Мини Пинчер
Публикувано: 23 November 2005 - 01:01 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 04:37 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 04:47 PM
много е хубав тоя Чафи d) , каква хубава къщичка сте му купили, и аз гледах такива, но Чоки няма да седи в нея, научил се е да спи с брат ми и сутрин докато не стане той никой неможе да влиза в детската, щото злото куче варди b) b)
пазете ги вашите пинчита на топло, голям студ иде
носят ли дрешки?
Чоки като му облечеме нещо и после неможеме да го свалиме цяла седмица oleeee , трябва докато спи да му го сваляме oleeee oleeee
а зимата той изобщо не излиза, неможеш да го накараш и с най-примамливата разходка ouu
Публикувано: 23 November 2005 - 05:24 PM
пак сте изписали едни фермани w) на мен вчера ми вадиха зъб и изпуснах цял ден от дискусията s) бях си в къщи да се налагам с лед - ужас, но всичко мина без проблем засега b)
Майлс много обича снега! b) Просто бях очарована как му се видя толкова хубав - въобще не треперим и се въргаляме много сладко. Не искаме и дрешки да слагаме... хем аз от малък го свиквам, но не ги харесваме. Така че като е горе-долу топло просто не го обличам.
Ще се радвам много да се съберем повече хора и да отидем на Цигов чарк, а може и зимата ако искате да отидем на ски който обича. Със сигурност ще намерим някъде в ДОбринище къде да спят мъниците - в къщи ще ги пребера. b) Аз смятам февруари да отидем за една седмица, ще спим там, а ще ходим на ски на Банско, че поне спането да е по-ефтино.Е ако работи пистата на ДОбринище и там ще караме.
А иначе аз съм ходила с Майлс на море, но в хотела на бащата на моя приятел- там няма проблем за кучета напромер. А и мисля че за такива дребосъци никъде няма да има. Аз си ходя навсякъде с него и в Метро и в Практикер и в сладкарници...и да има знак забранено за кучета, аз си го слагам в якето и влизам- досега никой не ни е изгонил :)))))))))))Ама то можеш ли да го изгониш това сладкото :)))
хайде от мен приятна вечер пък ако някой има предложения за Нова година да казва:)))))))))))))))))))))))))))))
Аз се оказа че ще сум дижурна...на 31-ви..и съм бясна...:( Така ми се отложи ходенето на Безбог, защото лифта работи до 16 часа, а аз дотогава не мога да стигна до там. И сега търся други варианти които са по-наблизо и на по-достъпно място.:) w) целувки много на всички мъници w)
Публикувано: 23 November 2005 - 06:09 PM
Какво ще донесе Дядо Коледа на вашите пинчита b) b) b)
Публикувано: 23 November 2005 - 06:21 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 06:29 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 07:52 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 10:40 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 11:04 PM
Нашата калпазанка одеве се изпишка на инат в хола защото не я пустнах да отиде при големия син . ouu
Голям зор ще е зимата с разходките и пишкането .То на нас не ни се излиза в тоя студ а камо ли на d) d) d) като легне да oo пред камината и няма мърдане b)
Привет Sheri нашите пинчери не са с родословие и не ходим по изложби така че при нас ще ти е интересно аз влизам при дакелите и те са големи сладури . super
Чафи как да не я целувам до одеве беше качена на главата ми отгоре l) l) и ми правеше прическа рови с лапи и ближе b) b)
Поздрави на всички
Публикувано: 23 November 2005 - 11:48 PM

А Най-обичаме да крадем на батко ни пръчките!

Вход

Горе
Цитиране +