Цитат
И ас също мога да се радвъм за предстуящата ваканция защото ще може да отделям повече време за Азиатците и пинчерите. b) l) b) b) b) b) 1super
Някои били ми казъл какви са критерите за оценяване на сърнист пинчер както и породните белези,недостатаците им и какво се гледа при чивтосване.
Нама такава порода сърнист пинчер.
Скипър, честит ви рожден месец.Скоро си мислих ,че пишем ,а изобщо не сме се виждали с кучетата ,а сме от един град. На лято трябва да ги срешнем ,но аз моите само по две ще взимам ,че става лудница.
Днес за малко да загубя Лиля. Разхождам ги аз със Стефито на ръце и съм до блока . Появи се едно бяло чау чау , а стопаните му го гонят и не могат да го хванат от не знам колко време. И то като ги погна моите... оплетахме се в тупалника до блока, Лиля се откъсна от повода , чауто я погна и аз пуснах и Мая да го гонят ,че да и помагат , защото се скриха зад блока. Отивам и гледам Рокса и Мая го гонят на смени и Арчо и Питя се спускат. Привиках ги и бум във входа. В суматохата ,а и със Стефито на ръце не видях дали и Лили е там. Излязох хем да видя и ако мога да помогна да хванат бандита. И понеже с една ръка ми е трудно и се отказах. Като влязох и видях ,че я нямя Лиля ми спря сърцето. Оставих другите у нас и търча по етажите да видя дали пък не е влязла. Излизах , обикалях............вече едвам дишах и една позната от съседният блок с хубав булончо идва и ме пита дали са ми всички у нас. Направо щях да хвръкна. Лилито хукнало от страх и тръгнало по улицата и бум в първата отворена врата( компютърен магазин) , скрила се под бюрото и не мърдала. Като отидох...гледам в кюшето едно дребно и много уплашено мъниче, чак не смееше да дойде при мен, так се беше вцепенило. А момчетата от магазина се смеят и викат ,че не смеели да я пипат ,че да не ги ухапела. И предположили ,че има компютарна грамотност и за това била влязла . Тя е най - кроткото от всички и е абсолютна душичка( не и за уличните котки) Утре ще им носа да ги черпя момчетата ,че ми спасиха живота направо. Днес просто имах сто ангажимента и не можах, но утре съм там.
И още премеждия имах ама направо запълних темата и ще спра да пиша.