Мини Пинчер
Публикувано: 08 March 2007 - 04:11 AM
oxatte , добре дошла и също и на Мона dribble много е хубавичка. Определено кучета , които са търпяли лишения и след това видят какво е да си обичан ставар отличен другар. Да ти е жива и здрава и много радост да ти донесе.
Честит 8-ми МАРТ на всички дами cheers [/COLOR]
Много да сте обичани и уважавани . Наздраве BEER
Съни ,радвам се ,че сте добре!
Публикувано: 08 March 2007 - 09:04 AM
Прикачени файлове
-
___________1.jpg (83.82K)
Брой сваляния: 29
Публикувано: 08 March 2007 - 10:06 AM
И все пак ако някой е имал същия проблем с пинчер, моля да ми каже как да се справя с него. Вече никакви компромиси с повода това е ясно. Ама как да оправим тоя лай не знам. Иначе слуша и вкъщи, и навън ...като спрем на тротоара да изчакваме кола и просто така, докато не му кажа хайде не тръгва. Но този лай не знам как да го коригирам. Спуска се и към хора и към кучета. А не е видял нищо лошо от тях.
Публикувано: 08 March 2007 - 10:24 AM
LondonAfterMidnight---и на мен да ми кажат гад мръсна--ми ще започна да лая да хапя и да дращя b) нека си лае и моя го прави b)
Анче снимай бебетата w)
В събота ще вземат Найденчо че му е време вече да се задомява(чак не ми се дава s) )и Бобчо пак ще остане сам.
Прикачени файлове
-
pic_02861.jpg (45.89K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 08 March 2007 - 12:02 PM
Осми март е ден на мама,
но какво да й даря,
та за грижата голяма
аз да й благодаря?
Най-красивия подарък
искам да й поднеса -
като слънце да е ярък,
да блести като роса.
Станах рано призори.
Не набрах цветя дори.
Мамо, мамо, аз не знам
какво мога да ти дам.
Имам мънички очи,
те са моите звезди.
Мамо, мамо, аз не знам
какво мога да ти дам.
Имам мъничко сърце,
скрито в моето телце.
Мамо, мамо, вече знам
какво мога да ти дам.
Публикувано: 08 March 2007 - 02:25 PM
Тая жена дето бърза да нарича кучетата гад мръсна трябва да я запозная с Рони. Немската овчарка на село. Последният който го закачи за малко да остане без ръка b) Е Рони не го ухапа но доста силничко му излая. Лесно е да наречеш мини пинчер гад мръсна но ако пред теб седи немска овчарка ще си глътнеш езика r) r) wink wink
Публикувано: 08 March 2007 - 02:57 PM
Желая ви любовта на гълъбите
дълголетието на орлите
и на банките парите w)
Много целувки на всички от мен и Сарка
Лина като те знам много дълго няма да остане сам БОБЧО .На Анчето бебешорите са много сладки мен нещо много започнаха да ми харесват вашите дребосъци но не знам дали ще ми се отдаде да навия нашия тати за мини пинчер особено арлекина направо ми грабна сърцето r)
Весело изкарване довечера на празника и да внимавате с cheers BEER BEER
Публикувано: 08 March 2007 - 03:20 PM
oxatte и Габи прави какви ли не пози. oleeee То не скача то не се моли за храна.А с други пинчери се разбира.Иначе си има там няколко квартални помияра,които са и приятели. l) Тя обожва плюшени играчки собено едно прасе...Опитва се да си играе с хамстера ма не и давам. d)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 08 March 2007 - 04:23 PM
Цитат
супер, значи кимката се уреди с бодигард b) ...ееей, сега съвсем ще му е широко около врата ;)
Публикувано: 08 March 2007 - 08:22 PM
дано не се разболее на тоя студ.
става въпрос за лозенец, бул. арсеналски

Публикувано: 08 March 2007 - 08:40 PM
Сега като прочетох това и направо ми идва да хукна към София , но уви.
Благодаря на всички за пожеланията и честитките cheers
Лина , време му беше да го дадеш мъника. Не се притеснявай , нали пак ще може да го виждаш.
Публикувано: 08 March 2007 - 08:42 PM