Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2424 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 November 2006 - 09:07 AM

Ох момичета и тука е много студено Сарка излиза точно за две минути на първата тревичка си е свършила всички работи и се връща скимтейки в къщи .Вчера малкия и сложил нагръдника да я изведе и докато се обуе тя на бегом отишла в банята изпишкала се е се наредила на вратата на хола да си влиза на топло dribble не му се излиза на d) в тоя студ на мен два пъти повече . Вчера разших две качулки от якетата на децата и днеска ше шием със сестра ми дрешка на Сарка ще пусна снимки да я видите ако не ме изяде докато я облека l)

#2425 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 November 2006 - 10:03 AM

Гали, взимаш един крачол от термо гащеризон, който е с ластик отдолу (той остава за вратлето) и му правиш две дупки за предните крачета. Като ги обкантиш и е готово. Ако искаш ,за да го обличаш по-лесно , му сложи цип на коречмчето или където ти е удобно ,но след или на нивото на предните крачета. Ако има пухена ватичка и става идеално. Ципа е хубаво да има затегалка ,че да не се отваря при движение. Или сложи копче тик-так ...лепка(те се развалят по-бързо)...или каквото ти хрумне.

#2426 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 10:16 AM

Анче това е много добра идея ще се разгледам нещо старо от децата .Аз се спрях на качулките отвътре са с полар и с лепенки понеже Сара не обича да и слагам дрехи и ме ръмжи но с лепка става по бързо обличането а и моите деца не слагат качулки и така ми се подмятат из къщи а са много хубави от промазан плат и полар b) като знам как топлят якетата дано и на Сарка да и е топло wink

#2427 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 11:12 AM

Цитат

Бременните обикновенно все им е топло. Правите ли дълги разходки в парка като преди?

вярно ли е това? bl)
Не правим дълги разходки вече, аз имам малко проблеми и трябва да почивам...
Ей, как съм се смяла като снощи подреждах и видях купищата качулки-и у нас никой не ги носи, кажете къде да ги пратя -за пинчерска благотворителност де. l)
Гале, да пуснеш снимки с новите дрешки на Сарка! 1super
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2428 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 November 2006 - 11:57 AM

Гале да допълня , че стават и ръкави за нови дрехи. Така остават голи крачетата ,но пък промазаният плат и полара или кожичката от вътре и им е много по-добре. Нека да и е по-широкичко и го пристягай смо в задната част. Така няма да и стяга.

danissa, така казват , защото се повишава кръвното . Ако има нещо ,което те притеснява пиши ми на лични и ще ти кажа ,че има неща ,които докторите изобщо не казват ,че са нормални ,а човек се побърква от притеснение.

#2429 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 November 2006 - 01:12 PM

ООООххххх милата Анче--няма си свекърва s) голямо удоволствие пропускаш s)
Значи предлагам ти сделка---без нищо в замяна ;) ПОДАРЯВАМ ТИ МОЙТА от все сърце безвъзмездно и БЕЗ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ.
Кво ревете всички от студа---ми ние с наште гори тук--даже и за кучета не е навън.Моя мъж казва че куче и коте от студ не умират s) дали да му вярвам ?

#2430 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 November 2006 - 01:31 PM

Цитат

ООООххххх милата Анче--няма си свекърва s) голямо удоволствие пропускаш s)
Значи предлагам ти сделка---без нищо в замяна ;) ПОДАРЯВАМ ТИ МОЙТА от все сърце безвъзмездно и БЕЗ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ.

Промоцията до кога важи и има ли допълнителни есктри?
После ще имам ли нужда от психотерапевт? l)

Разходките ни са точно колкото едни реклами - каишки и дрехи успяваме да сложим и после да махнем и има време да си вземеш чашката с винцето l)

#2431 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 04:03 PM

Цитат

Промоцията до кога важи и има ли допълнителни есктри?
После ще имам ли нужда от психотерапевт? l)

l) Незнам дали ще имаш нужда от психотерапевт-ама от адвокат със сигурност!!А съдебните медици трябва да търсат останките и при лъвовете l) l) l)
User's Signature

Качена снимка

#2432 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:11 PM

Дани благодаря днес ми дойде музата и аз не знам как го заших с години не съм шила .Чаках сестра ми да дойде на помощ но ме излъга и аз повиках неволята и резултата е на лице super best Дано само Сара да го носи че днес такова ръмжене беше докато я облека bash

#2433 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:14 PM

Анче като приключиш със свекървата на Лина се обади ще ти пратя и моята пък после ще си делим разходите wink
Представям ви новите модни тенденции за зима 2006 дизайнер аз манекен САРА

Прикачени файлове

#2434 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:17 PM

Това са две качулки отвътре е полар а отгоре промазан плат

Прикачени файлове

#2435 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:20 PM

Дано да и топли като я облека стои като препарирана и трепери b) oleeee

Прикачени файлове

#2436 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:22 PM

Гале, ти си талант 1super .Новата дрешка е модерна, топла, прекрасна!
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2437 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 09:23 AM

