Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#3501 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 March 2007 - 11:28 PM

Skipper , благодаря !! Не е късно разбира се за честитка например днес става една година откакто я видях за първи път моето слънчице и пак ми е празник b)
Слънчице , няма такава порода . Може някой грешно да е разбрал названието на породата по руски цвергпинчер(минипинчер) - карликовый пинчер. Или поне това се сещам сега , че малко ми пуши главата.
Лина , що ма дразниш с тея снимки....ако дода ....и ша го открадна. Дуплю w) dribble
Прити, снимка номер 12 и 14 под какво название ги намери?

#3502 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 March 2007 - 08:55 AM

Прити какво пише за 14 номер снимка--много интересен пинчер?И с какво високомерие ни гледа b) b) Доста големи нокти има на задни лапи---сигурно по цял ден се валя на червени сатенени завивки b)

#3503 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 10:14 AM

Лина, щое то ли ?Малък Чафунски дирник b) , ама отглежда-а-а-ан с любов. w)
Гледам снимки , смея се от сърце и си мисля, то Чафчо и друзья много фини, все по одеала и юрганчета, по земята не лягат ли? b)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#3504 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 March 2007 - 12:55 PM

Финни--финни Даниса--все са на олекотени юрганчета b) да им е гот.Те са толкова дребни че като легнат някъде по земята от далече приличат на сирачета--и ние с минаването ги гушкаме и занасяме на меко l) Сега като са по цял ден заедно започнаха много да ядат и мисля че е проблем s) започнаха да дебелеят.
Надупения мъжкар е ЧОКО b) моя Чафун погледнат отзад е по обемист l) l)

Прикачени файлове

#3505 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 06:25 PM

Здравейте! r)
Анче,снимките не помня названията защото съм си ги сваляла преди доста време и съм си ги прекръщавала със измислени кучешки имена и немога да ви кажа! b)
Но наистина 14 е доста странен пинчер. r)
Днес Прити ни беше на кеф за тренировки и нищо не направи и не съм я мъчила много,но и събота и неделя няма да може да тренираме,защото ще отиде у баба,но си я искам в неделя вечерта,щото..без нея немогааааааа... s) w)
Абе хора в b) вашите женски пинчери "клецат"ли вас или други кучета?
Щото Прити като види мъжко куче(около нейната височина де)и се опитва да го...да върши мъжката работа.. b)
User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#3506 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 16 March 2007 - 06:38 PM

Не Габи не е прави такива работи.Може би щото Притка е млада и е в разгара на " любовния сезон ",а и Габи си е възрастна за тази работа. b)
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3507 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 08:09 PM

Съни ти къде живееш?

#3508 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2007 - 01:01 AM

Цитат

Съни ти къде живееш?

Сашик аз живея в Казански
^pretty^ моята Съни до сега не се е виждала с пинчер нооооооо имам една играчка маймунка и нея направо докопа ли и яко клецане пада (просто умирам от смях,защото когато се вживява в ролята на мъжко куче и клеца на главичка в смисъл главата и е забита да речем в земята и дупето и на високо и мърда ........даже не на главичка а ми на чело ) l) l) l) l) l) l) l) l) l) l) l) l) b) l) b) l) а пък още когато си я взех налиташе ми на ръката ама сега мен не ме закача

#3509 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2007 - 01:14 AM

ето малко снимки и от мен!малко се позабавлявах на гърба на съни но тя не ми се сърди l) нещо обаче не е фотогенична b)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  sunny.JPG (58.85K)
    Брой сваляния: 65

#3510 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 04:51 PM

Само искам да споделя - моят Джими вече го няма c) . Много ми е мъчно за него. Като си помисля, че си е отишъл без близки хора около себе си и то в клиниката, а не вкъщи и ми става още по-болно. Прибрах си го още като бебенце заедно с братчето и сестричката му. Още ми е пред очите - кашонче и в него три черно-бели котенца. Погалих ги и си тръгнах, защото знаех, че родителите ми ще са против да ги задържим. Когато се обърнах да ги погледна те тичаха с малките си краченца след мен подредени в индианска нишка. Колоната водеше Джимко. Прибрах ги и трите. Двете дадох на познати, а малкият нахалник оставих вкъщи - това беше Джимко. Сега къщата на родителите ми опустя. След като аз се изнесох и дойдох да живея в София Джимко остана там и им беше другарче. Но сега и него го няма. Той беше член от семейството. Дано там, където е, да му е по-добре!
User's Signature

Качена снимка

#3511 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 06:49 PM

cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 tito наистина много съжалявам за загубата ви тежко е така когато загубиш любимо животинче s) s) s)

какво става бе хора къде се губите???????

