Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#3041 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 February 2007 - 08:35 PM

БИНИ благодаря за регистрацията в пинчи-лове!!Вече направих така,че да можете да пишете постове и да влизате в акаунта си БЕЗ да чакате мен-админа на сайта да ви регна!!Честито b) b)

Много харесвам няколко от кучетата във нашата тема!Е разбира се харесвам всички,ноооо..си имам любмци и едн от тях е Джери и Габи...другите няма да ги казав,че ще пропусна някой и може да има засегнати...низнам!!
User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#3042 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 15 February 2007 - 08:54 PM

Многооо благодаря Прити!!! w) w) w) Габито си е с опашца защото ни беше щал да я отрежем. s) Но веднъж видях един пинчер,който си се беше родил без опашка. bl) Незнам как ама имаше само половин опашка.На това старите кучкари му викат " гуджук ". l)
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3043 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 08:58 PM

Цитат

БИНИ благодаря за регистрацията в пинчи-лове!!Вече направих така,че да можете да пишете постове и да влизате в акаунта си БЕЗ да чакате мен-админа на сайта да ви регна!!Честито b) b)

Много харесвам няколко от кучетата във нашата тема!Е разбира се харесвам всички,ноооо..си имам любмци и едн от тях е Джери и Габи...другите няма да ги казав,че ще пропусна някой и може да има засегнати...низнам!!

Много блягодаря, сигурна съм, че ако малката Джерка те види, много ще се радва. Тя е много любвеобилна към хората. По-скоро се страхува от други четирикраки животни.
И твоите кученца са адски сладички w) !

#3044 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2007 - 09:09 PM

Хора за утре обещавам снимки!!! wink
User's Signature

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3045 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 09:19 PM

Бини моля!Обичам ги животинките и това си е! w)
Чакаме снимките Maggie,утре и аз ще пусна и имам да ви разкажа една историйка за едно бездомно пинчи(случи се на 10 февруари тази година) s)
User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#3046 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 10:00 PM

И аз утре ще кача още снимки на Джери.
Maggie, чакаме!

#3047 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 February 2007 - 10:36 PM

sunny_ , ех тази сладурана какви белички ти прави. Ама не се притеснявай и това ще мине. За да не стават такива инциденти я научи да си спи на нейно място. Това може да е само за някои и друг месец докато се научи. Разходки често и так ще се научи да пиша на вън.
За опашките - едно моепинчерче с подобни разцветки като Съни беше с естествено къса опашка, леко с чупка. Баща и даже изглеждаше без опашка, толкова беше мънинка l)
На моите кучета сега съм купирала опашката само на Питя. Харесвам пинчовци с опашоци. На Арчи и Лили не съм им ги купирала аз ,а така си бяха.

#3048 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 10:39 PM

Цитат

Здравейте r)
хора моля ви кажете ми какво да правя кучето започна да ми пикае и да ака на леглото s) s) s) тъкмо нещата започнаха да стават с ходенето на вън но от вчера нещо и става не стига че за 3 месеца не можах да я науча да ходи на вестник а сега и леглото ми s) а зимата няма къде да си нося юрганите и завивките да ги перат.и най неприятното което е извеждам я свършва си и двете работи прибираме се и пак на ново само че на леглото ми cry2 cry2 cry2 вече започвам да се отчаивам!нищо от което се опитвам да я науча не поема s) s) s) s)

Случайно да си я наказвала и поплясквала wink Сарка като беше малка и много и се искаше да спи на нашето легло но съпруга ми не и даваше и я пляскаше с вестника при всеки опит да дойде при мен .В един момент Сарка започна да му пишка върху панталона и мястото където спи но никога на моето място или по нещо мое b)

#3049 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 February 2007 - 10:51 PM

Цитат

Anche как са бонбончетата? (невероятни са!!!) bravoS  bravoS  bravoS
Предполагам сте се отървали и забравили за шарката дето ви беше нападнала b)
Благодарим за линковете, прегледайте Maltese и вижте бабето дето вчесва кучето в началото на клипа после как удари един гребен и на перчема си b)  b)  b) паднах от смях.
Целувки на всички бълхички от 1 до 101 килограма w)  w)  w)

Пинчовците са добре и щуреят защото е хубаво времето.
Опитваме се да се съберем варненските форумопишещи на среща с кучовците. Ако искаш виж тази тема Среща
На шарката и видяхме сметката вече ,но тушира и тримата в къщи.
Как е Скипър, ходите ли на разходки в това време.?

#3050 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 10:57 PM

Ancheto, колко кученца имаш?

#3051 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 11:58 PM

Благодаря много за съветите w) r) r)
Ancheto-тя си има палатка и така като направи някоя голяма ама наистина голяма беля я изпращам да спи там за няколко дни или за няколко часа (в повечето случаи) l) (чесно казано много ми е скучно без нея, много ми е хубаво когато се гушка в мен като някое бебенце е w) w) w) w) ) Надявам се скоро да отминат и тези малки проблеми!Тя по принцип не прави така но незнам какво и стана последните два дни bl) bl) bl) bl)
Ancheto-по принцип тя си спи при мен,но не стигам до пляскане ,защото ме е страх да не започне да се страхува от мен.Но като се замисля има и нещо такова-когато приятеля ми е вкъщи и не й дава да се качва на леглото(но това се случва много рядко)

Прикачени файлове

#3052 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 February 2007 - 12:34 AM

Bini , в момента са пет в къщи и се надявам да се увеличат(само да не ме чуе мъжа ми , че ще ме тупа вече ,ама аз си го обработвам тихо мълком b) )
sunny_ , моите като почнат да се святват , че не трябва дапишкат в къщи и са ми правили всякакви номера. Например, спят си в къщичката и като им се допишка се чудят как да си покажат явно и от стискане се напишкват където спят. Това са го правили и на леглото. Просто ги е страх да не сгафят някъде и се стискат до последно. Освен да и се скараш и да я водиш после в банята...не виждам друг начин. Ще се наложи май да си слагаш памперс чаршафи l)

#3053 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 10:27 AM

Цитат

Опитваме се да се съберем варненските форумопишещи на среща с кучовците. Ако искаш виж тази тема Среща
На шарката и видяхме сметката вече ,но тушира и тримата в къщи.
Как е Скипър, ходите ли на разходки в това време.?

Ох аз май пак ще изтърва, ако е този weekend s) ...нека да е другия а? b)
Мен ме няма вече две седмици, докладват ми редовно какво прави Скипър, че хапва доста и има добро храносмилане b) b) b) Сигурна съм, че майка ми го е освинила вече, всеки път го намирам с по 400 грама отгоре, добреман ще го направи накрая хаха
На разходки не сме ходили, ясно, най-много брат ми да го е извеждал, но не ми се вярва много много.
Anche, Рали, Стефи и кой? И ти ли я пипна тая шарка? Лелеее, но важното е, че сте се отървали вече. victoryVVV
Аз ще си гушна мъника в неделя вечерта и другата седмица съм на линия за срещи и прочее. Ще се ходи и при Маринов, защото така си и остана...
User's Signature

Качена снимка

#3054 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 February 2007 - 10:50 AM

Щерките и таткото се разболяха ,аз съм я карала шарката. Срещи сигурно ще се направят и през другата седмица надявам се ,че като е мрачно и моите хич не им се излиза. Таман и повече хора да научат.
Миличкият Скипи , дано да не се налага операция. Мен ме е вече шубе .
Сигурно направо откача Скипи като се прибереш, направо си го представям с тая нежна главичка как го е охранила майка ти. Ама да и кажеш , че не трябва да го храни много , за да не му тежи на крачетата s)

#3055 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 11:19 AM

Ани, май че там е проблемът, да, тези тънки крачета не могат да държат всичките килограми. Но майка ми е неуморна, един ден внуците сумо ще тренират. b) b) b) Все слабичък й се вижда, а ако не дай си боже не яде, почва да му се дава едно, друго, че кучето може да не е гладно, няма такива филми b) b) b) И после капризен бил...ми при мен и кучешки гранули ядеше, но вече уви не ще и да помирише. Само чисто месце.
А като се върна каква радост настава, подскоци, лай, гушкане и целувки w) w) w) нямам търпение. И брат ми го нямаше три месеца, имало половин минута размисъл (за сверка с базата данни) и малкият се побъркал от радост bravoS
Горкият ви татко, дано да му е минало бързо!
Скипчо ще го оперирам само в краен случай. Страх ме е да не го направят по-зле. Сега ще видя как е като се върна. Майка каза, че не куцал вече, дано! Все пак ще посетим Маринов. Ама като се сещам как го натискаха в ОВК за снимката и как плака горкият s)
User's Signature

Качена снимка

#3056 Потребителят е офлайн   киара_1 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 February 2007 - 12:35 PM

Здравейте отново.Имах малко ангажименти и не ми оставаше време време за нета.Анче благодаря за снимките а докато четох какво сте писали разрах че си от Варна аз съм от Балчик.Киара е много игрива започна да различава вече чуждите хора .Поставихме третата ваксина но сега е много студено и не смеем да я извеждаме да не се разболее.Все още прави по някоя беличка в къщи но заведем лия в банята почти винаги си свършва работата.Не мога да се нарадвам на пинчовците ви страшно са сладки .Поздрави от малката Киара.

#3057 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 04:00 PM

Обещах снимки ето ги

Прикачени файлове

User's Signature

#3058 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 04:02 PM

Тука нарочно си замазах лицето защото съм като вампир. n)
Щом знаеш как да си замажеш лицето вярвам, няма да ти е трудно да намаляваш снимките до 500 пиксела.
мод

Прикачени файлове

User's Signature

#3059 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 04:02 PM

d)

Прикачени файлове

User's Signature

#3060 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 04:03 PM

Последната е мнооооого стара!!! oleeee
User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни