Мини Пинчер
Публикувано: 24 November 2005 - 11:26 AM
Цитат
Здравей Sheri, r) Изпратих ти инструкциите на МееЛа за публикуване на снимки. d)
Айде дайвай да видим Шери. Страшно много харесва йркитата w)
Ако не се справиш със снимките, изпрати ми ги на маила super
Публикувано: 24 November 2005 - 01:21 PM
Цитат
Ама трябваш да избирам - настинка или пръснато мехерче s)
Определено е велика глезла super
не й викай "глезла" l) , тя си е просто кокетка l) l) l)
тя тази козинка трябва да се пази, как да я мокри и каля навън ouu
много е милинка сигурно, наблюдавай я, добре че си край нея и е под контрол super
между другото ние във Видин освен Чоки имаме и ирландска сетерка Марта на 10г. вече. и тя е същата лигла като вали или е кално или студено oleeee , все сипази козинката, все се ближе после дето й е капнало oleeee , а като малка скачаше в Дунава февруари месец да се къпе в ледовете, едвам я удържах fow , обаче като порастна и ... голямо пазене от мърсотията, имахме за кратко и един котарак, Марта все си бърчеше муцуната и правеше физиономия "миришееешшш" като го види, че й ляга в леглото oleeee
кети, не е толкова лошо кучето ти да е кокетка, още повече, че породата на Беки направо си го изисква w) , само да не е с цената на стискането l)
Публикувано: 24 November 2005 - 01:31 PM
Публикувано: 24 November 2005 - 03:03 PM
Цитат
Е, ДА
Ама май е още много малка да се сеща за такива неща r) Ми то тогава ще е чудо като стане по-голяма oleeee
Публикувано: 24 November 2005 - 06:59 PM
Публикувано: 24 November 2005 - 09:49 PM
sheri много ти е сладко ьоркито - обожавам ги и аз и чихуахуа и померан също w)
На САС -а имаше много сладко бебе ьорки като твоето и спеччели първа награда за бебе. angelpik
Поздрави и целувки w)
Публикувано: 24 November 2005 - 10:55 PM
Публикувано: 25 November 2005 - 09:29 AM
Не им се сърди на другите йорките!!! Те са много амбицирани да превземат света bravo и мисля, че ще го направят. Това е любимата ми порода w) направо ми омекват краката, като ги видя oleeee даже и на снимка. Много исках да имам йорки s) но срешнах човек, който ме разубеди s) за което сега съжалявам малко. Утехата ми беше Бека w)
Sheri, радвам се че при нас се чувстваш добре. А и автора на тази тема - Katrina, като гледам няма нищо против да си сред нас bravo
Публикувано: 25 November 2005 - 02:13 PM
Публикувано: 25 November 2005 - 03:16 PM

Вход

Горе
Цитиране +