#3512 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2007 - 08:22 PM

tito и аз много съжалявам за загубата,знам какво е и ви съчуствам искренно s) cry2 cry2
User's Signature

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3513 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 March 2007 - 09:03 PM

Съни на номер 5 от снимките Шаная ще и носи вода b) w) много е готина.
Тито --те това е живота s) съжалявам.
При нас всичко е ок.

Прикачени файлове

#3514 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 10:04 PM

еи 4afi кое е това красиво бебе???? w)

някой от вас знае ли кога вече малкото кученце се заформя и спира растежа си?като изключим отслабване и напълняване.!надявам се че ме разбирате какво искам да кажа r)

#3515 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 11:36 PM

Защо винаги когато започна да си мисля че нещата тръгнат да стават и вече Съни е спряла да ми пишка на леглото и всичко ми се срива за пореден път кучето ми се изпика на завивките ми?!?!?!? в петък ги изпрах днес изсъхнаха и преди малко си ги сложих на леглото и се приготвям да си лягам доволна от днешния ден и сега пак s) cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2
май ще трябва вече да си спи на земята в нейната колибка от завивки колкото и да ми е тъжно без нея s) s) s)
Стана ми интересно знае че нетрябва да го прави но пак пикае s)
само я виждам как се изнася от леглото с подвити уши и гузно гузно се отправя към колибтата и се разнесе неприятната миризма на урина cry2 cry2 cry2 cry2

Прикачени файлове

#3516 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2007 - 09:54 AM

@ tito - съжалявам за загубата. Но е живял хубав живот и то благодарене на теб, че си имала смелостта и добротата да го прибереш. Така че това може само да те радва. Смъртта е част от живота, неизбежно е ... сега можеш да си спомняш хубавите моменти с него и тъй като вече родителите ти са свикнали с животни, можеш да им подариш още някоя малка душичка w) ...~прегръдки~

@ sunny_ - много е хубава тая малката, аз веднага си я харесах заради големите уши...слабост са ми. Ох, ако не беше толкова мъничка щях веднага да дотърча да я представя на моя любовник... (той е много нежен, всяка нощ тренира с една плюшена играчка - кравата милка)
А относно пишкането...и ние имаме същия проблем. снощи тъкмо бях измила плочките и три пъти подред се изпишка точно пред вратата на банята. А пък другата ни пинчерка е женска и тя като малка го правеше в леглото. С времето престана.
А за растежа аз знам, че до към 1 годинка растат.

#3517 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2007 - 12:20 PM

Благодаря ви за милите думи. Но това, което се случи ми припомни с нова сила, че всички сме смъртни. Знам, че на Джимко ще му е по-добре там, където е в момента, а за ново животинче - не мисля, че биха могли да го заменят така бързо. Те ще преценят по- нататък дали биха имали сили да преминат през същото нещо отново.
Аз много бих искала да си взема пинчерче-джудженце като Съни - арлекинче или поне кафяво като Титко, не че черничките не са сладки, но w) . Ако имате инфо за бебенце арлекинче моля ви да ми кажете, а ако си намеря стандартен пинчер ще съм още по-щастлива( което не значи, че половинката ми ще е n) ).
User's Signature

Качена снимка

#3518 Потребителят е офлайн   kati Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 March 2007 - 03:43 PM

Здарвейте, аз също имам мини пинчерче...тя е на година и половина и е страхотна. Реших да пиша тук с надеждата, че ще и намеря мъжки, защото скоро ще се разгони. Аз съм от Пловдив и търся мъжки стандартен мини пинчер. За съжеление до сега тези които съм виждала по градинките и улиците в Пловдив не са като нашата Тайра. Тя е страхотна b) b) е нали си е нашето пинчерче b) Тя иглежда като снимки 15 и 16 които са качени от pretty. Молбата ми е ако някой има инфо къде мога да намеря такъв мъжки, моля кажет ми...Ще сме ви много благодарни.

#3519 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2007 - 05:18 PM

Добре дошла kati !!! За съжаление не мога да ти помогна за мъжкия. s) Защо не пуснеш обява,че търсиш мъжки?Дано намериш ! Стискам палци !!! super best
User's Signature

#3520 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 March 2007 - 05:36 PM

Кати ей това вече е проблем--тук сме се нестандартни пинчери.Едва стигаме 15 см височина a) та значи отпадаме от надпреварата.
Съни това бебе е Чафун и е на 2.6 месеца.

Прикачени файлове

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема