Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#3051 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 February 2007 - 11:58 PM

Благодаря много за съветите w) r) r)
Ancheto-тя си има палатка и така като направи някоя голяма ама наистина голяма беля я изпращам да спи там за няколко дни или за няколко часа (в повечето случаи) l) (чесно казано много ми е скучно без нея, много ми е хубаво когато се гушка в мен като някое бебенце е w) w) w) w) ) Надявам се скоро да отминат и тези малки проблеми!Тя по принцип не прави така но незнам какво и стана последните два дни bl) bl) bl) bl)
Ancheto-по принцип тя си спи при мен,но не стигам до пляскане ,защото ме е страх да не започне да се страхува от мен.Но като се замисля има и нещо такова-когато приятеля ми е вкъщи и не й дава да се качва на леглото(но това се случва много рядко)

Прикачени файлове

#3052 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 16 February 2007 - 12:34 AM

Bini , в момента са пет в къщи и се надявам да се увеличат(само да не ме чуе мъжа ми , че ще ме тупа вече ,ама аз си го обработвам тихо мълком b) )
sunny_ , моите като почнат да се святват , че не трябва дапишкат в къщи и са ми правили всякакви номера. Например, спят си в къщичката и като им се допишка се чудят как да си покажат явно и от стискане се напишкват където спят. Това са го правили и на леглото. Просто ги е страх да не сгафят някъде и се стискат до последно. Освен да и се скараш и да я водиш после в банята...не виждам друг начин. Ще се наложи май да си слагаш памперс чаршафи l)

#3053 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 10:27 AM

Цитат

Опитваме се да се съберем варненските форумопишещи на среща с кучовците. Ако искаш виж тази тема Среща
На шарката и видяхме сметката вече ,но тушира и тримата в къщи.
Как е Скипър, ходите ли на разходки в това време.?

Ох аз май пак ще изтърва, ако е този weekend s) ...нека да е другия а? b)
Мен ме няма вече две седмици, докладват ми редовно какво прави Скипър, че хапва доста и има добро храносмилане b) b) b) Сигурна съм, че майка ми го е освинила вече, всеки път го намирам с по 400 грама отгоре, добреман ще го направи накрая хаха
На разходки не сме ходили, ясно, най-много брат ми да го е извеждал, но не ми се вярва много много.
Anche, Рали, Стефи и кой? И ти ли я пипна тая шарка? Лелеее, но важното е, че сте се отървали вече. victoryVVV
Аз ще си гушна мъника в неделя вечерта и другата седмица съм на линия за срещи и прочее. Ще се ходи и при Маринов, защото така си и остана...
User's Signature

Качена снимка

#3054 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 16 February 2007 - 10:50 AM

Щерките и таткото се разболяха ,аз съм я карала шарката. Срещи сигурно ще се направят и през другата седмица надявам се ,че като е мрачно и моите хич не им се излиза. Таман и повече хора да научат.
Миличкият Скипи , дано да не се налага операция. Мен ме е вече шубе .
Сигурно направо откача Скипи като се прибереш, направо си го представям с тая нежна главичка как го е охранила майка ти. Ама да и кажеш , че не трябва да го храни много , за да не му тежи на крачетата s)

#3055 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 11:19 AM

Ани, май че там е проблемът, да, тези тънки крачета не могат да държат всичките килограми. Но майка ми е неуморна, един ден внуците сумо ще тренират. b) b) b) Все слабичък й се вижда, а ако не дай си боже не яде, почва да му се дава едно, друго, че кучето може да не е гладно, няма такива филми b) b) b) И после капризен бил...ми при мен и кучешки гранули ядеше, но вече уви не ще и да помирише. Само чисто месце.
А като се върна каква радост настава, подскоци, лай, гушкане и целувки w) w) w) нямам търпение. И брат ми го нямаше три месеца, имало половин минута размисъл (за сверка с базата данни) и малкият се побъркал от радост bravoS
Горкият ви татко, дано да му е минало бързо!
Скипчо ще го оперирам само в краен случай. Страх ме е да не го направят по-зле. Сега ще видя как е като се върна. Майка каза, че не куцал вече, дано! Все пак ще посетим Маринов. Ама като се сещам как го натискаха в ОВК за снимката и как плака горкият s)
User's Signature

Качена снимка

#3056 Потребителят е офлайн   киара_1 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 February 2007 - 12:35 PM

Здравейте отново.Имах малко ангажименти и не ми оставаше време време за нета.Анче благодаря за снимките а докато четох какво сте писали разрах че си от Варна аз съм от Балчик.Киара е много игрива започна да различава вече чуждите хора .Поставихме третата ваксина но сега е много студено и не смеем да я извеждаме да не се разболее.Все още прави по някоя беличка в къщи но заведем лия в банята почти винаги си свършва работата.Не мога да се нарадвам на пинчовците ви страшно са сладки .Поздрави от малката Киара.

