Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2821 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 January 2007 - 11:16 PM

Нацелувай сладкото тумбаче. Много е готина Сарита.
User's Signature

Качена снимка

#2822 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 January 2007 - 12:00 PM

Vanilla, поздравления за малките кученца. Да са живи и здрави и да са при отлични и грижовни стопани.

Вече сериозно се замисляслям да сложа на Лиляна парашут. Като се скатае в губера ,а приди това е минала Питя и го е завъртяла на топка, и да го вземеш и да го тръскаш Лиляна си мълчи и не мърда oleeee .Започвам да търся с ръка и пак не мърда.
При нас времето си е на пролет. Даже елхичката ми в къщи пусна клони ,а ние даже не сме пускали печки тази зима. Пинчероците скеф си играят на вън ,но взимам вече само по двойки ,за днес си мисля да съм пак с Рокси и Лили.
Много целувки на палавниците ви w)

#2823 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 January 2007 - 06:34 PM

В къщи всичко е ок w)
последния изтърсак дето го прибрах ми създава проблеми,но док казва че аз съм виновна.От многото храна взе да изкривява краката(предните).Казва че от бързото натрупване на маса --ма и аз все едно храна слонове ouu та сега сме на калций и рибено масло.Дано се оправи та да мога да го подаря w)

Прикачени файлове

#2824 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2007 - 06:58 PM

Чафи, мацата е по-голяма от Чафунчо l) , пердаши ли го ?
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2825 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 January 2007 - 08:09 PM

Той е истински кавалер--до момента в който тя го издебва и го ухапва по остатъка от опашлето и....настъпва хаос b) не правят сметка из къде минават l) случвало се е някой от нас да скача на секундата за да си опази част от тялото.С една дума--върховно удоволствие е да ги гледа човек как съжителстват w)

Прикачени файлове

#2826 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 January 2007 - 11:12 PM

Чафунчо е страхотен 1super мацата още ще расте ,нали Лина? На каква възраст е сега? Ани беше казала ,че имате сняг преззимата и не се стопявал, сега имате ли?
При нас пак си беше пролет и аз реших да отида с щерките да нахраним лебедите на плажа. Рали е с шарка и си е в къщи и за това се мотаме заедно. Взех си Рокси и Лиля и айде на плажа. Да ама (аз си знаех , че така ще стане) лебедите си ни гледаха от далече .Първо , защото е топло и не са гладни .Второ ние сме с КУЧЕТАААААААААААА l) . Въпреки това дойдоха речните чайки(много си ги харесвам тях ,че са много нежни и милички) и с кеф си хапваха от хляба. А Роксана откачи, търча като бясна ,за да ги хване. Чайките направо я вбесиха. Търчи , езикът и виси и даже в морето влезе от яд. И с нищо не показа ,че и е студено. После дойде една сива вранка и започна да дразни Рокса. Фър кац на метър-Рокса хуква, фър кац на метър зад нея - Рокса ще се пребие ,но прави завой ....и така вранката само си подскача ,а наща се запени . Защо я мрази тази мърдаща перушина идея си нямам. Лиляна и тя гледа ,гледа и понеже и застудява и тя хуква от време на време.
Вчера видях една стархотна мадама , казаха ,че е чихуахуа ама на мен ми приличаше на пинчерче. Една мънина , а беше на 3 години. Но моите на вън никакво куче не приемат s) и играта се провали.
Знаете ли какво е Френски той териер? Днес една жена каза ,че имала такова кученце и ми го показа на снимка. Беше като дебел Арчи и Чоко.

#2827 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 07:07 PM

оо КО ПРАЙТЕ БЕ ЗАЙЦИ?! b) l) b) Мен пак ме прихвана лиготията!!! b)
Много есладка тази Сара,пък и мъжото-Чафи и той бе,и мацаата не за изпускане!!!охоохо!! w)
А пък ние днес бяхме на ветровита разходка l) ето някорко снимки от нея! l)

Тука е малко в неудобна поза,но е сладка!! w) l)

Прикачени файлове

User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#2828 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 07:09 PM

а тук следи врабците-мноого обича да гони пиленцата!и супер смешна-целя парка я гледа и и се хили-Пинчер ловец.ехехе b) l) b) l)

Прикачени файлове

User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#2829 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 07:10 PM

а пък тукааа..си души нещо пак-тя само това знае и това прави l) w)
ЕЕ чао за сега от нас!!

Прикачени файлове

User's Signature

#2830 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 January 2007 - 12:37 PM

Сладуранка е Притка w) w) w)
Ние пък вчера се видяхме със Скипър...нъц нъъъъъц и е много готино момченце да знаете w) И за мое огромно учудване , Арчо и Рокси не го джафкаха много и после като тръгнахме да вървим даже го имаха като приятел от глудницата. Пу пу какъв е загладиничък w) , а не е кльощик като моите s) ouu
Сега ме е страх от шарката на Рали да не им стане нещо на кучетата. Вета каза ,че не е страшно ,но де да знам аз си се страхувам.

