Благодаря много на всички и за поздравите и за съветите.:)
За IMPRES91 - знам че няма да си спестя грижи с по-малко кученце - повярвай ми напълно осъзнавам какво е да имаш такъв мъник в къщи. Всичко от което има нужда това същество ще го получи даже с двойна доза.:) Но според мен - разбира се това е само мое мнение има голяма разлика от гледане на немска овчарка и мини пинчер - и определено за мен е по-лесно да имам пинчер. След 2-3 години живи и здрави, когато си имаме къща с двор ще си вземем и немска овчарка.:) Ще и направим една страхотна къща специално за нея, ще си има голямо пространство да си играе..въобще мисля че ще бъде чудесно, но засеге така е най-добре. Благодаря ти много за сайта на клуба- ще го изчета целия.:)
За TSVETI - благодаря мноого за съветите.:) Майлс не е много лаком засега, но ще го контролирам :) давам му малко сирене с мляко сутрин и вечер Pedigree Junior пак с мляко. Не му оставам пълна купа с храна да тъпче по цял ден.:) За температурата ще внимавам! Свикнала съм вече покари морските свинчета.:)
За BENYB - Е значи ще го вземаме на море - на втора ваксина сме в петък и на морето за съжаление ще си седи затворено отново, че нали мъчнико, но по-добре с нас, отколкото да го зарязваме при някой тук.:( Опитвам се да бъда "Строга", да не му давам от масата, и да му казвам НЕ.:) Горе-долу разбира...като му кажеш по-остро НЕ и спира, макар да е 5 дена при нас - много е умен! Вече пишка предимно на терасата, не можах да го науча с вестник - като шумне вестника и той бяга.:( Сега се опитвам да го науча да си хапе само играчките, не нас, но малко ми е трудно.:)
За Mad_max - много ти е сладък Макс и да ти е здрав и весел и любвовилен винаги.:) Като почнем да изкарваме Майлс може да ги запознаем.:)
Ето и малко снимки на мъника:
http://fr.pg.photos....ir=574c&.src=ph
Приятен ден на всички.:)