Мини Пинчер
Публикувано: 27 January 2007 - 08:26 AM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 27 January 2007 - 10:15 AM
Публикувано: 27 January 2007 - 01:26 PM
http://nejnichko.com/les/
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=35&t=2586
киара_1, малката е съвсем бебе и е още мнОООто раничко, за да се стиска и да може да пази чисто. Вземи и от памперс чаршавчетата и опитай дали ще отиде на тях да пишка. Сложи го близо до местата където се изтърва и после бавно го примъкни към банята.
Публикувано: 27 January 2007 - 03:02 PM
d)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 27 January 2007 - 03:25 PM
Ето още една нейна снимка:
Публикувано: 27 January 2007 - 04:07 PM
Бини,Дежрка е страхотна,и си личи още отдалеч че не "Девилче"(както аз наричам Прити когато неслуша или прави бели)!! l) Много е сладка!Да намачкаш от мен когато пак я видиш! w)
Киара както казаха преди мен-Кучицата ти е още мноого малко бебИ,че да се изхожда където трябва! r) Да стана не 3-4 месеца и тогава очаквай това от нея!Не й се ядосвай-тя разбари,че небива да го прави но просто неможе да стиска още! w) 1super
Пусни още една две снимчици да я видим и да видим дали си се научила да ги намаляш! 1super w) Намачкай я от мен! w)
Катрина,пристигна ли?Как беше пътуването?Намачкали Майлето!?Хайде пусни някай нова снимка да го видим красавеца да! w)
Ох,на Прити стомахчето нещо не е много наред или е настинала! s) Преди 3-4 дни повърщаше,днес пак и се върщаше храната или незнам какво беше-една като пяна такова!И и се върне в устата и тя пак го глътне,така десеттина минути и после легна на леглото,потрепери-потрепери и легна под завивката!
Общо взете през около 3-4 дни и става така,защото вече доста пъти го прави!
Незнам какво и е!Предполагам,че може да яде нещо като я пусна в парка или..офф незнам!Ще кажа на наще да видим да я водим на лекар освен!Ама те все викат "ще се оправи" "нищо и няма","нещо е яла навън"...незнам! s)
Вчера бяхме за малко у баба и успях да направя няколко синимки и на Малушито!
Говореха си наще за нея,там за болеста и!Това кашляне било нармално за малките породи кучета!Трхеята им се събирала/залепвала се и им затръднявала дишането!Инаистина,защото когато и натиснеш маАААлко по-силно по гърлото или когата и сложа нашийника и веднага започва да кашля!Имала също и някакви микроскопични паразити,като червейчета в кравта и било много опасно,защото ако някое от тях попаднело в сърцета,го запушвало и тя почти 100% ще умре,защото е възрастна и с доста болести и няма да издържи операцията! s) s)
Но сага ще гледаме напред и... s)
Е...нацелувайте и нагушкайте бонбончетата си от мени Прити! w)
cry2 cry2

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 27 January 2007 - 04:15 PM

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 27 January 2007 - 07:35 PM
киара_1, много сладко бебешоче!
Поздрави от Джери:
Публикувано: 27 January 2007 - 09:36 PM
Бини Джери обича ли да си играе с плюшени играчки,защото Габи е луда по тях.А за Киара добре правите,че изпълнявате съветите на ветеринаря.Моите бок бебета и преди третата ваксина спокойно си излизаха ам за пинчери може да е по различно.
1super

Публикувано: 27 January 2007 - 10:02 PM
Цитат
Като цяло, тя е много изгриво кученце . Играе си с плюшени играчки, с топчета, с гумени играчки и много често краде чорапи l) . Голяма сладурана е и много игрива.
Сега ще кажа на собственичката и да се регистрира тук. Ще има голяма пинчерска компания.
Публикувано: 27 January 2007 - 11:49 PM
Прити, я питай от какво точно е болна Малуши и как се казват паразитите. Кашлицата може и да е от нашийника и , а за повръщането хич не се бави повече , а отивй на лекар . Ако е гактрит или язва или каквото и да е ще ти кажат какво да правиш. Изобщо не ми изглежда да е от ядене на нещо в парка това повръщане.
Bini , чудесно , че си и казал на собственичката на Джени да дойде при нас , ще се радваме да пише и тя тук. Джени е много красива кукличка w)
Публикувано: 28 January 2007 - 07:11 PM
От много време посещавам този форум но имах проблеми с публикуването, за което благодаря на администратора който ми помогна 1super .
От месец и половина си имам очарователно другарче( мини пинчер) на име Съни,но имам и известни проблеми като наприменр този че ближе абсолютно всеки и аз се притеснявам защото не всички хора са добронамерени а също и яде всичко което и мирише на нещо ouu а относно това че се радва на всеки се нядявам че когато поотрасне няма да бъде така.Когато съм чела разни материали навсякъде пише да не се прехранва s) а колко е нормално да и давам така че да не я прехраня и същевременно да е нахранена(между другото страшна е лакомница и никога не и стига)?Храня я само с роял канин за дребни породи не че би отказала нещо друго но предпочитам да я храня само с гранули без човешка храна :)Вече е на 4 месеца и съвсем от скоро я извеждам понеже започнахме по-късно с ваксините.ще се радвам ако някой може да ми помогне и да ме посъветва w)
Прикачени файлове
-
1.jpg (29.88K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 28 January 2007 - 07:29 PM
Ето снимка на Джери с едно бижу, много и утива.

Едит: sunny_ кученцето ти е очарователно. За това с близането, всички кученца от тези породи са такива, много се радват като са мънички, това може да премине, може и да остане.
За храната провери отзад на опаковката за да видиш точния грамаж или се консултирай с ветеринарния ви лекар.
Публикувано: 28 January 2007 - 08:26 PM

Публикувано: 29 January 2007 - 12:36 AM
Bini, дано по скоро се включи и стопанката на Джери при нас.
Пускам снимка на кученцето на Киара_1 1super
Прикачени файлове
-
untitled1.jpg (10.8K)
Брой сваляния: 54
Публикувано: 29 January 2007 - 12:44 AM
Прикачени файлове
-
Picture_156.jpg (48.06K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 29 January 2007 - 01:00 AM
Цитат
Bini, дано по скоро се включи и стопанката на Джери при нас.
Пускам снимка на кученцето на Киара_1 1super
Много благодаря r)
аз от доста време исках да пиша но както написах имах известни затруднения bl)
сега вече мога и съм изключително щастлива w)
Публикувано: 29 January 2007 - 10:10 AM
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И СПЕЦИАЛНО НА Vanilla ЗА ПОМОЩА !!!!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers
Vanilla , мъниците са много хубави super best

Вход

Горе
Цитиране +