Цитат
sunny_ не се притеснявай Сара също го прави тоя номер но само като види майка татко и сестра ми не знам какво толкова се вълнува може преди това да е пишкала но прави пиш като ги види . w) По лошото е голямо куче 40 кг. от радост да те препишка на комшийката d) го прави и аз си имам едно на ум l)
По лошото е голямо куче 40 кг. от радост да те препишка на комшийката d)
Гале падам--то голям купон да срещнеш комшийката с кучето та да си побъбрите
l) l) l)
И аз вчера вързах мартеничка на Чафката--застина на място с поглед вперен в най-долния рай на пердето b) Мина ми през ум че няма да има фото сесия и се опитах да я махна(беше на вратлето като я сложих с нахлузване)еее побесня oleeee едвам я махнах искаше да ме яде.А от оня ден съм на антибиотик заради маца--ухапа ме на няколко места и ме надраска яко s) и сега с Чафи действах само с лявата ръка.
Вчера отидох до моя интернат за кучета--да ги нахраня w) взех че изтървах Бобчо на улицата.30 мин не мога да го прибера--залепи се за една ограда която е собственост на един пит--оня от вътре моя от вън.Аз не бях обръщала внимание--но из която ограда мина Боби все имаше куче вътре.Тоя Бобчо е голям лигльо---не го лаеха с яд кучетата те тичаха от вътре той от вън--опашките им вирнати нагоре и непрекъснато в движениеwink даже по едно време дигна крак и опика пита по муцуната. r) Имаше жени седнали на пейка и ми казват че пита е лош--бил умъртвил кучета влезли в двора bl)