Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#260 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 23 November 2005 - 01:01 PM

b) b) b) b) забавна идея не съм се сетила да вържа свекървата за санбернар(дали ще я върне) b) кети пиши ми твоя имеил за да ти пратя снимка на чафи аз немога да я кача. s) Тя ми е само една и ми стои даже на монитора. b) па като ми направят многото снимки тогава ще му мисля как ще ги качвам b) само ме лъжат d) чафи

#261 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 04:15 PM

Ето го и ЧАФИ r)
Качена снимка
малък - голям сладур w) w) w)

#262 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 04:21 PM

Къщичката на Чафи d) ми хареса много-о-о-о-о bravo
Чафи готова ли е или е някоя шапчица от твоите синове? l)

#263 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 November 2005 - 04:37 PM

Кети купих му я отдавна от кучешки магазин и свикна в нея и вечер си ляга там.Удобно е че е завит и няма мърдане. b) Ми каде са другите пинчери никакви ги няма.Дали водиха сара на разходка-меела и тя я няма-пък катрина съвсем ни забрави s) Водих чафи да пишка така се беше засилил да стигне кошовете на пътя b) че се натресе в снега до тях b) не разбрах дали успя едвам се измуши и бегом обратно b) d) чафи

#264 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 04:47 PM

здравейте, тук съм вече!
много е хубав тоя Чафи d) , каква хубава къщичка сте му купили, и аз гледах такива, но Чоки няма да седи в нея, научил се е да спи с брат ми и сутрин докато не стане той никой неможе да влиза в детската, щото злото куче варди b) b)

пазете ги вашите пинчита на топло, голям студ иде

носят ли дрешки?

Чоки като му облечеме нещо и после неможеме да го свалиме цяла седмица oleeee , трябва докато спи да му го сваляме oleeee oleeee

а зимата той изобщо не излиза, неможеш да го накараш и с най-примамливата разходка ouu

#265 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 05:14 PM

MeeLa, здравей!
Мислих, че няма да се появиш днес.
Аз съм малко шашната за Бека, но не ми се пише тук bl)
погледни, ако можеш тема - Проблем с пишкането

#266 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 05:24 PM

Здравейте на всички :)))
пак сте изписали едни фермани w) на мен вчера ми вадиха зъб и изпуснах цял ден от дискусията s) бях си в къщи да се налагам с лед - ужас, но всичко мина без проблем засега b)
Майлс много обича снега! b) Просто бях очарована как му се видя толкова хубав - въобще не треперим и се въргаляме много сладко. Не искаме и дрешки да слагаме... хем аз от малък го свиквам, но не ги харесваме. Така че като е горе-долу топло просто не го обличам.
Ще се радвам много да се съберем повече хора и да отидем на Цигов чарк, а може и зимата ако искате да отидем на ски който обича. Със сигурност ще намерим някъде в ДОбринище къде да спят мъниците - в къщи ще ги пребера. b) Аз смятам февруари да отидем за една седмица, ще спим там, а ще ходим на ски на Банско, че поне спането да е по-ефтино.Е ако работи пистата на ДОбринище и там ще караме.
А иначе аз съм ходила с Майлс на море, но в хотела на бащата на моя приятел- там няма проблем за кучета напромер. А и мисля че за такива дребосъци никъде няма да има. Аз си ходя навсякъде с него и в Метро и в Практикер и в сладкарници...и да има знак забранено за кучета, аз си го слагам в якето и влизам- досега никой не ни е изгонил :)))))))))))Ама то можеш ли да го изгониш това сладкото :)))
хайде от мен приятна вечер пък ако някой има предложения за Нова година да казва:)))))))))))))))))))))))))))))
Аз се оказа че ще сум дижурна...на 31-ви..и съм бясна...:( Така ми се отложи ходенето на Безбог, защото лифта работи до 16 часа, а аз дотогава не мога да стигна до там. И сега търся други варианти които са по-наблизо и на по-достъпно място.:) w) целувки много на всички мъници w)
User's Signature

Качена снимка

#267 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 06:09 PM

При нас също е голяма киша сутринта беше навалял сняг а сега вали дъжд отврат .А Чафи каква е кипра и си спи в къщичката .Аз на Сара и заших такава хубава къщичка а та не я иска спи си на дивана и втора сутрин ме събужда да я завивам студено и е явно .Не сме излизали на разходка само като ходим на ваксина я извеждах и то гушната в якето ми .Оплетох и пуловер и си го харесва явно и е топличко с него но ако навали сняг сигурно ще е като Чафи ще гледа да се прибере на топло .Големия син беше донесъл снежна топка и тя си топкаше нослето в нея b) Хванали сме с малкия син някакъв вирус той си е вкъщи сега и се гледат със Сара. Тя се е научила да се качва на дивана и не му дава да легне без нея защото смята че това си е нейното място . ouu Не правя планове за посрещането на нова година защото ще сме в къщи а на всичкото отгоре за два месеца трети път съм болна .Посрещала съм на хижа болна Нова година голям кошмар беше не искам да се повтори . ouu
Какво ще донесе Дядо Коледа на вашите пинчита b) b) b)

#268 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 November 2005 - 06:21 PM

Кети неможе да не иска да пишка s) я провери за локвичка по къщи l) не вервам така да е свикнала навън че да стиска bl) много е малка още.Поне аз мисля така.

