Мини Пинчер
Публикувано: 29 November 2005 - 10:32 AM
Сетила съм се вчера за една баба какво ми каза когато си купих Чафи b) свалям го от колата и съм го гушнала беше на 1 месец b) на пеиката седнали 10 баби и се почва---аа от каде го взе-кои ти го даде-и аз казвам b) Купих си го b) ооо та и кучета ли продават b) за колко го взе b) Викам за 60 лв r) и една от тях става и ми прави знак с ръката че не съм много наред с главата b) и ми казва-МИ КУПИ СИ КОЗА МА ДА ТИ ДАВА ПО ДВЕ ЯРЕТА НА ГОДИНА- b) и сега по някои път бабите като ме видят с чафи и му викат о на баба козичката на разходка ли тръгна b) поздрави чафи d)
Публикувано: 29 November 2005 - 11:03 AM
Цитат
Сетила съм се вчера за една баба какво ми каза когато си купих Чафи b) свалям го от колата и съм го гушнала беше на 1 месец b) на пеиката седнали 10 баби и се почва---аа от каде го взе-кои ти го даде-и аз казвам b) Купих си го b) ооо та и кучета ли продават b) за колко го взе b) Викам за 60 лв r) и една от тях става и ми прави знак с ръката че не съм много наред с главата b) и ми казва-МИ КУПИ СИ КОЗА МА ДА ТИ ДАВА ПО ДВЕ ЯРЕТА НА ГОДИНА- b) и сега по някои път бабите като ме видят с чафи и му викат о на баба козичката на разходка ли тръгна b) поздрави чафи d)
d) bravo bravo bravo super best drink
Публикувано: 29 November 2005 - 08:41 PM
Къде сте бе момичета bl) я да научите пинчерите да влизат във форума та да не им е скучно b) те ще пишат аз ще им отговарям и по цял ден ще е забавляваме. b) d) чафи
Публикувано: 29 November 2005 - 09:02 PM
Шери започни с писането b) ще ти отнеме повече време b) па за пишкането трябва да порасне поне до 4-5 месеца за да свикне на място дето на теб ти харесва b) но продължаваи упорито и с двете.Може да имаш първото пишещо куче bl) Невъзможното е само трудно b) b) b) d) чафи
Публикувано: 30 November 2005 - 10:40 AM
Цитат
Чафи,имаш ли идея колко време се проверява снимката за фотоконкурса за месец ноември-вчера пратих една и още е със статус чакаща.така ли става по принцип или трябва веднага да се публикува?
Сори ама трябваше да се сетим по с време. ouu
Снимките се изпращат до 25 число oleeee
Айде другия месец super ще сме там w)
Публикувано: 30 November 2005 - 11:17 AM
Шери питах чафи дали е наясно по въпроса ти b) иииии не получих отговор b) b) b) b) шегувам се.Изобщо не съм наясно даже немога и снимка да кача.Добре че кети се съгласи да сложи Чафи на 18 стр да го видят b) Даже направих албум с името на Чафи и сега е празен щото съм пълен дебил с тва качване.Децата ми са големи и казаха че нямат време да се занимават с мен b) а аз ги заплаших че няма да им приготвям ядене b) ма маи не ги стреснах достатъчно l) Та с две думи питаи друг d) чафи
Публикувано: 30 November 2005 - 12:22 PM
Цитат
Чафи,имаш ли идея колко време се проверява снимката за фотоконкурса за месец ноември-вчера пратих една и още е със статус чакаща.така ли става по принцип или трябва веднага да се публикува?
Ще бъде за новия конкурс ... няма проблем. Просто приключихме за месеца, снимките се изпращат до 25 число на месеца. Но идва новия за декември, така че успех ! super

Вход

Горе
Цитиране +