Мини Пинчер
Публикувано: 15 February 2007 - 08:35 PM
Много харесвам няколко от кучетата във нашата тема!Е разбира се харесвам всички,ноооо..си имам любмци и едн от тях е Джери и Габи...другите няма да ги казав,че ще пропусна някой и може да има засегнати...низнам!!

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 15 February 2007 - 08:54 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 15 February 2007 - 08:58 PM
Цитат
Много харесвам няколко от кучетата във нашата тема!Е разбира се харесвам всички,ноооо..си имам любмци и едн от тях е Джери и Габи...другите няма да ги казав,че ще пропусна някой и може да има засегнати...низнам!!
Много блягодаря, сигурна съм, че ако малката Джерка те види, много ще се радва. Тя е много любвеобилна към хората. По-скоро се страхува от други четирикраки животни.
И твоите кученца са адски сладички w) !
Публикувано: 15 February 2007 - 09:19 PM
Чакаме снимките Maggie,утре и аз ще пусна и имам да ви разкажа една историйка за едно бездомно пинчи(случи се на 10 февруари тази година) s)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 15 February 2007 - 10:00 PM
Maggie, чакаме!
Публикувано: 15 February 2007 - 10:36 PM
За опашките - едно моепинчерче с подобни разцветки като Съни беше с естествено къса опашка, леко с чупка. Баща и даже изглеждаше без опашка, толкова беше мънинка l)
На моите кучета сега съм купирала опашката само на Питя. Харесвам пинчовци с опашоци. На Арчи и Лили не съм им ги купирала аз ,а така си бяха.
Публикувано: 15 February 2007 - 10:39 PM
Цитат
хора моля ви кажете ми какво да правя кучето започна да ми пикае и да ака на леглото s) s) s) тъкмо нещата започнаха да стават с ходенето на вън но от вчера нещо и става не стига че за 3 месеца не можах да я науча да ходи на вестник а сега и леглото ми s) а зимата няма къде да си нося юрганите и завивките да ги перат.и най неприятното което е извеждам я свършва си и двете работи прибираме се и пак на ново само че на леглото ми cry2 cry2 cry2 вече започвам да се отчаивам!нищо от което се опитвам да я науча не поема s) s) s) s)
Случайно да си я наказвала и поплясквала wink Сарка като беше малка и много и се искаше да спи на нашето легло но съпруга ми не и даваше и я пляскаше с вестника при всеки опит да дойде при мен .В един момент Сарка започна да му пишка върху панталона и мястото където спи но никога на моето място или по нещо мое b)
Публикувано: 15 February 2007 - 10:51 PM
Цитат
Предполагам сте се отървали и забравили за шарката дето ви беше нападнала b)
Благодарим за линковете, прегледайте Maltese и вижте бабето дето вчесва кучето в началото на клипа после как удари един гребен и на перчема си b) b) b) паднах от смях.
Целувки на всички бълхички от 1 до 101 килограма w) w) w)
Пинчовците са добре и щуреят защото е хубаво времето.
Опитваме се да се съберем варненските форумопишещи на среща с кучовците. Ако искаш виж тази тема Среща
На шарката и видяхме сметката вече ,но тушира и тримата в къщи.
Как е Скипър, ходите ли на разходки в това време.?
Публикувано: 15 February 2007 - 11:58 PM
Ancheto-тя си има палатка и така като направи някоя голяма ама наистина голяма беля я изпращам да спи там за няколко дни или за няколко часа (в повечето случаи) l) (чесно казано много ми е скучно без нея, много ми е хубаво когато се гушка в мен като някое бебенце е w) w) w) w) ) Надявам се скоро да отминат и тези малки проблеми!Тя по принцип не прави така но незнам какво и стана последните два дни bl) bl) bl) bl)
Ancheto-по принцип тя си спи при мен,но не стигам до пляскане ,защото ме е страх да не започне да се страхува от мен.Но като се замисля има и нещо такова-когато приятеля ми е вкъщи и не й дава да се качва на леглото(но това се случва много рядко)
Прикачени файлове
-
_______.JPG (31.12K)
Брой сваляния: 34
Публикувано: 16 February 2007 - 12:34 AM
sunny_ , моите като почнат да се святват , че не трябва дапишкат в къщи и са ми правили всякакви номера. Например, спят си в къщичката и като им се допишка се чудят как да си покажат явно и от стискане се напишкват където спят. Това са го правили и на леглото. Просто ги е страх да не сгафят някъде и се стискат до последно. Освен да и се скараш и да я водиш после в банята...не виждам друг начин. Ще се наложи май да си слагаш памперс чаршафи l)
Публикувано: 16 February 2007 - 10:27 AM
Цитат
На шарката и видяхме сметката вече ,но тушира и тримата в къщи.
Как е Скипър, ходите ли на разходки в това време.?
Ох аз май пак ще изтърва, ако е този weekend s) ...нека да е другия а? b)
Мен ме няма вече две седмици, докладват ми редовно какво прави Скипър, че хапва доста и има добро храносмилане b) b) b) Сигурна съм, че майка ми го е освинила вече, всеки път го намирам с по 400 грама отгоре, добреман ще го направи накрая хаха
На разходки не сме ходили, ясно, най-много брат ми да го е извеждал, но не ми се вярва много много.
Anche, Рали, Стефи и кой? И ти ли я пипна тая шарка? Лелеее, но важното е, че сте се отървали вече. victoryVVV
Аз ще си гушна мъника в неделя вечерта и другата седмица съм на линия за срещи и прочее. Ще се ходи и при Маринов, защото така си и остана...
Публикувано: 16 February 2007 - 10:50 AM
Миличкият Скипи , дано да не се налага операция. Мен ме е вече шубе .
Сигурно направо откача Скипи като се прибереш, направо си го представям с тая нежна главичка как го е охранила майка ти. Ама да и кажеш , че не трябва да го храни много , за да не му тежи на крачетата s)
Публикувано: 16 February 2007 - 11:19 AM
А като се върна каква радост настава, подскоци, лай, гушкане и целувки w) w) w) нямам търпение. И брат ми го нямаше три месеца, имало половин минута размисъл (за сверка с базата данни) и малкият се побъркал от радост bravoS
Горкият ви татко, дано да му е минало бързо!
Скипчо ще го оперирам само в краен случай. Страх ме е да не го направят по-зле. Сега ще видя как е като се върна. Майка каза, че не куцал вече, дано! Все пак ще посетим Маринов. Ама като се сещам как го натискаха в ОВК за снимката и как плака горкият s)
Публикувано: 16 February 2007 - 12:35 PM
Публикувано: 16 February 2007 - 04:00 PM
Прикачени файлове
-
Gabii_ska4a.jpg (146.64K)
Брой сваляния: 41

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 16 February 2007 - 04:02 PM
Щом знаеш как да си замажеш лицето вярвам, няма да ти е трудно да намаляваш снимките до 500 пиксела.
мод
Прикачени файлове
-
post_29_1171634542.jpg (23.35K)
Брой сваляния: 44

Публикувано: 16 February 2007 - 04:02 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1171634569.jpg (27.31K)
Брой сваляния: 50