#269 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 November 2005 - 06:29 PM

b) то за тях всеки ден е нова година b) освен да зема да му купа булка и да си контактуват всеки ден та мен да остави на мира-Галя моя доктор каза че и те могат да се заразят от нас когато сме болни s) не я целуваите много s) И моя не си дава дивана през деня чак се е научил да си показва зъбките с ръмжане l) и ние го оставяме да се шири l) А до нова година много време има да наближи па ще видим d) чафи

#270 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 06:39 PM

Абе, Чафи, де да беше така с локвичките де
Тя цял следобяд стои само от вътрешната или външната страна на вратата s)

#271 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 06:41 PM

колкото неможе да го направи, толкова повече се налива с вода oleeee направо незнам какво да я правя s) Това си ми намирисва направо на ИНАТ

#272 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 November 2005 - 07:52 PM

Кети да нема здравословен проблем некакъв s) ако не е пишкала пък да пие вода не ми се връзва s) то мехура ще е пълен можеш ли да я опипаш s) зехме да се правим на доктори d) чафи

#273 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 10:40 PM

Привет:)Много сте активни в този форум-така и трябва:)Моята Шери е териерче,но във форума за йоркита се приказва само за изложби и награди,а аз си взех домашен любимец,а не киноложки експонат.Влязох тук,защото размерите им са горе-долу еднакви и чета интересни и полезни неща.В момента се учим да пишкаме в котешка тоалетна и странното е,че понякога сама се сеща да отиде там,но през повечето време ги върши работите където свари:)По празниците смятам да рискувам и да я взема с мен-в чантата,пък ако ни изгонят...кофти,но ми е много мъчно да я оставям сама:(А ползвали ли сте тези специални капки за малки кученца,които би трябвало да ги карат да пишкат на определени места?При нас май не вършат работа,пощурява по тях,но повече и се иска да ги изяде,отколкото да пишка отгоре им oleeee ! въпросче-как да кача снимка?!

#274 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 11:04 PM

Кети и аз мисля че трябва да я заведеш Бека на лекар колкото и да стиска все някъде трябваше да направи локвичка .Все пак още е бебе .Утре като се върна от работа и веднага ще влеза тук да вида какво е станало с малката душичка . Пробвай с котешка тоалетна може да стане номера тя прилича на пясък .
Нашата калпазанка одеве се изпишка на инат в хола защото не я пустнах да отиде при големия син . ouu
Голям зор ще е зимата с разходките и пишкането .То на нас не ни се излиза в тоя студ а камо ли на d) d) d) като легне да oo пред камината и няма мърдане b)
Привет Sheri нашите пинчери не са с родословие и не ходим по изложби така че при нас ще ти е интересно аз влизам при дакелите и те са големи сладури . super
Чафи как да не я целувам до одеве беше качена на главата ми отгоре l) l) и ми правеше прическа рови с лапи и ближе b) b)
Поздрави на всички

#275 Потребителят е офлайн   moonriver Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2005 - 11:48 PM

Големия пинчер обича да игррае с малки кучета,Няма капка агресивност в нея,ако не се брои лудия лай при покана за игра :) а ако можем да си тичкаме на полянката с много кучета около на,сме най-щастливи!
Качена снимка
А Най-обичаме да крадем на батко ни пръчките!

#276 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2005 - 09:17 AM

keti,
чак сега влизам във форума и разбрах, че с Бека сте имали проблеми. Дано да не е нищо сериозно и днес да си пишка. Заведи я непременно на лекар bl)

Дано да си по-спокойна днес и да напишеш добри новини, ще чакаме super super

#277 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2005 - 09:24 AM

Споко MeeLa, зора мина. r) излъгахме я - с намокряне на крачета и на вън, но чак в 11.30ч. ни мина през ума и цяла нощ през около 1ч. излизахме да си изпишкаме всичкото стискане. Днес няма проблеми super

#278 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2005 - 10:08 AM

офф, слава богу!!!

как така с намокряне на крачетата? не се ли страхуваш да не и настинат крачетата като я изкарваш мокра навън? bl)

важното е, че глезаната е добре angelpik

#279 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2005 - 10:17 AM

Страхувах се bl) и то много. Днес също се ослушвам n)
Ама трябваш да избирам - настинка или пръснато мехерче s)
Определено е велика глезла super

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема