Мини Пинчер
Публикувано: 04 March 2007 - 07:05 PM
Храним го с пастет puppy pal и гранули royal canin. Той е само на 47 дни и като имаше разтройство малко отсрабна,но сега надебелява бързичко. Допреди два дни имаше разтройство ама сега като му дадем пастет и не можем да го отлерим от чинията. w) b) b)
Публикувано: 05 March 2007 - 10:08 AM
Цитат
И да споделя, днес Титко в парк се сби( по-скоро наби) едно пекинезче. Умрях от срам, но имаше една нахална овчарка, която не го остави на мира и пекинезчето, което искаше и то да види какво става, си го отнесе. До сега не е реагирал така и обикновено на него му ръмжат. Не е агресивен и нямам обяснение. Надявам се да не назлобее срещу овчарките, защото ще имаме проблеми.
Аууу, не мога да повярвам, че Тито е направил подобно нещо. Той, който давах за пример на моя. Т'ва е то пинчерския нрав!
Публикувано: 05 March 2007 - 04:35 PM
sa6ik как и е оченцето? Ако не се подобрява , а и изобщо е добре да го види вет . Кажи как сте като можеш.
wild_ , извинявай , че малко късно се включвам, но много задачи ouu Храната е добра , която давате . Сега игриво ли е кученцето и дадохте ли обезпаразитяващо? Имаше ли много глисти? Ако вече ака добре и няма устройство l) може да дадеш и жълтък и обезсолено сирене.
sunny_ , какво става с шкембето bl) нищо не казваш s) или още oo
wild_ , извинявай , че малко късно се включвам, но много задачи ouu Храната е добра , която давате . Сега игриво ли е кученцето и дадохте ли обезпаразитяващо? Имаше ли много глисти? Ако вече ака добре и няма устройство l) може да дадеш и жълтък и обезсолено сирене.
sunny_ , какво става с шкембето bl) нищо не казваш s) или още oo
Публикувано: 05 March 2007 - 06:06 PM
Миличката Мисти....Мисля, че от гранулите се регулира стомахчето. А от разните манджи с ориз се запичат. Кога ще пуснеш нови моделчета роклички? w) l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 05 March 2007 - 07:24 PM
Малее днеска какво стана! b) b) Отиваме на ветеринар да бият на Бъки последните инжекции с витамини и антибиотик и срещнахме... сестричка на Бъки. Без дори да знаем. Заговорихме се и се разбра,че хората с женската пинчерка са я взели от същия магазин като Бъки l) l)
Ама тя е на 6 месеца и е по големичка. b) b) w) w)
Ама тя е на 6 месеца и е по големичка. b) b) w) w)
Публикувано: 06 March 2007 - 02:44 PM
Цитат
А аз да се похваля - Титко получи подарък от ДМСТ светещ кокал и ще тича вечер из парка като НЛО l). Много е смешен с това светкащо нещо и много му се дразни, но ще се опитам да му го прикрепя така, че да не го усеща.
аууу, дано успеем тази вечер да излезем по-рано за да се насладим на това светлинно шоу l) d)
Публикувано: 06 March 2007 - 03:29 PM
Абе, не знам дали ще се насладите на светлинното шоу, ама всички ще разберат, че сте в парка l) d) . Кими е голям смешко, много хубав , много страхлив и много гласовит. dribble страшен бонбон.
п.с.
какъв е този ник, направо ми се оплете езикът. oleeee
п.с.
какъв е този ник, направо ми се оплете езикът. oleeee
Публикувано: 06 March 2007 - 06:35 PM
a) Не е чесно a) вий всички сте си комшии a) И аз искам компания. Мечтиии , то хората бягат от нас аз за компания мисля l)
Съни , къде се загубихте?
Лина, още ли ти е пълна къщаща с няколко мишлета за котката ? За Чафунката и за Чоко говоря, де b)
Съни , къде се загубихте?
Лина, още ли ти е пълна къщаща с няколко мишлета за котката ? За Чафунката и за Чоко говоря, де b)
Публикувано: 06 March 2007 - 07:08 PM
l) l) l) Варна далееечеее wink s)

Вход

Горе
Цитиране +