Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2361 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 October 2006 - 09:27 PM

а е хора колко пари излиза храната за един месец на един пинчер? става въпрос за гранули р.канин или еукухануба или някоя друга добра марка ?
User's Signature

Качена снимка

#2362 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 06:43 AM

AxeL-Amstaff по злоядо куче от пичера надали има bash Моята Сара един килограм на месец не може да изяде с триста зора хапва по една шепичка гранули .Вземала съм роял канин за особено капризни кучета и с нея беше същата мъка ако знаеш на майка ми кучето колко гранули е изяло дето Сара не ги е яла .Така че по евтино куче за хранене от пинчера няма b)

#2363 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:44 AM

Цитат

Дани , Рик променя ли си поведението към теб? Много ми бяха интересни моите (тогава беше първата Лиляна , а после само Питя и Арчо) когато се набутат до шкембето ми и им бият някой шут l) , личи си ,че усещат ,но не се дразнят както ако ги бутнеш с раъка през дрехата- тогава веднага скачат да играят.

Анче, много ми е рано за каквото и да било физическа промяна, но Рик е изненадващо кротък на разходките.Върви до мене , дори без команда `редом` и само ме гледа,свил уши. b)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2364 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 October 2006 - 09:31 AM

Изненадаааааа bl)
Гостенчето го заварих при Бобчо oleeee а беше в багажника и не виждаше пътя.И сега вече не знам какво да правя.Направили са двора на дупки--навсякъде наакано и ми иде да пусна всичкото кучета да хващат гората s)

#2365 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 09:47 AM

Цитат

Изненадаааааа bl)
Гостенчето го заварих при Бобчо oleeee а беше в багажника и не виждаше пътя.И сега вече не знам какво да правя.Направили са двора на дупки--навсякъде наакано и ми иде да пусна всичкото кучета да хващат гората s)

По миризмата се е върнало... l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2366 Потребителят е офлайн   джуджанка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 10:43 AM

Цитат

джуджанка, твоята Лола купонясва ли много с хапето? С млечните зъбки са ужасни .

Ами Лола е малко груба все още с Дара /така се казва моето джудженце/. Дара тича по голо дупе ,а Лола след нея я ближе. Голям смях. Дара като лази Лола и се хвърля да я язди. Най-интересното беше, че първите 2 седмици Лола не искаше да яде. Когато джуджето отиваше при паничката и и подаваше гранулка по гранулка яде. Смея да твърдя, че джуджето я поддържаше жива през това време. ЩЕ кача малко снимки и ще ви пусна линк да видите как се борят! Сутрин Лола я събужда с весел лай, а аз ако се опитам да я събудя удрям на камък l) Сега са сладки, но Лола я хапе по ръцете и краката. когато сменяме наакан памперс кучката се бута да намаже от пълния памперс, но единствено стига до стъпалата на Дара и я хапе по малките пръстчета. Тогава вече е истинско изпитание да се избърше детето и подложките под дупето и се намазват с деликатеса. Много са сладки заедно. Вчера са били около 3 часа с детето на вън и мъжът ми едвам се е справил с тях. Само тичал ту след едната ту след другата. А когато Дара хванала повода Лола хукнала и тя след нея като знаме l) Подгонили някакво коте да го мачкат и Дара в стремежа си да го хване се метнала на тревата с плонж. На края всички се сборичкали и детето се прибра с кални дрехи, Лола с буца кал на брадата, а мъжът ми като след мъчения от инквизицията /изморен до безобразие/. Това е от нас. Скоро чакайте снимки w)
User's Signature

Качена снимка

#2367 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 05:26 PM

еее едно пинчи не видях a) !иначе аз не стоях да края,че наште само ме врънкаха и общо взето нищо-само разгледах кучовците-ама бяха малко!! s)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2368 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 28 October 2006 - 06:41 PM