Браво Гале бива те за дизайнер 1super наистина е много модерна дрешката, аз оня ден купих подобна на Майлс от магазина, че миналогодишните му отесняха, бабата далеко...и няма кой експедитивно да шие w)
Ани права си че по-добре да купим апартамент, но .... мисля че проблема за преден път е обвързването b) същото като с децата... Вчера спомена като ми свърши заема март....но какво ще стане тогава не е ясно :) И сега можем без проблем да теглим и да изплащаме, все пак плащаме квартира, което е същото, разбира се ако не вземем апартамент в строеж и да чакаме да се построи, но няма да го направим, защото просто не можем да си го позволим да плащаме на две места s)
ТУк също е голям студ, но Майлс все още с удоволствие излиза навън ако не е облечен...ако е облечен ...всемам го на ръце отикарвам го далече от къщи и той се разхожда като се прибира :))) сама така успяваме облечени да се разходим - на прибиране - иначе да излезе сам от нас в никакъв случай. Ех глезени са нашите мъници w)
User's Signature

Качена снимка

#2438 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 06 November 2006 - 10:46 AM

Браво ,Гале bravoS и danissa като ти даде неизползваните качулки и направо си прави саит с дрехи за кучета 1super ама сериозно го казвам да знаеш. И халкичка си сложила за дасе връзва лесно.....само да са здрави лепките. Не се притеснявай ,че трепери и Арчо като му сложих за първи път якето и не се мърдаше ,а направо си падаше ,а сега като я види и се бута сам в нея. Пък и да не и харесва си я обличай ,че е по-добре да се свива отколкото да е болна.

В момента си пиша с три кучета в анцунга навряни и не помръдват. Мая и тя беше ама нешо и стана горещо и се изниза l)

#2439 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 06:06 PM

Анче аз направих веднага проверка дигнах я за халката издържа теста успешно . Тоалета стана много хубав и ще и топли защото е от промазан плат вата шушляк и най отдолу полар студа няма да ни уплаши тази зима а залепващите лентички са няколко и дори да порасне пак ще и става 1super Тези дни ще обмисля как да се казва модната ми къща за бутикови кучешки тоалети . b) а Дениса другия път като си взема кученце да си вземе дребосък като нашите че да мине с по една две качулки или чорап а не с цяло яке b) Сега си плета пуловер от чиста вълна в няколко нюанса като ми остане прежда ще има нова дрешка и за Саричка

#2440 Потребителят е офлайн   Vanilla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2006 - 01:46 AM

galia69, Гале,
Отличная одежда (платье) для собаки 1super Молодец, супер! У тебя очень умелые руки!

Хочу сказать, мои собаки ходят без одежды (без платья) до минус 7-10 градусов. Русские мини пинчеры b)
User's Signature

Vandebor - English Toy Terriers, Miniature Pinschers, Pomeranians http://minpin.ru

#2441 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2006 - 07:53 AM

Цитат

galia69, Гале,
Отличная одежда (платье) для собаки 1super Молодец, супер! У тебя очень умелые руки!

Хочу сказать, мои собаки ходят без одежды (без платья) до минус 7-10 градусов. Русские мини пинчеры b)

Ванила много ти благодаря за милите думи w) Нашите пинчери са големи глезани моята Сара стои в къщи и трепери а като излезе на разходка ходи до съседния вход и се връща скимтейки . В неделя сме на имунизация дани да е по топло времето че ще е голямо треперене пак b) Сега oo под родопското одеало което е на четири ката oleeee и ме чака с нетърпение да седна и да се мушне при мен на топличко w)

#2442 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 November 2006 - 09:43 AM

Мен и да ме бият пак нема да го направя ей тоя тоалет s) Чокоан е по пипкавите работи--аз съм невроза.То нали викат че кучето прилича на стопанина b) има нещо верно.
Кетиииии ми кой сложи на опаковката--нищо не казваш fow

#2443 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 November 2006 - 10:27 AM

Момичета, ние пак влетяваме с проблем. Сменяме зъби (кучето nok ) и на Скип в момента предните резци са му на два реда като на алигаторче w) .Отпред са млечните, отзад са постоянните. С кучешките е малко по-добро положението, защото са едни до други. Трябва ли да го водя да вадим зъби или да ги оставя сами да си паднат? Спомням си, че някой от вас беше водил куче на зъбар b) Ако извадим млечните, то другите не са още достатъчно големи сякаш за хранене. Заслабна милият от тези зъбни неволи. Гледам да му давам повече кокали от онези дето са за чешене на зъбки, солетки и други твърди неща, а и той гризе що свари и сума ти бели е направил, явно го мъчат зъбките. А? Поздрави на точките и техните майки r)
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема