Публикувано: 27 January 2007 - 04:07 PM
Здравейте бонбонни :-)
Бини,Дежрка е страхотна,и си личи още отдалеч че не "Девилче"(както аз наричам Прити когато неслуша или прави бели)!! l) Много е сладка!Да намачкаш от мен когато пак я видиш! w)
Киара както казаха преди мен-Кучицата ти е още мноого малко бебИ,че да се изхожда където трябва! r) Да стана не 3-4 месеца и тогава очаквай това от нея!Не й се ядосвай-тя разбари,че небива да го прави но просто неможе да стиска още! w) 1super
Пусни още една две снимчици да я видим и да видим дали си се научила да ги намаляш! 1super w) Намачкай я от мен! w)
Катрина,пристигна ли?Как беше пътуването?Намачкали Майлето!?Хайде пусни някай нова снимка да го видим красавеца да! w)
Ох,на Прити стомахчето нещо не е много наред или е настинала! s) Преди 3-4 дни повърщаше,днес пак и се върщаше храната или незнам какво беше-една като пяна такова!И и се върне в устата и тя пак го глътне,така десеттина минути и после легна на леглото,потрепери-потрепери и легна под завивката!
Общо взете през около 3-4 дни и става така,защото вече доста пъти го прави!
Незнам какво и е!Предполагам,че може да яде нещо като я пусна в парка или..офф незнам!Ще кажа на наще да видим да я водим на лекар освен!Ама те все викат "ще се оправи" "нищо и няма","нещо е яла навън"...незнам! s)
Вчера бяхме за малко у баба и успях да направя няколко синимки и на Малушито!
Говореха си наще за нея,там за болеста и!Това кашляне било нармално за малките породи кучета!Трхеята им се събирала/залепвала се и им затръднявала дишането!Инаистина,защото когато и натиснеш маАААлко по-силно по гърлото или когата и сложа нашийника и веднага започва да кашля!Имала също и някакви микроскопични паразити,като червейчета в кравта и било много опасно,защото ако някое от тях попаднело в сърцета,го запушвало и тя почти 100% ще умре,защото е възрастна и с доста болести и няма да издържи операцията! s) s)
Но сага ще гледаме напред и... s)
Е...нацелувайте и нагушкайте бонбончетата си от мени Прити! w)
cry2 cry2