AxeL-Amstaff , ако те интересува изхранването на пинчер до 2кг мога да ти кажа ,че тази , която е за злояди и капризни гадинки като моите е по 45г на ден. Дажбата за такива като моите 1,5кг е 30гр на ден. Да ама моите ядоха само първият ден по толкова и после си оставиха. Сигурна съм ,защото тегля точно на кантар всяка дажбичка.
Ако е по дажбите за пинчер до 2 кг излиза 1350г на месец. Чувал от 9,5 кг може да стигне за 7 м , но ако е злояд ще отиде поне още един месец плюс.
Но пък не е добре да изветрява храната и на такова куче е по добре да се взима малък пакет ,но става по- скъпичко.
Ако се интересуваш подробно си вземи брошури на някой от най-реномираните марки и сравни. Всички имат разработки за различни породи кучета , козина .....за каквото не се сетиш - имат го l)
Написаното по-горе се надявам да не се приеме като реклама. Нека МОД да прецени и да трие ако съм прекалила. bash

Вале , пинчерчета няма да видиш по изложби , защото не ни признават b) мязаме на други породи ама сме по-хубави super best

джуджанка , браво на Дара , че се справя , но се опитай да въведеш някъква граница на позволените неща. Това е ,за да свикне още от малка ,че не всичко каквото си помисли и е разрешено и и се прощава.
Много се кефя като чета премеждията ви. Не ти и трябва да ходиш на разходка , виж татито се е справил отлично. super best

Лина , много ми е интересно какво ще направиш с "наемателите" големи купони явно си правят d) d)

danissa , чудя се ние ли си променяме поведението или кучетата са много по -умни от колкото предполагаме w) Рик скача ли още върху теб? Опита ли с настъпването по задните лапи?

Уф, да кажа ли .... да не кажа ли.....ами ша кажа. Прибрахме се от вилата и Рали остана там ,а аз и Стефито заспахме по пътя. Стигнахме в къщи и натоварили торби и чанти , столче , бебе, кучета и т. н . се прибрахме. След 10 мин се звъни на вратата и какво си мислите - комшията от седмият етаж ни носи Мая bl) забравили сме я на вън и тя се качила на горвите етажи. А почнах да прекалявам вече ouu ouu ouu ouu ouu

#2369 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:02 PM

Цитат

danissa , чудя се ние ли си променяме поведението или кучетата са много по -умни от колкото предполагаме w) Рик скача ли още върху теб? Опита ли с настъпването по задните лапи?

Анче, не е скачал върху мене, направо е подозрително кротък, бесовете са го оставили ...само идва да си легне в скута ми като седя на пода и ме гледа дълго.
А иначе относно губенето на домашните животинки-ти като се прибереш почваш да броиш-1...2...3...4...,едно бебе, второ бебе...пък може и двама мъже да преброиш някой ден. wink
User's Signature

#2370 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:05 PM

ние ядем по 100 гр на ден ама ние тежим(днес я теглих)3270гр! b)

е да,знам,че не ни признават ама пролетта имаше бая пинчита така!! s)

ее анче може ли такова нещо a) -да си забравиш багажа пред входа-като си прибираш така-инструкций:
1 оставяш багажите.
2 проверяваш кое нещо липсва
3 ако нещо липсва(най веротно в твоя случей ще е куче b) )взимаш лупата(или направо микроскоп-с тия твоите 1,5кг кучета b) )и търсиш! l) аз като гледам имаш и съпричастни съседи-давай и на тях по един микроскап и...на лов за пинчерите на Анчето!! b) l) b)
и повече да не си забравяш семейството отвън!! a) (моля,следвайте инструкцийте,за да откриете своя...пинчер l) )
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2371 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 October 2006 - 08:21 PM

Веднага на 7 етаж да черпиш комшията-абе жена купувай чанта ,прави дупки и всите песове вътре.На всеки череп дупка-ай не се подават ушенца значи липсва член на семейството b) За децата недей купува чанта l) Рали да се хваща за количката ,а баща им до тях.
Та сега за наемателите--утре предстои Дронтала.Мръщи се на гранула,ама ще свикне.Купих синджир за връзване и сега са един срещу друг.Ще търся на кой да го подаря--със синджира и с един чувал храна b)
Анче-- Мая кога я забравихте?Като се върнахте или още кога тръгнахте за вилата?
Кети кой сложи на плика---я някой сан бернар.Бех поръчала чувал храна и ми го донесоха--на него имаше картинка на пит b) храната била много калорична и само за питове b) само дет немам пит ,та я изеде немската овчарка.Ми не ми се вижда да е станала по жизнена.Тя си е и стара де--15 год и е съвсем глуха.
Ей ти снимка b) b) b)Чафун прилича на ВАМПИР dribble

Прикачени файлове

#2372 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:26 PM

Анче ама наистина ти стана навик да забравяш някое d) навън правиш си списък закачаш го на входната врата и като се върнете почваш вечерна проверка и децата да пишеш момиче dribble пък той мъжа ти сам ще си дойде .
Връщаме се от село не мога да ви опиша колко е пораснало котето майка ми го е охранила а вечер спи при баща ми .Сара като отидохме го лаеше но като видя че то не и обръща внимание спря легна на леглото и запоична любопитно да го наблюдава .
Джуджанка да знаеш със сълзи се смях на приключенията на Лола и Дара направо са били за скрита камера b)
Дани да знаеш че Рик знае че чакаш бебе когато бях бременна с малкия си син на село имахме една котка още като легнех и тя се настаняваше на корема ми мъркайки кой да ти мисли и знае че може да носи някаква болест bash Когато корема ми порасна и бебо я риташе тя се стряскаше и след това пак лягаше oleeee
Лина същата озъбена муцунка ми я направи и Сара сутринта докато се опитвахме с баща и да и орежем ноктите ама като гледам и Чафи си е пуснал маникюр l)

#2373 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:31 PM

Чафи, смея се със сълзи b) .Леле, как се е озъбил l) Треса се пред компютъра, събудих куч, сепна се горкия,тича веднага до рс-то и почва да души... l)
Чафи, така ли се зъби на снимки?Определено зъбките му не са за подценяване.
User's Signature

#2374 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 28 October 2006 - 08:33 PM

Цитат

Анче, не е скачал върху мене, направо е подозрително кротък, бесовете са го оставили ...само идва да си легне в скута ми като седя на пода и ме гледа дълго.
А иначе относно губенето на домашните животинки-ти като се прибереш почваш да броиш-1...2...3...4...,едно бебе, второ бебе...пък може и двама мъже да преброиш някой ден. wink

danissa , подозирам ,че това животинче ще бъде отлична бавачка. Дано да не реши да пази храна или друго ,но той явно в момента се самобучава 1super .
Мъжа ми се качи да ги остави всички горе и после като сме влизали е излязала Мая от Комитета по посрещането , за това този път не ги търсих ,а бях спокойна ,че са в къщи. ouu
За двама мъже няма да се откажа l) вече се размечтах... r) единият ще ме води на почивка , а другият ще прави ремонта в кухнята .После с другият на почивка и ремонт в банята.....Две заплати аз ще ги харча естественно , ще им купя даже и две прахусмукачки ,за да не се карат.

Микроскоп не знам ама се замислих за GPS за всяка от гадинките ми. УУУУУ , ша сложа и на мъжо ми ама тайно l)

#2375 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:42 PM

Анче, най-добре слагай проследяващите устройства, най-вече на мъжа. 1super
А за Рик -мисля, че временно се е укротил, а и може да страда за мъжа ми, нали е в чужбина от седмица.
User's Signature

#2376 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 28 October 2006 - 08:55 PM

Малий , че сте бързи bl) или аз съм бавна. Пиша две думи и търча на някъде и докато напиша и темата пълна с нови писания. Браво , само така.
Уф , като се прибрахме и Стефи заспа ама сега я чувам и се подготвям за среднощен купон. , а шарата дето си пийнах ..... нещо не е на това мнение.

#2377 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:59 PM

Цитат

Малий , че сте бързи bl) или аз съм бавна. Пиша две думи и търча на някъде и докато напиша и темата пълна с нови писания. Браво , само така.
Уф , като се прибрахме и Стефи заспа ама сега я чувам и се подготвям за среднощен купон. , а шарата дето си пийнах ..... нещо не е на това мнение.

Пинчовците накуп ли спят или си имат любими местенца?
User's Signature

#2378 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 28 October 2006 - 09:15 PM

Даа имат си любими местенца.... l) едното под фанелата , друго под мишница, трето зад коленете, четвъртото върху лежащият или пред корема. Сега са се навряли до мъжа ми. Вечер Арчо и Роски спят при нас ,а Лиля и Мая още са в коридора в къщичка , защото още се случва да се изпишкат в банята и не ми се рискува леглото. Сега с тях си спинка и братчето на Мая. Като си взема Питя сигурно няма да спи при нас ,защото много се скубе s) четирите дребни за една седмица се скубят като Питя за ден.

#2379 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 09:34 PM

Ама вие наистина друга работа нямате ли че само пишете тук :))) всеки ден по две страници b) - хубаво е че го правите, че да е интересно като влизаме 1super
За храната - Майлс яде по два килограма на месец ...така че мисля относително е количеството - хем и други неща покрай това хапва w)
Анче добре че имате добри комшии да връщат Мая инак.... s) много е кофти когато човек е миси за много неща...
Лина много късмет ти желая да намериш стопани, ти си се наела да ставаш закрилница на всички кученца в Ракитово явно и дано всяко сполучи и се радва на добър живот w)
Гале днес видях една пинчерка Бети ама одрала кожата на Саричка, но мнооого лоша :) не позволи нито на мен, нито на Майлс да я доближим. На 7 години и мнооого зла l) Стопаните и казаха, че от малка си била такава s) А за изложбите щото стана въпрос на тази на Панчарево дето бях имаше две пинчита - едно като Саричка окраската, едно черно-кафяво - бяха много хубави, ама нямам снимки s) На САС-а ще гледам да ги наснимам w)
User's Signature

Качена снимка

#2380 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 11:50 AM

леле тоя Чафи бе! l) прилича онова от има една снимка с едно рижо пинчи със спринцовка в уста l) l) l) то кво ли се учудвам като ние сме почти по цял ден(като сме на разходка)така-види ле друго куче и аз като реше,че неможе да го подуши защото е голямо и може да я захапе и става ама копие на Чафи на тази снимка!!! b) w) l)

[QUOTE]За двама мъже няма да се откажа вече се размечтах... единият ще ме води на почивка , а другият ще прави ремонта в кухнята .После с другият на почивка и ремонт в банята.....Две заплати аз ще ги харча естественно , ще им купя даже и две прахусмукачки ,за да не се карат.
е Анчеее то за това кой не мечтае l) е може и още нещо да се добави ама... l)

[QUOTE]Малий , че сте бързи или аз съм бавна. Пиша две думи и търча на някъде и докато напиша и темата пълна с нови писания. Браво , само така.[/QUOTE]
абе и аз това щях да каже сега ма тя Анчето ме изпревари-БРАВИСИМО НА ПИНЧОВЦИТЕ-нашата тема е бая оборотна бе!!!

[QUOTE]Гале днес видях една пинчерка Бети ама одрала кожата на Саричка, но мнооого лоша :) не позволи нито на мен, нито на Майлс да я доближим. На 7 години и мнооого зла Стопаните и казаха, че от малка си била такава [/QUOTE]
и ние тук в съседния блок имаме едно пинчи-досущ като Саритка,на е момче и се казва Макс,ама го пускат да се разхожда без да има някой принего-отварят вратата пускат и то като си свърши там квото има за вършене и се прибира a) s) a)
User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни