Мини Пинчер
Публикувано: 06 February 2007 - 12:30 AM
Да и аз чух по новините за малката Дари и много се радвам r) bravoS
Публикувано: 06 February 2007 - 11:43 AM
КАтрина (love)
Кети (love)
Къде сте бе жени?
Публикувано: 06 February 2007 - 12:03 PM
Галя всичко най - хубаво и късмета да не те напуска също така и Сарка да те радва още много дълги години. w) w) w)
Прикачени файлове
-
smile.gif (36.71K)
Брой сваляния: 71

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 February 2007 - 12:16 PM
Публикувано: 06 February 2007 - 07:43 PM
Съни как е? bl) s)
Ние днес пак лодувахме със Линдичката щото беше топло и се разхождахаме повечко,но за съжелеие денят не приключи много добре! s) Притката се удари и си счупи нокътя!Тече много кръв и тя много скимти милато ми! s) Веднага газ в къщи за пари и на Вет!Махна го и го намаза с йод ама тя като се прибрахме го олиза докато я видя!Оставих я така,ако имате идея нещо да я направя-незнам!Вета нищо не ми каза,ама мен ме естрах да не го зачеква това дето стана-притеснявам се незнам! s) w) Дано бързо и мине!
То миналата година беше 7-8 февруари когата пак си счупи същия нокът-хаха s) !
Вчера пък стана 1година откакто тя живее у дома! cheers и днеска вместо гранули се черпихме с 1 кремвир и половина! w)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 06 February 2007 - 07:57 PM
Цитат
Съни как е? bl) s)
Ние днес пак лодувахме със Линдичката щото беше топло и се разхождахаме повечко,но за съжелеие денят не приключи много добре! s) Притката се удари и си счупи нокътя!Тече много кръв и тя много скимти милато ми! s) Веднага газ в къщи за пари и на Вет!Махна го и го намаза с йод ама тя като се прибрахме го олиза докато я видя!Оставих я така,ако имате идея нещо да я направя-незнам!Вета нищо не ми каза,ама мен ме естрах да не го зачеква това дето стана-притеснявам се незнам! s) w) Дано бързо и мине!
То миналата година беше 7-8 февруари когата пак си счупи същия нокът-хаха s) !
Вчера пък стана 1година откакто тя живее у дома! cheers и днеска вместо гранули се черпихме с 1 кремвир и половина! w)
Благодаря добре r) w)
за съжаление ние не можем още да се забавляваме на вън вече сигурно има месец от както я извеждам но е безнадеждна Сънка s) s) s) само стои и се оглежда не иска да ходи и изобщо не ме чува когато и викам да дойде, а мина доста време от както я изведох за пръв път s) !е надявам се да се отпусне след време................
^pretty^ не се притеснявай ще се оправи 1super
между другото как стоят нещата с чиповете-знаете ли каква им е цената
Публикувано: 06 February 2007 - 09:23 PM
С чиповете..около 30лв са!Ние нямаме,но виж там във Ветеринарен кабинет има тема прочети ако искаш да научиш повече! 1super

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 07 February 2007 - 09:19 AM
Честито Прити дано ви радва ощеееееее ехееееее много години и само щастие дави носи. w) angelpik

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 07 February 2007 - 09:21 AM
Прикачени файлове
-
1083256868_dogs.jpg (42.78K)
Брой сваляния: 76

Публикувано: 07 February 2007 - 01:40 PM
Защо питаш между другото?! b)

Публикувано: 07 February 2007 - 03:12 PM
Публикувано: 07 February 2007 - 04:10 PM

Публикувано: 07 February 2007 - 09:26 PM
Публикувано: 08 February 2007 - 09:35 AM
Прити много готино подписче много ме кефи super best super best 1super

Публикувано: 08 February 2007 - 11:06 AM
Публикувано: 08 February 2007 - 11:16 AM
Аз съм пробвала да изпиля на Габи ноктите ама тя не ми даде. 1super ще пробвам
с нокоторезачката.Имах подобен проблем с папагала ми ( корела ) човката и растеше толкова много,че Чоколина ( папагалът ) не можеше да си бели семките и мама а отряза с нокоторезачката.Имам един познат,който има зоомагазин и ми каза да водя папагалът той ще и отреже човката със специална пиличка за котешки нокти.Щом на папагалът отрязахме ще се справим и с Габи. 1super victoryVVV Стискайте палци!!! super best

Публикувано: 08 February 2007 - 09:33 PM
Днес купих на Сарка нов нагръдник като и го сложих застана като препарирана и стоя така докато и го махнах не знам утре как ще я водя на разходка l)
Публикувано: 08 February 2007 - 10:41 PM
(снимката е малко размазана, но си личи, че е с каишка)

Публикувано: 08 February 2007 - 10:54 PM
днес ходихме на аязмото в стара загора и имаше много хора за сезона r) и доста си поигра не я бях виждала да си играе така само дето яде шишарки и се притеснявам че ще остави катеричките гладни l) l) d)
Публикувано: 09 February 2007 - 08:14 AM
Прикачени файлове
-
gabi_2.jpg (65.05K)
Брой сваляния: 52