Мини Пинчер
Публикувано: 16 February 2007 - 06:57 PM
Публикувано: 16 February 2007 - 07:40 PM
Ей супер са снимките Maggie!особенно първата!!Много ми хареса! w) w)
sunny_,браво!Страхотно е наистина,това че ще вземеш и Принциската със тебе!!Тя ще е много по-щастлива при теб!! w) Защото предполагам,че осоновно ти се грижиш за нея!! w)
Сега и аз ще ви пусна две три снимки! w)
Тези непомня дали съм ги пускала тук! bl)

и

Тук пък я къпя:

Тук се сушим:

Тук също:

Тук излиза от банята:

Това е от онзи ден у баба,в моята градинка,която току що бях прекопала: b)

Това също е от нея:

А тук е от играта на Прити със Линда и новата им приятелка,наполовина дакелката-Сузи:

Това са снимките за сега-надявам се ви харест,както и моята Принциска Притилка! w)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 16 February 2007 - 07:48 PM
Ккато казах на 10-ти февруари,се разхождам с мама по Главната на Пловдив(нашия град)и по едно време забелеяз между едно ел.табло и една кафи-машина една кученце! s) Оказа се пинчерче!Беше на окло 6-7-8години!Не видях момче или момиче беше,защото ме ръмжеше когато се приближа! s)
След това и по пътя кам нас и после в нас,продължавах да карам и да моля мама или баба да го вземем,за да му помогнем!Но тъкмо когато ги навех(баба и дядо).....те се отказаха!Поплаках тайно и ми беше много мъчно!
Кученцето беше изиставино изглижда,защото имаше едно прокъсон елече от шушляк на него!Нямше какво да направя-кога ще порасна и ще мога да помогам на животните??!! s) s) s) s)
Много е гадно да си малък в такива ситуаций!!! s) s)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 16 February 2007 - 07:49 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 16 February 2007 - 09:14 PM
Аз съм чак от Лом. r) Никой може би незнае за града ми. s) Но на 21 април ще има изложба на Бок в Пловдив в комплекса 9 - км. 1super

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 16 February 2007 - 09:28 PM
Ти на колко години си??? w) Да ти кажа честно приличаш ми на около 14-15 години(ако не съм познала-извинявай много) 1super
За Лом съм чувала,но незнам много за този град! 1super

Публикувано: 16 February 2007 - 09:37 PM

Публикувано: 17 February 2007 - 01:39 AM
много ама много обичам кучета и направо ми се къса сърцето като си помисля .....едно молко кученце там на вън само,в този студ ......
Публикувано: 17 February 2007 - 09:10 AM

Публикувано: 17 February 2007 - 10:48 AM
Прикачени файлове
-
Picture_040.jpg (48.82K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 17 February 2007 - 10:53 AM
Ето снимка на всичките награди. Още веднъж благодаря на всички гласували за моите снимки cheers victoryVVV
Прикачени файлове
-
Picture_039.jpg (52.24K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 17 February 2007 - 11:16 AM
Снимките са ти много хубави.
Публикувано: 17 February 2007 - 11:25 AM
Вале и аз мисля че се е изгубило за да те ръмжи е наплашено горкичкото много ми стана мъчно .Сарка не обича да я къпя добре че не се цапа и мием само лапите .
Публикувано: 17 February 2007 - 11:44 AM
Анче честито за възглавката много е сладурска! 1super w)
Абе то и Притка много много необича да се къпе,но като идим у баба и много се цапа по двора и..няма как! b) l)

Публикувано: 17 February 2007 - 11:53 AM

Публикувано: 17 February 2007 - 12:44 PM
Цитат
Стискам палци от сега да те приемат където си решила worthy Ако дойдеш да учиш тук после ,много ще се радвам ако си със малката сладуранка w) Тази разцветка ми е много на сърце r) w)
При нас стана стУденОООО , а лудата Мая сдъвкала ципчето на якето на Арчо bash сега ще му мръдне дупето на кльощика s) пробвам да шия ново яке ама дали изобщо ще ме остави някой... oleeee
Публикувано: 17 February 2007 - 12:56 PM

Тук е като бебе. Много е смешна b) :

Ето тук сме под завивката:

Много е сладка така като си напърчи ушичките:

Стига от мен, друг път пак ще пусна. d)
Публикувано: 17 February 2007 - 02:15 PM

Ето едно клипче, което незнайно защо гласовете се чуват толкова тънички bl) , все едно сме на по 4 годинки. Много чудно защо станаха така гласовете, направо съм изумена, все едно сме се подмладили. Те всички го викат, аз мълча и снимама, горкото то го хвана страх..
ВИДЕО
Аз съм го снимала, като мога ще снимам и на Джери.
п.п. А някой да знае как се маха гласа на видеото?
Друг път пак ще пусна, d) че сега трябва да простря дрехите, щото ще вземат да се измачкат от седене в пералнята.