#3057 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 16 February 2007 - 04:00 PM

Обещах снимки ето ги

Прикачени файлове

User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3058 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 04:02 PM

Тука нарочно си замазах лицето защото съм като вампир. n)
Щом знаеш как да си замажеш лицето вярвам, няма да ти е трудно да намаляваш снимките до 500 пиксела.
мод

Прикачени файлове

User's Signature

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3059 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 04:02 PM

d)

Прикачени файлове

User's Signature

#3060 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 04:03 PM

Последната е мнооооого стара!!! oleeee
User's Signature

#3061 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2007 - 06:57 PM

Ancheto- от Варна ли си ????Аз тази година ще кандидатствам в Черноризец Храбър и сигурно целия юни ще съм там r) r) r) r) r) е дано ме приемат ще има още едно пинчерче там l) l) l) l)

#3062 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 07:18 PM

Чудесно е ,че ще вземеш Съни!!! w) w) w) Тя е просто едно съкровище!!! wink
User's Signature

#3063 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2007 - 07:40 PM

Ей,другари!Как сме бе?? 1super
Ей супер са снимките Maggie!особенно първата!!Много ми хареса! w) w)
sunny_,браво!Страхотно е наистина,това че ще вземеш и Принциската със тебе!!Тя ще е много по-щастлива при теб!! w) Защото предполагам,че осоновно ти се грижиш за нея!! w)
Сега и аз ще ви пусна две три снимки! w)
Тези непомня дали съм ги пускала тук! bl)
Качена снимка
и
Качена снимка
Тук пък я къпя:
Качена снимка
Тук се сушим:
Качена снимка
Тук също:
Качена снимка
Тук излиза от банята:
Качена снимка
Това е от онзи ден у баба,в моята градинка,която току що бях прекопала: b)
Качена снимка
Това също е от нея:
Качена снимка
А тук е от играта на Прити със Линда и новата им приятелка,наполовина дакелката-Сузи:
Качена снимка
Това са снимките за сега-надявам се ви харест,както и моята Принциска Притилка! w)
User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#3064 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2007 - 07:48 PM

Исаках да ви разкажа една историйка! s)
Ккато казах на 10-ти февруари,се разхождам с мама по Главната на Пловдив(нашия град)и по едно време забелеяз между едно ел.табло и една кафи-машина една кученце! s) Оказа се пинчерче!Беше на окло 6-7-8години!Не видях момче или момиче беше,защото ме ръмжеше когато се приближа! s)
След това и по пътя кам нас и после в нас,продължавах да карам и да моля мама или баба да го вземем,за да му помогнем!Но тъкмо когато ги навех(баба и дядо).....те се отказаха!Поплаках тайно и ми беше много мъчно!
Кученцето беше изиставино изглижда,защото имаше едно прокъсон елече от шушляк на него!Нямше какво да направя-кога ще порасна и ще мога да помогам на животните??!! s) s) s) s)
Много е гадно да си малък в такива ситуаций!!! s) s)
User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#3065 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 07:49 PM

Ex Притке бравос!!! bravoS Габи сега лежи до печката. l) Все и е студенооо.А е една голяма циркаджийка като почне да подскача назадни крачета само и само да и дадеш нещо. l) Прити изглежда има много приятели.ние си имаме само един териер.Аз съм писала за него.Арчи е много сладък.И дебел за това бързо се уморява като си играе с Габи. l)
User's Signature

#3066 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 09:14 PM

Прити права си. s) И аз съм малка и никой не ме слуша като кажа,че искам да помогна някое животинче. NNN Пръвото съобщение се отнася за снимките.Чак сега прочетох тази наистина тъжна история. cry2 Прити ти от Пловдив ли си?
Аз съм чак от Лом. r) Никой може би незнае за града ми. s) Но на 21 април ще има изложба на Бок в Пловдив в комплекса 9 - км. 1super
User's Signature

#3067 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2007 - 09:28 PM

Да от Пловдив съм!Майна Сити както му казаваме тук!Много як град е-много си ги харесвам! w)
Ти на колко години си??? w) Да ти кажа честно приличаш ми на около 14-15 години(ако не съм познала-извинявай много) 1super
За Лом съм чувала,но незнам много за този град! 1super
User's Signature

#3068 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 09:37 PM

На 13 съм.А за Лом няма какво да знаеш.Готино градче си е.Малко но си имаме Дунава и още една река Лом. 1super И аз много харесвам Пловдив.Не малко пъти сме ходили на панаира. super best
User's Signature

#3069 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2007 - 01:39 AM

ЕЕххх ^pretty^ много жалко за кученцето cry2 cry2 cry2 cry2 милото толкова тъжно ми стана облекли му елечето и го зарязали cry2 cry2 cry2 защо не съм от Пловдив на драго сърце бих го приютила!горкичкото дано някой го намери и да го прибере че каквото е студено........е ако го видиш пак пиши............ s) s)
много ама много обичам кучета и направо ми се къса сърцето като си помисля .....едно молко кученце там на вън само,в този студ ......

#3070 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 February 2007 - 09:10 AM

В Лом има една бяла женска ( не пинчер ) тя ражда почти на всеки 5 месеца.Веднъж се родиха едни много сладки кутрета.Черни като пинчери. r) Мога да кажа ,че просто хората от близкия блок се влюбиха в тях и ги осиновиха. bravoS
User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни