Мини Пинчер
Публикувано: 12 February 2007 - 06:06 PM
Публикувано: 12 February 2007 - 06:11 PM
Ето го пъпчилчето и майка му отново b) w)
Прикачени файлове
-
Picture_008.jpg (34.07K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 12 February 2007 - 07:24 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 12 February 2007 - 07:30 PM
Гале ма той Чафи е на диета от миналата год b) b) и май е качил 200 грама.Иначе де що е животинка покрай мен е със загладен косъм l) особено маца и Бобчо b)
Честно да ви кажа маца верно е много едра--дали да не намаля храната?
Прикачени файлове
-
SSA41971.JPG (189.37K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 12 February 2007 - 07:34 PM
Анче много хубав бебешок и голям сладурски пинчер си имаш!!!!!!!!!!! w) w) w)
Много са хубавиииииииии!!!!!! l)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 12 February 2007 - 10:53 PM
Публикувано: 12 February 2007 - 11:56 PM
Цитат
Странното е , че не ги мачка и не ги тормози изобщо ,а иска да ги целува.Това има от кого да го види. Много им се радва и всичките си умират за нея. Стефито си личи , че има различен подход с животните. Иска да ги храни ,а те са прахусмукачките за падналите бисквити и солети или друго.
Цитат
Никаква диета, супер си е котето super best Давай в същият дух и другата зима Чафунката ще се крие под неякато под ел. одеало l) . Щях да ви показвам моята писа и пас забравих да я снимам. Но утре може да я връча на Рали , че да видиш каква е шикавела.
Цитат
Цитат
Мерси , мерси, ама то има още пинчери у нас l) l) l)
Публикувано: 13 February 2007 - 11:44 AM
Цитат
Цитат
Мерси , мерси, ама то има още пинчери у нас l) l) l)
Е сериозно ли и колко още имаш w) w) ???и аз много искам след време Съни като има бебенца да си оставя още едничко но се подготвям да кандидатствам ......така или иначе ако не тази година другата се надявам да ме приемат и си мисля че няма да ми позволят ако съм в общежитие да си взема Съни.....а ако съм на квартира мисля че няма да има проблем ............Вие как мислите дали позволяват да си гледаме кученце в общежитие bl) bl) bl)
Публикувано: 13 February 2007 - 11:45 AM
Публикувано: 13 February 2007 - 12:31 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 13 February 2007 - 12:58 PM
Публикувано: 13 February 2007 - 01:19 PM
Цитат
Съни, още е рано да се тормозиш по тоя въпрос.И аз съм така болезнено привързана към наш куч, че не мога да си представя да ида някъде за дълго без него.
Все пак има различни общежития, зависи къде ще си, но при всички случаи асоциацията за такова място ми е като за хан-всеки влиза и излиза, когато си иска, няма я тая сигурност /образно казано/ като у вас.Нали имаш родители, те също обичат мъничето,нали?

Публикувано: 13 February 2007 - 01:21 PM
Цитат
Айде дееееееее b) -роди едно/може и две да дойдат l) /, тамън ще стане пълна къщата. l) Чафунчо ще е бодигард и няма да има нужда от бебефон, ще ти `казва` всичко за бебето. l)
/ако на снимката красивото момиченце ти е дъщеря-прекрасна е !!/

Публикувано: 13 February 2007 - 02:24 PM
Прикачени файлове
-
Picture_034.jpg (33.79K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 13 February 2007 - 02:25 PM
Прикачени файлове
-
Picture_030.jpg (25.35K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 13 February 2007 - 02:28 PM
Цитат
Не се какъри още. Може и да може да си вземеш Съни с теб. Зависи от общежитието и Съквартирантите ти. Мои колеги като са били на общежитие са имали ирландки сетер, и немска овчарка ,а и разни гризачи за разнообразие , но път те са учили тогава за ветеринари.
Гале , отдавна се каня да ги награбя и да ги нафотам заедно ама все нещо забравям. Ама и Maggie има май поне 10 кучета , но не знам дали всички са и в къщата. Тя ще си каже.... l) и без бой , даааа ;)
Публикувано: 13 February 2007 - 02:55 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 13 February 2007 - 04:10 PM
worthy Анче ква е тая маца--тя е по голяма от Стефито.Маги -Съни разгледайте албума на Анчето и ще схванете за какво иде реч b)
У дома по цял ден ми се мотат в краката Чоко-Чафи -Сара---преспъвам се бе хора в тях b) b) b)
Галче сещай от време на време съпружеското тяло за апаратчето a) че мъжкия мозък мисли избираемо b)
Публикувано: 13 February 2007 - 06:31 PM
Анче много хубави пинчери страхооотни са. w)
Абе някой зне ли къде се изгуби Притка??? bl) d)

Публикувано: 13 February 2007 - 10:02 PM