#2831 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 05:55 PM

Мерси Анче! w)
ОХ !Не се и съмнявам,че е готино момчето!Аз като го гледам на снимките и ми течът лигите,а наистина ако е...ОО а За Притка да не говорим dribble w) w) dribble
Направи ли им някой снимка да ги видам сладурите на играта!! w)
User's Signature

#2832 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 09:26 PM

Много е готино в парка w) и ние днес бяхме на разходка с малкото диваненце и нещо много му се .... та само ходи по жени :))) направо беше неудържим l)
Анче бързо оздравяване на Раличка желая w) и никакви проблеми на мъниците!
User's Signature

Качена снимка

#2833 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 January 2007 - 01:22 AM

Благодаря Katrina, Рали е вече добре и днес бяхме с цялата тайфа на плажа. Ама нямах хляб и Роксана много я беше яд ,че чайките са малко и на високо NNN
Вале , ами не можах да снимам , защото батериите ми бяха изтощени и забравих да ги заредя ouu
Къде сте бе хора bl) , защо замлъкнахте cry2 да не би всички да се криете така ,като тези от снимката l) w) w)

#2834 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 January 2007 - 01:30 AM

ей ги на l)

Прикачени файлове

#2835 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 01:47 AM

Здравейте някой били ми казал пинчерите сле раждането и одглеждането на малките след колко месеца пак се разгонват и зимата как трябва да раждат задалжително ли е да е много топло,или не .

#2836 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 January 2007 - 10:02 AM

Цитат

Здравейте някой били ми казал пинчерите сле раждането и одглеждането на малките след колко месеца пак се разгонват и зимата как трябва да раждат задалжително ли е да е много топло,или не .

Зависи само то животинката на колко време ще се разгони. А топлото е просто задължително- иначе е 99% сигурна смърт.

#2837 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 23 January 2007 - 06:53 PM

Здравейте!!!

Имам женски пинчер на 6 години, раждала е веднъж, мъжкият е с традиционна окраса. Черен с кафяви пподплащници, моята женска е със същият цвят, родиха три черни кутрета копие на майка си и татко си. Наскоро видях чисто бял пинчер и ми беше интересно да разбера какъв цвят са били родителите му и кое е повлияло за цвета?
d)
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#2838 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 07:49 PM

Анче тука съм но нямам време да вляза и да пиша.Добре сме Сарка днес е повръщала но сега е добре и спинка до мен bl) Аз се прибирам късно от работа и нямам време за нищо .Децата са грипна ваканция и са много доволни че няма да са на училище до понеделник r) Радвам се че вие сте добре и можете да ходите на разходка в хубавото време w)
Целувки на мъниците w)

#2839 Потребителят е офлайн   rump Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 11:01 AM

Prodawa se mini pin4er malko nad 2 meseca 0887 151 397
http://snimka.bg/pro...&album_id=98246

#2840 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 11:45 AM

Цитат

Здравейте!!!

Имам женски пинчер на 6 години, раждала е веднъж, мъжкият е с традиционна окраса. Черен с кафяви пподплащници, моята женска е със същият цвят, родиха три черни кутрета копие на майка си и татко си. Наскоро видях чисто бял пинчер и ми беше интересно да разбера какъв цвят са били родителите му и кое е повлияло за цвета?
d)

Ами да ти кажа честно и аз незнам-някъкв ген от пра-пра-пра...баби или дядовци ще да е! bl)
Моята пинчерака беше на 4 години когато роди за пръв и последен за сега път!
още пра-пра бабата и дядото на Прити(пинчерката ми)са отгледани у дома и от тогава наще си ги "развъждат"!За бащата на кученцата също така-няма бели!
Но ето че когато Прити роди трите си бебета-едното от тях беше беличко-незнам откъде,може отнякой пра-пра-пра-пра..дядо или баба на Прити или мъжа и!! bl) (виж снимката тукна педпоследния пост-това са бебетата,бялото е Чара-това за което говоря!)
Малко оплетох нещата,ама нз как да го обесня-надявам се разбрахте b) b)

Иначе тук времето е хубаво,но за нас-хората,за кучо е студено и неможахме да намежам е сповече разходки!
Пък сега е едно грипозно време и наще вчера и днес не ме пуснаха на училище,а още не сме излезли във ваканция!! a) a) Ама се говори,че и ние от утре ще сме!!УРААА! l) bravoS
данооо!! super best

Прити вчера си повърна малко от гранулите-незнам кво и беше ама днес е добре! 1super
User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни