ден по толкова и после си оставиха. Сигурна съм ,защото тегля точно на кантар всяка дажбичка.
Ако е по дажбите за пинчер до 2 кг излиза 1350г на месец. Чувал от 9,5 кг може да стигне за 7 м , но ако е злояд ще отиде поне още един месец плюс.
Но пък не е добре да изветрява храната и на такова куче е по добре да се взима малък пакет ,но става по- скъпичко.
Ако се интересуваш подробно си вземи брошури на някой от най-реномираните марки и сравни. Всички имат разработки за различни породи кучета , козина .....за каквото не се сетиш - имат го l)
Написаното по-горе се надявам да не се приеме като реклама. Нека МОД да прецени и да трие ако съм прекалила. bash

Вале , пинчерчета няма да видиш по изложби , защото не ни признават b) мязаме на други породи ама сме по-хубави super best

джуджанка , браво на Дара , че се справя , но се опитай да въведеш някъква граница на позволените неща. Това е ,за да свикне още от малка ,че не всичко каквото си помисли и е разрешено и и се прощава.
Много се кефя като чета премеждията ви. Не ти и трябва да ходиш на разходка , виж татито се е справил отлично. super best

Лина , много ми е интересно какво ще направиш с "наемателите" големи купони явно си правят d) d)

danissa , чудя се ние ли си променяме поведението или кучетата са много по -умни от колкото предполагаме w) Рик скача ли още върху теб? Опита ли с настъпването по задните лапи?

Уф, да кажа ли .... да не кажа ли.....ами ша кажа. Прибрахме се от вилата и Рали остана там ,а аз и Стефито заспахме по пътя. Стигнахме в къщи и натоварили торби и чанти , столче , бебе, кучета и т. н . се прибрахме. След 10 мин се звъни на вратата и какво си мислите - комшията от седмият етаж ни носи Мая bl) забравили сме я на вън и тя се качила на горвите етажи. А почнах да прекалявам вече ouu ouu ouu ouu ouu

#2369 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:02 PM

Цитат

danissa , чудя се ние ли си променяме поведението или кучетата са много по -умни от колкото предполагаме w) Рик скача ли още върху теб? Опита ли с настъпването по задните лапи?

Анче, не е скачал върху мене, направо е подозрително кротък, бесовете са го оставили ...само идва да си легне в скута ми като седя на пода и ме гледа дълго.
А иначе относно губенето на домашните животинки-ти като се прибереш почваш да броиш-1...2...3...4...,едно бебе, второ бебе...пък може и двама мъже да преброиш някой ден. wink
User's Signature

#2370 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:05 PM

ние ядем по 100 гр на ден ама ние тежим(днес я теглих)3270гр! b)

е да,знам,че не ни признават ама пролетта имаше бая пинчита така!! s)

ее анче може ли такова нещо a) -да си забравиш багажа пред входа-като си прибираш така-инструкций:
1 оставяш багажите.
2 проверяваш кое нещо липсва
3 ако нещо липсва(най веротно в твоя случей ще е куче b) )взимаш лупата(или направо микроскоп-с тия твоите 1,5кг кучета b) )и търсиш! l) аз като гледам имаш и съпричастни съседи-давай и на тях по един микроскап и...на лов за пинчерите на Анчето!! b) l) b)
и повече да не си забравяш семейството отвън!! a) (моля,следвайте инструкцийте,за да откриете своя...пинчер l) )
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2371 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 October 2006 - 08:21 PM

Веднага на 7 етаж да черпиш комшията-абе жена купувай чанта ,прави дупки и всите песове вътре.На всеки череп дупка-ай не се подават ушенца значи липсва член на семейството b) За децата недей купува чанта l) Рали да се хваща за количката ,а баща им до тях.
Та сега за наемателите--утре предстои Дронтала.Мръщи се на гранула,ама ще свикне.Купих синджир за връзване и сега са един срещу друг.Ще търся на кой да го подаря--със синджира и с един чувал храна b)
Анче-- Мая кога я забравихте?Като се върнахте или още кога тръгнахте за вилата?
Кети кой сложи на плика---я някой сан бернар.Бех поръчала чувал храна и ми го донесоха--на него имаше картинка на пит b) храната била много калорична и само за питове b) само дет немам пит ,та я изеде немската овчарка.Ми не ми се вижда да е станала по жизнена.Тя си е и стара де--15 год и е съвсем глуха.
Ей ти снимка b) b) b)Чафун прилича на ВАМПИР dribble

Прикачени файлове

#2372 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:26 PM

Анче ама наистина ти стана навик да забравяш някое d) навън правиш си списък закачаш го на входната врата и като се върнете почваш вечерна проверка и децата да пишеш момиче dribble пък той мъжа ти сам ще си дойде .
Връщаме се от село не мога да ви опиша колко е пораснало котето майка ми го е охранила а вечер спи при баща ми .Сара като отидохме го лаеше но като видя че то не и обръща внимание спря легна на леглото и запоична любопитно да го наблюдава .
Джуджанка да знаеш със сълзи се смях на приключенията на Лола и Дара направо са били за скрита камера b)
Дани да знаеш че Рик знае че чакаш бебе когато бях бременна с малкия си син на село имахме една котка още като легнех и тя се настаняваше на корема ми мъркайки кой да ти мисли и знае че може да носи някаква болест bash Когато корема ми порасна и бебо я риташе тя се стряскаше и след това пак лягаше oleeee
Лина същата озъбена муцунка ми я направи и Сара сутринта докато се опитвахме с баща и да и орежем ноктите ама като гледам и Чафи си е пуснал маникюр l)

#2373 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:31 PM

Чафи, смея се със сълзи b) .Леле, как се е озъбил l) Треса се пред компютъра, събудих куч, сепна се горкия,тича веднага до рс-то и почва да души... l)
Чафи, така ли се зъби на снимки?Определено зъбките му не са за подценяване.
User's Signature

#2374 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 28 October 2006 - 08:33 PM

Цитат

Анче, не е скачал върху мене, направо е подозрително кротък, бесовете са го оставили ...само идва да си легне в скута ми като седя на пода и ме гледа дълго.
А иначе относно губенето на домашните животинки-ти като се прибереш почваш да броиш-1...2...3...4...,едно бебе, второ бебе...пък може и двама мъже да преброиш някой ден. wink

danissa , подозирам ,че това животинче ще бъде отлична бавачка. Дано да не реши да пази храна или друго ,но той явно в момента се самобучава 1super .
Мъжа ми се качи да ги остави всички горе и после като сме влизали е излязала Мая от Комитета по посрещането , за това този път не ги търсих ,а бях спокойна ,че са в къщи. ouu
За двама мъже няма да се откажа l) вече се размечтах... r) единият ще ме води на почивка , а другият ще прави ремонта в кухнята .После с другият на почивка и ремонт в банята.....Две заплати аз ще ги харча естественно , ще им купя даже и две прахусмукачки ,за да не се карат.

Микроскоп не знам ама се замислих за GPS за всяка от гадинките ми. УУУУУ , ша сложа и на мъжо ми ама тайно l)

#2375 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:42 PM

Анче, най-добре слагай проследяващите устройства, най-вече на мъжа. 1super
А за Рик -мисля, че временно се е укротил, а и може да страда за мъжа ми, нали е в чужбина от седмица.
User's Signature

#2376 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 28 October 2006 - 08:55 PM

Малий , че сте бързи bl) или аз съм бавна. Пиша две думи и търча на някъде и докато напиша и темата пълна с нови писания. Браво , само така.
Уф , като се прибрахме и Стефи заспа ама сега я чувам и се подготвям за среднощен купон. , а шарата дето си пийнах ..... нещо не е на това мнение.

#2377 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:59 PM

Цитат

Малий , че сте бързи bl) или аз съм бавна. Пиша две думи и търча на някъде и докато напиша и темата пълна с нови писания. Браво , само така.
Уф , като се прибрахме и Стефи заспа ама сега я чувам и се подготвям за среднощен купон. , а шарата дето си пийнах ..... нещо не е на това мнение.

Пинчовците накуп ли спят или си имат любими местенца?
User's Signature

#2378 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 28 October 2006 - 09:15 PM

Даа имат си любими местенца.... l) едното под фанелата , друго под мишница, трето зад коленете, четвъртото върху лежащият или пред корема. Сега са се навряли до мъжа ми. Вечер Арчо и Роски спят при нас ,а Лиля и Мая още са в коридора в къщичка , защото още се случва да се изпишкат в банята и не ми се рискува леглото. Сега с тях си спинка и братчето на Мая. Като си взема Питя сигурно няма да спи при нас ,защото много се скубе s) четирите дребни за една седмица се скубят като Питя за ден.

#2379 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 09:34 PM

Ама вие наистина друга работа нямате ли че само пишете тук :))) всеки ден по две страници b) - хубаво е че го правите, че да е интересно като влизаме 1super
За храната - Майлс яде по два килограма на месец ...така че мисля относително е количеството - хем и други неща покрай това хапва w)
Анче добре че имате добри комшии да връщат Мая инак.... s) много е кофти когато човек е миси за много неща...
Лина много късмет ти желая да намериш стопани, ти си се наела да ставаш закрилница на всички кученца в Ракитово явно и дано всяко сполучи и се радва на добър живот w)
Гале днес видях една пинчерка Бети ама одрала кожата на Саричка, но мнооого лоша :) не позволи нито на мен, нито на Майлс да я доближим. На 7 години и мнооого зла l) Стопаните и казаха, че от малка си била такава s) А за изложбите щото стана въпрос на тази на Панчарево дето бях имаше две пинчита - едно като Саричка окраската, едно черно-кафяво - бяха много хубави, ама нямам снимки s) На САС-а ще гледам да ги наснимам w)
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема