Мини Пинчер
Публикувано: 19 February 2007 - 01:46 PM
в моята стая всичките ми плюшки са по земята направо е джунгла l) l) l)
Съни нещо се възползва от една маймунка (брат ми се се опиотва да и обясни че тя не е мъжко куче но тя пак нейната си знае ) l) l) l)
А какво стана с бебока s) s) (много лошо правят собствениците на майките като отделят мъничетата толкова рано от маика им но ако не го вземем ние някой друг ще го вземе така или иначе )
Публикувано: 19 February 2007 - 02:03 PM
Публикувано: 19 February 2007 - 02:23 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 19 February 2007 - 04:20 PM
Цитат
Цитат
Ами забравих да утчоня-за двете Сънита w) Те са адашки и малко ги бъркам! b)
Благодаря ви и навс за милите думи за Притка! r) w)
Maggie,аз ако не снимам-няма за какво да ходя..тъй чее........ b) l) b) На мен това ми е хобито! w)
Стига да не ви е умръзнало вече да ви пускам Притини снимки! s) w) Кажете ако ви е писнало! 1super b)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 19 February 2007 - 05:06 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ами забравих да утчоня-за двете Сънита w) Те са адашки и малко ги бъркам! b)
Благодаря ви и навс за милите думи за Притка! r) w)
Maggie,аз ако не снимам-няма за какво да ходя..тъй чее........ b) l) b) На мен това ми е хобито! w)
Стига да не ви е умръзнало вече да ви пускам Притини снимки! s) w) Кажете ако ви е писнало! 1super b)
Не ни е, не ни е, Притка е голяма красавица.
Публикувано: 19 February 2007 - 05:29 PM
Публикувано: 19 February 2007 - 06:06 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 19 February 2007 - 06:36 PM
Лекси -01-
Лекси -02-
Скоро ще сложа още снимчици w)
Публикувано: 19 February 2007 - 06:52 PM
Лекси е страхтно бебече!!Браво и чакаме още снимки!!!! w) w)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 19 February 2007 - 07:05 PM
Цитат
Наистина е добра идея, ама то ако не се съберем всички, ще сме малко малко ми се струва... cl)
Публикувано: 19 February 2007 - 10:12 PM
Цитат
Категорично НЕ,НЕ,НЕ в прясно мляко. Може в кучешко сухо мляко , но не и в прясно мляко. Не рискувайте, защото ако не му понесе загубата в тегло е ужасно бърза ,а това може да е фатално за такива миньончета. И внимавайте да не преяжда , това пак може да е проблемно при минитата.
Публикувано: 19 February 2007 - 10:13 PM
Лекси е страхотна,ама изглежда толкова голяма...моята Мисти ще се загуби до нея-сигурно е от снимката,дай някоя на която я държи някой,за да преценя горе-долу колко е голяма.
Публикувано: 19 February 2007 - 10:51 PM
Цитат
Лекси е страхотна,ама изглежда толкова голяма...моята Мисти ще се загуби до нея-сигурно е от снимката,дай някоя на която я държи някой,за да преценя горе-долу колко е голяма.
Сарка като беше бебе и бях претеглила колко са 20 грама и преброих колко са гранулките след това горе долу по толкова и давах да яде .Не се притеснявай ще си яде мъничето на теб 5-6 гранулки ти се виждат малко но на това малко коремче са си достатъчно . b) Аз първо и давах млякото и след като си го изпиеше и давах гранулките като в началото и ги трошах на ситно и след време престанах wink Важно е да има винаги водичка да може да пие достатъчно
Тука ми охранява нощницата b)
Прикачени файлове
-
M_75_070218_082848.jpg (46.88K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 19 February 2007 - 11:09 PM
cHicuLaTa, снимай сладуранката ако можеш правичке , че да и видим и муцунката w)
Вале , Притка е много игрива , а моите сега им е студено и не им се играе много.
Гали , Сарка после дава ли ти ношницата?
Публикувано: 20 February 2007 - 03:46 PM
Цитат
Не за радост на татко си b) ако знаете как ревнува не дава да се гушкаме wink за това си ходи командировка при батковците да oo .
mimena много лесно се слагат снимки киато пишеш съобщение най отдолу има прикачи фаил натискаш Преглед избираш си снимка от компютъра и готово b)