Мини Пинчер
Публикувано: 21 February 2007 - 03:25 PM
Да ви се похваля имаме си цифров фотоапарат и познайте на кого бяха първите снимки и първия клип 1super естествено на нашата Саричка като ги свалим на компютъра ще ви пусна да я видите .Получих си рано рано подаръка за 8 март но ще имам втори надявам се wink
Публикувано: 21 February 2007 - 03:52 PM
Аз път досега търсих други книги за кучета. Да ви ката има адски много книги на различни издания и всичките са доста съдържателни.
Ето от мен три нови снимки на Джери:

Пак съжалявам за лошото качество, трябва някой път аз да я снимам, да ви покажа хубави снимки.
Публикувано: 21 February 2007 - 07:08 PM
Бини много сладки снимки!! w)
Гале чакаме снимки!! 1super w) И дано получиш и втори подарък за 8-ми март! w) r) 1super
ООО днес Притката се налудува едно хубавоо...Не беше тичала така от 1-2 месеца насам s) w) Но беше едно тичане,една игра...беше сама,но тя като гледам не играе много с други кучето освен с някои обаче-МЪЖКИ w) b) !!
Не направих снимки,че фотоапарата нямаше батерия s) a) w)
Ама нищо-поздрави и целувки на мъниците! w)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 21 February 2007 - 07:57 PM
Ето и последните нови снимки на Джери:

Публикувано: 21 February 2007 - 08:34 PM
От давна не съм писала. b) Анче твойта банда от колко кутрета се състои?Продаваш ли ги ? За колко?Търся си мъж на Габката. 1super Ако някой знае къде има ЧЕРНИ пинчери за изгодна цена да се обади!!! wink

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 February 2007 - 08:37 PM
Цитат
От давна не съм писала. b) Анче твойта банда от колко кутрета се състои?Продаваш ли ги ? За колко?Търся си мъж на Габката. 1super Ако някой знае къде има ЧЕРНИ пинчери за изгодна цена да се обади!!! wink
Ти искаш да купиш ли? Може просто да я чифтосаш с някой на някой познат..., защото иначе много ще трябва да ги пазиш, да не ти ражда често.
п.п. Анчето я бяхме питали няколко страници на зад. Доколкото разбрах има 5 пинчерчета и не ги продава, даже иска още. (съжалявам, ако греша)
Публикувано: 21 February 2007 - 09:18 PM
Много работя от Нова година насам и не ми остава време да се включа и аз към разговорите r)
Vanilla малките бебешоци растат страхотни - да сам все така здрави!
Добре дошли на всички пинчите - млади и стари w)
Анче с колко мъника си в момента наистина? Всички ли лудетини са при теб w)
Лина и Ани като гледам и те рядко се включват, Кети наистина съвсем се загуби, Гале само ти с Анчето сте сериозни май :) Гале как е Сара? Тя разгони ли се?
Иначе за нас - ние сме добре - здрави, луди... Котето порасна и сега са почти еднакви с Майлс на големина, но тя е по-тежичка. Много се обичат и много сладко си играят. Ще взема да сваля най-накрая малко нови снимки и да пусна, но...не остава време за туй. В къщи интернета ми е през Водафонска карта и ъплоад-а е безумен - просто не мога да качвам картинки, а в работа все не остава кога - да не говорим че забравям и фотото да взема oleeee
Хайде за сега чао от нас и много да нацелувате коремчетата на мъниците от мен w)
Публикувано: 21 February 2007 - 09:20 PM
Ето снимка на една гладна Сарка
Прикачени файлове
-
IMG_____.jpg (110.66K)
Брой сваляния: 34
Публикувано: 21 February 2007 - 09:28 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 February 2007 - 09:47 PM
айде и аз ще ви покажа малко снимки от днешната ни разходка със Съни:) Времето беше разкошно и ние се възползвахме r) l)
Прикачени файлове
-
snimka.JPG (52.64K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 21 February 2007 - 09:56 PM
това е едно хъски ,което беше доста добричко и мого мило я близкаше l) l) l)
Прикачени файлове
-
snimka.JPG (56.09K)
Брой сваляния: 31
Публикувано: 21 February 2007 - 10:20 PM
Maggie, ако случайно Преспа роди, и роди чисто-бяло да кажеш, че чисто-белите са много красиви.
galia69, снимката на Сарка е очарователна!
Публикувано: 22 February 2007 - 10:39 AM
А ми да ви кажа на всички малки--вие просто си чатите във темата за пинчери a) ако няма какво съществено да напишеш недей пиши или пък иди в общия форум.
Катрина ми ще те направят вече шеф на М-тел b)
Голям проблем при Чокоан--почти станах майка на Чоко s)
Кети няма нет --скоро говорих по тел.Чочко е добре w)
Галя --обичам я тая Сарка бе w) я каква хубавица стана w)
Къщата ми е доста населена--кой къде намерил място там легнал
w)
Прикачени файлове
-
SSA42078.JPG (184.06K)
Брой сваляния: 36
Публикувано: 22 February 2007 - 10:51 AM
Публикувано: 22 February 2007 - 11:06 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 February 2007 - 12:53 PM
днес със Съни ходихме да и слагат ваксина понеже има петанца и се оказа че са гъбички s) Лекарствата не помогнаха и сега започваме лечение с инжекции s) s) Много ги мрази тях ouu ама какво да се прави
Публикувано: 22 February 2007 - 02:59 PM
Спомням си че Чоко се чувства прекрасно у вас, така че... за него проблеми няма w) Само дано проблемите минат...не трябва да има!